Så nöjd att jag valde att arbeta med Viktoria när jag skulle sälja min lägenhet. Smidig och flexibel kontakt.
Viktoria Ulin
Viktoria Ulin är mäklare på Fastighetsbyrån Solna
.Viktoria Ulin har varit registrerad mäklare sedan 2020-11. Viktoria Ulin har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-10 och har fått 13 omdömen med ett betyg på 4.9. Viktoria Ulin har haft 10 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.
2022-09 - 2023-08
13 omdömen om Viktoria Ulin
Trevlig, tillmötesgående, hjälpsam, kunde inte fått en bättre mäklare
Viktoria is very professional, helpful, willing to help, she has excellent communication skills. We are very happy to get her help.
Thank you for your kind words, happy to help!
Trevlig och tillmötesgående. Personlig och duktig på att återkoppla information.
I en process som för många kan vara påfrestande och nervös, har Viktoria varit en klippa. Hon har genom hela processen fört öppen och rak kommunikation, som i sin tur byggt upp vår fulla tillit till henne. Viktoria är lyhörd och har med enkelhet svarat på alla våra frågor och hjälpt oss hela vägen fram, med goda resultat. Vi kan varmt rekommendera henne som mäklare till alla som skall sälja sin bostad!
Victoria var en trygghet genom hela processen. Hon var tydlig i all information, svarade på alla frågor vi kunde och bemötte oss väldigt vänligt. Hennes och mäklarfirmans naturliga koppling till vår bank, Swedbank, förenklade också mycket för oss. Hon var över vår förväntan på alla sätt. Topp-mäklare.
Great communication and feedback throughout the sales process. Viktoria took the time to explain everything and answered all of my questions during the showing as well as when we were signing the contract.
Otroligt duktig mäklare. Trots tuffa tider så höll hon i och stängde affären på ett bra pris. Kan starkt rekommendera Viktoria som mäklare!
Viktoria fick oss att känna enorm trygghet under hela köpesprocessen. Hon var väldigt välkomnande, lättillgänglig, informativ, saklig och kunde besvara alla våra frågor på ett professionellt sätt. Finns bara gott att säga om henne. Rekommenderar Viktoria starkt till kommande köpare men även säljare.
Otroligt tryggt och trevligt bemötande av Viktoria genom hela köpet. Glad att det var just hon som var ansvarig!