William Afsan
William Afsan är mäklare på Fastighetsbyrån Solna
.William Afsan har varit registrerad mäklare sedan 2018-04. William Afsan har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-09 och har fått 45 omdömen med ett betyg på 4.8. William Afsan har haft 48 försäljningar sen 2020-01 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2020-01 - 2020-12
Läs vad 45 Läs vad William Afsan
2020-12-30Verifierad kund
Konstigt att inte alla bud kunde redovisas på dagen då man skrev på bostaden.
Och jag anser inte att man är oärlig som köpare, om man går och kollar på fler lägenheter samtidigt.köpte sin lägenhet med hjälp av William Afsan en del av Fastighetsbyrån Solna -
2020-12-23Verifierad kund
Vi köpte vår lägenhet med William som mäklare.
köpte sin lägenhet med hjälp av William Afsan en del av Fastighetsbyrån Solna -
2020-12-22Verifierad kund
William är en proffs i sitt jobb
sålde sin lägenhet med hjälp av William Afsan en del av Fastighetsbyrån Solna -
2020-10-20Verifierad kund
Good and professional, the end result exceed our expection.
We are very happy with William.sålde sin lägenhet med hjälp av William Afsan en del av Fastighetsbyrån Solna -
2020-10-17Verifierad kund
Bra jobbat, mycket nöjd med William.
sålde sin lägenhet med hjälp av William Afsan en del av Fastighetsbyrån Solna -
2020-10-16Verifierad kund
Han är bra mäklare. Han är ärlig och hade koll på allt som hanlade om lägenheten jag köpte. Dessutom är han trevlig mäklare.
köpte sin lägenhet med hjälp av William Afsan en del av Fastighetsbyrån Solna -
2020-10-13Verifierad kund
Jag sålde en bostadsrätt i Västra Skogen med hjälp av William Afsan på Fastighetsbyrån Solna. William är alltid vänlig, positiv och har ett professionellt bemötande. Han är kunnig i området och håller en hög service nivå .
Försäljningen överträffade mina förväntningar och jag upplevde att William verkligen ansträngde sig för att jag skulle bli nöjd .sålde sin lägenhet med hjälp av William Afsan en del av Fastighetsbyrån Solna -
2020-10-02Verifierad kund
Bra insats trots Corona pandemin.
Bra och trevligt kille.köpte sin lägenhet med hjälp av William Afsan en del av Fastighetsbyrån Solna -
2020-09-30Verifierad kund
Proffsig!
Informativ och målmedveten mäklare som verkligen har koll på området.
Får min starka rekommendation.sålde sin lägenhet med hjälp av William Afsan en del av Fastighetsbyrån Solna -
2020-09-30Verifierad kund
Bra koll på marknaden och bra support vid försäljning! En bra mäklare
sålde sin lägenhet med hjälp av William Afsan en del av Fastighetsbyrån Solna