Tarek Hankir
Tarek Hankir är mäklare på Fastighetsbyrån Sundbyberg
.Tarek Hankir har varit registrerad mäklare sedan 2020-10. Tarek Hankir har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-04 och har fått 47 omdömen med ett betyg på 5.0. Tarek Hankir har haft 52 försäljningar sen 2021-08 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2021-08 - 2022-07
Läs vad 47 Läs vad Tarek Hankir
köpte sin lägenhet med hjälp av Tarek Hankir en del av Fastighetsbyrån Sundbyberg
Trevligt och seriöst bemötande!
sålde sin lägenhet med hjälp av Tarek Hankir en del av Fastighetsbyrån Sundbyberg
Kunnig och driven mäklare som levde upp till förväntan! Allting var super proffsigt och lägenheten såldes dessutom snabbt.
Tarek var Trevlig, påläst, och kunnig,
Tarek kontaktade oss förutsättningslöst då han hade sålt lite i området. Vi bestämde oss för att träffas och det kändes rätt, vi berättade om våra förväntningar och han berättade att han skulle försöka möta oss.
Tarek är en väldigt lyhörd och han uppdaterade oss hela tiden med hur det gick och till slut fick vi en lösning som både passade oss och köparna.
Rekommenderar Tarek starkt! -
Jag är supernöjd med Tareks insats, väldigt professionell och bemötte oss på det bästa möjliga sättet. Han levererade över våra förväntningar. Väldigt engagerad mäklare, rekommenderar Tarek starkt!
Bra bemötande, trevlig och hjälpsam. Snabbt uppstyrd signering och tydlig information
————————————————————— -
Tarek was excellent with communication between us and the sellers, he explained everything thoroughly and was very polite.
Väldigt fint och trevligt bemötandet. Tänker verkligen på vårt bästa. Han gjorde allt för vi ska vara nöjda med säljandet. Väldigt goda råd och har även varit väldigt hjälpsam med andra saker. Stort tack Tarik! :)
Otroligt engagerad mäklare med fantastisk service och känsla, rekommenderar starkt!
Tarek sålde min lägenhet.
En kille som lyssnar och levererar.