Professionellt och trevligt bemötande, alltid hjälpsam och kunnig inom sitt område. Väldigt effektiv i sitt arbete!
Camilla Schilcher
Camilla Schilcher är mäklare på Fastighetsbyrån Tierp
.Camilla Schilcher har varit registrerad mäklare sedan 2020-04. Camilla Schilcher har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-05 och har fått 58 omdömen med ett betyg på 4.9. Camilla Schilcher har haft 52 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2022-09 - 2023-08
58 omdömen om Camilla Schilcher
Hej! Min första kontakt med Camilla var när min systerdotter skulle sälja sitt hus, Jag hade hand om nycklarna när det blev visningar så vi träffades en del och etablerade en god kontakt, så jag be- stämde mig för att anlita Camilla vid min försäljning och det fungerade bra.
En riktigt bra mäklare. Man kunde konaka henne när man ville och det märka att hon kan sitt yrke.
Kan sitt jobb o är trevlig o enkel att ha att göra med
Har erfarenhet av flera mäklare sedan tidigare, både som kund och som säljare och jag tycker Camilla varit den bästa jag haft med att göra. Snabb, rak, trovärdig och trevlig. Kan inte annat än rekommendera.
Vi är så super nöjda med Camilla som funnits där för oss när vi än behövde råd o hjälp. Rak ärlig och varm person som vi haft fullt förtoende för. Rekomenderas varmt
Camilla gav ett trevligt och proffsigt bemötande. Snabb återkoppling vilket jag uppskattar. Rekommenderar Camilla starkt.
Kunnig har en fantastisk fotograf en kanon mäklare ska rekommendera henne till andra som vill sälja
Supernöjd! Väldigt bra bemött och ställde alltid upp när man ringde! Rekommenderar starkt!
kunnig o proffsig o hjälpte till med det mesta. kändes väldigt tryggt.