Camilla Schilcher

Camilla Schilcher

Camilla Schilcher är mäklare på Fastighetsbyrån Tierp

Camilla Schilcher har varit registrerad mäklare sedan 2020-04. Camilla Schilcher har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-05 och har fått 40 omdömen med ett betyg på 4.9. Camilla Schilcher har haft 41 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2022-03 - 2023-02

40 omdömen om Camilla Schilcher

Sedan starten hos Reco 2022
    • Hållnäs
    2023-03-20 Verifierad kund
    Bemötande av Camilla Schilcher var glatt och proffsigt och ingav förtroende. Camilla visade stort engagemang var lyhörd och var snabb med att komma igång med försäljningen och hade en löpande tät kontakt med oss.
    • Strömsbergs Bruk
    2023-03-10 Verifierad kund
    Kompetent, trevlig och påläst.
    2023-02-24 Verifierad kund
    Trevlig mäklare som finns med och ger stöd och råd i alla skeenden i affären. Både som säljare och köpare
    • Lövstabruk
    2023-02-21 Verifierad kund
    Ett första möte den 3 februari och säljpapper skrivna den 19/2.
    Allt klart på 14 dagar, Camilla är bäst. Mycket över förväntan.
    • Lövstabruk
    2023-02-21 Verifierad kund
    Mycket trevligt bemötande och bra o tydlug genomgång av köpekontrakt
    • Örbyhus
    2023-02-16 Verifierad kund
    Camilla Schilcher är den absolut bästa mäklaren jag träffat. Hennes hjälpsamhet blandat med proffsigt bemötande är bland det bästa jag mött. Hade ingen aning om hur detta skulle gå till och hon har hjälpt mig otroligt mycket genom försäljningen. En kvinna med koll och extrem fokus på vad hon gör, gör att din husförsäljning blir den bästa upplevelsen. Får jag chansen att sälja hus igen tvekar jag inte på att kontakta henne. Hon får 10 av 10 poäng av mig. Grym!
    2023-02-14 Verifierad kund
    Camilla har varit öppen och förtroendeingivande i hela processen. Allt har skötts väldigt proffsigt från start till mål.
    Camilla levde upp till alla våra förväntningar och varit ett bra stöd i våra flyttplaner hela vägen
    • Örbyhus
    2023-02-14 Verifierad kund
    Tydlig och snabb med återkoppling.
    Gilla
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Camilla Schilcher en del av Fastighetsbyrån Tierp
    2023-02-12 Verifierad kund
    Klara och tydliga genomgångar vi kontraktsskrivning
    Gilla
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Camilla Schilcher en del av Fastighetsbyrån Tierp
    2023-02-09 Verifierad kund
    Vi har sedan starten blivit väl bemötta av Camilla. Hon är lättsam, kunnig, informativ och lätt att nå.

Trots dom lite oroliga tiderna och en massa visningar, vi har pendlat mellan hopp och förtvivlan, så har Camilla hållit hoppet uppe för oss och vi är jättenöjda med försäljningen.

Vi skulle utan tvekan rekommendera Camilla som mäklare till nära och kära🙂