Jag upplevde Dan som väldigt seriös och kunnig. Fick till exempel tips om hur man kunde förbättra värmesystemet med att installera luftvärmepump. Har träffat andra mäklare och jag har inte varit missnöjd med någon. Men med Dan kändes det mera trovärdigt och seriöst på ett annat sätt. Fick stort förtroende och kände en ärlighet jag inte känt av tidigare mäklare. Högsta betyg från mig!
Dan Brännehed
Dan Brännehed är mäklare på Fastighetsbyrån Tjörn
.Dan Brännehed har varit registrerad mäklare sedan 1984-09. Dan Brännehed har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-08 och har fått 81 omdömen med ett betyg på 4.8. Dan Brännehed har haft 7 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2022-09 - 2023-08
81 omdömen om Dan Brännehed
Vi är nöjda med Dan som mäklare vid försäljningen av Sörkroken 3. Han har med sin kunskap och erfarenhet varit lyhörd till våra behov och önskemål men också talat om för och nackdelar om försäljningen i dessa lite turbulenta ekonomiska tider.
Blev bemött på ett mycket bra sätt. Mycket professionell mäklare som visste vad han pratade om! Mycket nöjd😊
Kunnig och trevlig mäklare. Gott bemötande.
Mycket trevligt bemötande, kunnig och ärlig! Perfekt!
Professionells bemötande, effektiv med stor erfarenhet inom sitt område. Mycket duktig på att knyta ihop banden mellan Säljaren, Fastighetsbyrån och Köparen som gjort att hela processen skapat ett positiv upplevelse som går till minnet.
Mycket bra bemötande, smidig process
Dan är en alldeles utmärkt mäklare. Väldigt kunnig med lätt till skratt. Ger dej alltid den tid du behöver för att du skall kunna fatta rätt beslut i lugn och ro. Jag är väldigt nöjd.
Lyhörd, proffsig och positiv. Vi hade den absolut bästa mäklaren
Dan har ett ödmjukt sätt, trevligt bemötande och är väldigt lyhörd. Samtliga förväntningar gällande vår försäljning, så som tidsram, flexibilitet och kontinuerlig kontakt, infriades. Inget har lämnats åt slumpen och vi är mer än nöjda med vårt val av mäklare!