Anesa Crnovrsanin
Anesa Crnovrsanin är mäklare på Fastighetsbyrån Trelleborg
.Anesa Crnovrsanin har varit registrerad mäklare sedan 2019-04. Anesa Crnovrsanin har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-06 och har fått 50 omdömen med ett betyg på 4.8. Anesa Crnovrsanin har haft 22 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 68% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
50 omdömen om Anesa Crnovrsanin
Sedan starten hos Reco 2019
köpte sin lägenhet med hjälp av Anesa Crnovrsanin en del av Fastighetsbyrån Trelleborg
Anesa gjorde ett utmärkt jobb från första mötet till kontrakt skrivningen. Som mäklare är Anesa otroligt duktig. Vi kände oss trygga med både försäljning av vår bostad och köpet av en ny. Smidigt och snabbt. Alla frågor vi kom med fick vi snabbt svar på. Kommer anlita Anesa vid framtida försäljningar.
köpte sitt hus med hjälp av Anesa Crnovrsanin en del av Fastighetsbyrån Trelleborg
Blev bemött på ett väldigt proffsigt och trevligt sätt, blev guidat igenom allt, så hela köpsupplevelsen har gått smidigt och lätt att förstå. Anesa är en trevlig och professionell mäklare som har skött allt bra och okomplicerat!
sålde sitt hus med hjälp av Anesa Crnovrsanin en del av Fastighetsbyrån Trelleborg
Mycket trevligt bemötande och bara positivt att säga om henne. 😊
Anesa är allt man önskar med en mäklare. Jätte trevlig, informativ och tydlig. Finns tillgänlig när man behöver henne och är mån om både säljare och köpare.
sålde sin lägenhet med hjälp av Anesa Crnovrsanin en del av Fastighetsbyrån Trelleborg
Alltid trevlig proffsig och hjälpsam
Allt gick bra. Beskrivning, samtal, information osv… Väldigt duktig tjej.
Alltid tillgänglig, trevlig och glad! Gott bemötande samt kunnig
sålde en tomt med hjälp av Anesa Crnovrsanin en del av Fastighetsbyrån Trelleborg
När man ska sälja så träder man in i en helt ny värld, man är väldigt osäker och det finns så många frågor som kör runt i ens huvud. När vi fick träffa Anesa så kände vi att vi fick ett fint stöd och hon lotsade oss vänligt och proffsigt igenom alla våra oroliga frågor.
Vår försäljning är nu avklarad och vi är väldigt glada och nöjda hur Anesa skötte det hela. -
Väldigt lyhörd och trevligt bemötande. Vi kände att hon förstod vad vi ville ha ut av försäljningen och allt gick smidigt och snabbt!
Rekommenderar verkligen😊 -
Väldigt kunnig, serviceminded och positiv. Snabb återkoppling på frågor. Rakt igenom väldigt professionell i sitt förhållningssätt