Alicia Chalkias
Alicia Chalkias är mäklare på Fastighetsbyrån Trosa
.Alicia Chalkias har varit registrerad mäklare sedan 2019-07. Alicia Chalkias har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-10 och har fått 10 omdömen med ett betyg på 4.9. Alicia Chalkias har haft 13 försäljningar sen 2020-01 och har tillfrågat 92% av sina kunder efter omdömen.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2020-01 - 2020-12
Läs vad 10 Läs vad Alicia Chalkias
2021-01-17Verifierad kund
Alicia är en väldigt trevlig, proffesionell och lugn mäklare med förmåga att se både säljarens och köparens perspektiv. Vi Som köpare kände oss trygga i hennes regi.
2021-01-13Verifierad kund
Alicia visade på stort engagemang och kunninghet i samband med försäljningen av mitt föräldrahem i Gnesta. Fick kontakt med Alicia redan när hon jobbade på Skandia Mäklarna och kunde ta över mig som kund när hon byte till Fastighetsbyrån i Trosa. Det var Alicias personlighet och kompetens som var avgörande inte mäklarföretaget i sig. Alicias jobb med försäljningen överträffade mina förväntningar.
/Hanssålde sitt hus med hjälp av Alicia Chalkias en del av Fastighetsbyrån Trosa -
2020-12-27Verifierad kund
Vi sålde våran villa i Trosa via Alicia. Alicia var otroligt tillmötesgående och löste smidigt och proffsigt alla speciella önskemål vi hade kring vår försäljning. Det märktes att hon gav sitt yttersta kring hela försäljningen. Vi rekommenderar Alicia starkt och varmt!
sålde sitt hus med hjälp av Alicia Chalkias en del av Fastighetsbyrån Trosa -
2020-11-06Verifierad kund
Alicia har sålt vår bostadsrätt otroligt snabbt och helt krångelfritt, hon är en super bra mäklare som vi skulle rekommendera till ALLA som ska sälja en bostad. Fem av fem möjliga, skulle inte kunnat vara mer nöjda av hennes insats!
sålde sin lägenhet med hjälp av Alicia Chalkias en del av Fastighetsbyrån Trosa -
2020-11-05Verifierad kund
Alicia agerade proffsigt, sansat, var tydlig, informativ och tillgänglig.
2020-11-03Verifierad kund
Sålt en villa och jag tycker att Alicia skött allt på ett fantastiskt sätt. Hon har låtit oss var delaktigt i allt och varit väldigt proffsig.
Med vänlig hälsning,
Lenaåsålde sitt hus med hjälp av Alicia Chalkias en del av Fastighetsbyrån Trosa -
2020-11-03Verifierad kund
Alicia är en utmärkt mäklare. Den enda bristen jag hängde upp mig på att hon var väldigt seg med att ringa upp när man ringt henne och bett henne ringa upp. Där måste det gå mycket snabbare och inte vänta en dag eller två med att ringa.
sålde sitt hus med hjälp av Alicia Chalkias en del av Fastighetsbyrån Trosa -
2020-11-03Verifierad kund
Super duktig och lyhörd. Lyssnar på kundens önskemål och ser ingen omöjlighet! Rekommenderas starkt!
2020-11-03Verifierad kund
Bra och trevligt bemötande. Hela processen kändes seriös och professionell.
2020-10-14Verifierad kund
Duktig artig proffsig och nogran.
köpte sitt hus med hjälp av Alicia Chalkias en del av Fastighetsbyrån Trosa