Mattias Izgin
Mattias Izgin är mäklare på Fastighetsbyrån Tumba
.Mattias Izgin har varit registrerad mäklare sedan 2018-05. Mattias Izgin har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-02 och har fått 135 omdömen med ett betyg på 4.8. Mattias Izgin har haft 75 försäljningar sen 2021-08 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2021-08 - 2022-07
Läs vad 135 Läs vad Mattias Izgin
sålde sin lägenhet med hjälp av Mattias Izgin en del av Fastighetsbyrån Tumba
Jätte bra bemötande, vi är nöjda med er service.
sålde sin lägenhet med hjälp av Mattias Izgin en del av Fastighetsbyrån Tumba
Artig, trevlig och proffsig. Jag kände mig trygg med Mattias som mäklare. Han är någon jag känner jag kan lita på och räkna med.
sålde sitt hus med hjälp av Mattias Izgin en del av Fastighetsbyrån Tumba
Pleasant, friendly and professional. Mattias gave clear information and lived up to his promises. He made himself available when we needed help, usually outside of normal office hours. We sold our house at a difficult time and despite the difficult situation he achieved the sale at a fair/good price.
sålde sin lägenhet med hjälp av Mattias Izgin en del av Fastighetsbyrån Tumba
- Mattias är väldig trevlig och lätt att prata med. Han fick snabbt en bra bild av mina förväntningar med processen.
- Det viktigaste för mig var en försäljning utan krusiduller eller problem vilket jag även fick.
-Bra bollplank under hela tiden, ställde även upp på kvällar/helger när det behövdes. -
Trevlig och hjälpsam.
Snabb återkoppling vid frågor. -
sålde sin lägenhet med hjälp av Mattias Izgin en del av Fastighetsbyrån Tumba
Mattias är lyhörd och alltid närvarande
köpte sin lägenhet med hjälp av Mattias Izgin en del av Fastighetsbyrån Tumba
Toppen och hjälpsam på mina frågor!
Professionell och tillmötesgående
köpte sin lägenhet med hjälp av Mattias Izgin en del av Fastighetsbyrån Tumba
Tillgänglig. Kände att han jobbade för oss
köpte sin lägenhet med hjälp av Mattias Izgin en del av Fastighetsbyrån Tumba
Bra mäklare! Jättebra bemötande, dock lite stressad och kom sent vid uttalad tid för en kontraktskrivning.
Annars en bra mäklare.