Tobias Westman
Tobias Westman är mäklare på Fastighetsbyrån Ulricehamn
.Tobias Westman har varit registrerad mäklare sedan 2003-08. Tobias Westman har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-10 och har fått 173 omdömen med ett betyg på 4.8. Tobias Westman har haft 24 försäljningar sen 2022-06 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.
2022-06 - 2023-05
173 omdömen om Tobias Westman
Sedan starten hos Reco 2015
sålde sitt hus med hjälp av Tobias Westman en del av Fastighetsbyrån Ulricehamn
Rutinerad, kan branschen i både bra o dåliga tider!
sålde sitt hus med hjälp av Tobias Westman en del av Fastighetsbyrån Ulricehamn
Vi är supernöjda med bemötandet vi fick av Fastighetsbyrån och Tobias Westman. Både med hjälp support och goda råd samt tillgängligheten.
sålde sitt hus med hjälp av Tobias Westman en del av Fastighetsbyrån Ulricehamn
Kan verkligen rekommendera Tobias Westman. En fantastisk kreativperson som sätter sig in möjligheterna på ett fantastiskt sätt. Ett härligt personligt engagemang och enormt trevligt bemötande. Han kan sina saker och lovar aldrig mer än det kan uppfyllas. Vi är otroligt nöjda med Tobias sätt och den lyckade försäljningen, han levde upp till våra förväntningar med råge.
sålde sitt hus med hjälp av Tobias Westman en del av Fastighetsbyrån Ulricehamn
Hjälpsam trevlig, Uppfyllde alla åtagande på bästa sätt
köpte sitt hus med hjälp av Tobias Westman en del av Fastighetsbyrån Ulricehamn
Det har flutit på bra!
Snabbt och smidigt, hjälpsam och kändes verkligen som att han brinner för sitt yrke och vill allas bästa.
Tacksam att jag fick Tobias Westman vad mäklaren vid detta husköp! -
köpte sitt hus med hjälp av Tobias Westman en del av Fastighetsbyrån Ulricehamn
Kompetent, tydlig, tillgänglig och kommunikativt.
Trevlig att göra affärer med. -
sålde sitt hus med hjälp av Tobias Westman en del av Fastighetsbyrån Ulricehamn
Jag är nöjd ett bra bemötande , det kändes tryggt med Tobias.
köpte sin lägenhet med hjälp av Tobias Westman en del av Fastighetsbyrån Ulricehamn
Han är kunnig att ordna en visning och ger balans mellan köpare och säljare.
Vi är nöjda. Be bemött väldigt bra. Ingen mer att säga!
sålde sitt hus med hjälp av Tobias Westman en del av Fastighetsbyrån Ulricehamn
Lätt att ha att göra med, smidig husförsäljning och bra kunnande om den lokala marknaden
Bra bemötande, min förväntning var att få sålt innan våren, det löstes jättebra på bara någon vecka, från annons ut till sålt på under 24 timmar, helt fantastiskt