Lennart Odsander
Lennart Odsander är mäklare på Fastighetsbyrån Umeå
.Lennart Odsander har varit registrerad mäklare sedan 1997-03. Lennart Odsander har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-05 och har fått 94 omdömen med ett betyg på 4.5. Lennart Odsander har haft 14 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 79% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
94 omdömen om Lennart Odsander
Sedan starten hos Reco 2016
sålde sitt hus med hjälp av Lennart Odsander en del av Fastighetsbyrån Umeå
Blev bemött bra, upplevelsen av försäljningen gick smidigt,.
köpte sitt hus med hjälp av Lennart Odsander en del av Fastighetsbyrån Umeå
Lennart var hemskt trevlig och lät oss gå runt och fundera ifred sedan mötte han upp oss för att svara på eventuella funderingar och berätta lite extra om fastigheten! Vi är väldigt nöjda med hur vi blev bemött!
sålde sitt hus med hjälp av Lennart Odsander en del av Fastighetsbyrån Umeå
Trevligt bemötande och kontaktbar dygnet runt. Mäklaren hade god kontakt med intressenter och jag blev uppdaterad med all relevant information. Mycket nöjd med mäklaren.
Alltid hjälpsam och tillgänglig
köpte sin lägenhet med hjälp av Lennart Odsander en del av Fastighetsbyrån Umeå
Mycket trevligt bemötande. God förmåga att informera. Egna initiativ till visning av olika delar av lägenheten
sålde sin lägenhet med hjälp av Lennart Odsander en del av Fastighetsbyrån Umeå
Jag upplever att Lennart har gjort ett bra arbete, han har hållit oss informerade om vad som komma skall och gett tips om vad vi bör tänka på.
Jag kan inte komma på nåt som jag inte är nöjd med, möjligtvis så skulle man kunna begära att han borde kunna bolla längre än till 10. -
köpte sin lägenhet med hjälp av Lennart Odsander en del av Fastighetsbyrån Umeå
Trevligt bemötande, kunnig och genomförde hela affären på bästa sätt
köpte sin lägenhet med hjälp av Lennart Odsander en del av Fastighetsbyrån Umeå
Vi köpte lägenheten på distans och Lennart skötte allt från visning via face time till kontraktskrivande och tillträde mycket smidigt. Snabb att återkoppla när vi hade frågor.
köpte sitt hus med hjälp av Lennart Odsander en del av Fastighetsbyrån Umeå
Vi är mycket nöjda med våra kontakter med Lennart. Han var flexibel och lyhörd för våra önskemål. Vi har bara goda erfarenheter av Lennart Odsander på Fastighetsbyrån i Umeå.
sålde sitt hus med hjälp av Lennart Odsander en del av Fastighetsbyrån Umeå
Mycket proffsigt bemötande. Speciellt nöjd med snabb återkoppling på sms, telefon och mail, speciellt viktigt för mig som inte kunnat vara på plats hela tiden.
MVH
Hans