Robin Sjöberg

Robin Sjöberg

Robin Sjöberg är mäklare på Fastighetsbyrån Umeå

Robin Sjöberg har varit registrerad mäklare sedan 2019-10. Robin Sjöberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-06 och har fått 7 omdömen med ett betyg på 4.9. Robin Sjöberg har haft 11 försäljningar sen 2023-04 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.

2023-04 - 2023-08

7 omdömen om Robin Sjöberg

Sedan starten hos Reco 2023
Gerd Anna-Märta I
Sålde sitt hus med hjälp av Robin Sjöberg en del av Fastighetsbyrån Umeå
Ånäset

Fick mycket gott intryck vid första besöket. Lugn och lyssnande. I ord och bild beskrevs mycket fint. Bra återkoppling på budgivningen. God överensstämmelse mellan utgångspris och slutbud

Per K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Robin Sjöberg en del av Fastighetsbyrån Umeå
Haga

Helt perfekt och har gjort ett jättebra jobb när jag sålde lägenheten. Har också köpt när Robin sålt. Jag är 100% nöjd!

Lena D
Köpte sitt hus med hjälp av Robin Sjöberg en del av Fastighetsbyrån Umeå

Mycket bra säljare, och bemötandet var av toppklass! Visste han inte svar på någon fråga, tog han direkt redan på svaret. Så toppbetyg från vår sida!

Per K
Ersboda

Perfekt! Trevlig, och tar reda på saker och ställer upp så att det blir ett köp. Jag köpte ett parhus och Robinfår sälja min ägenhet.

Charles Martin A
Sålde sitt hus med hjälp av Robin Sjöberg en del av Fastighetsbyrån Umeå

En kunnig och erfaren mäklare! Väldigt trevlig och tillgänglig!

Thomas J
Åsele

Robin Sjøberg er Umeå’s bedste!

Karina U
Sålde sin lägenhet med hjälp av Robin Sjöberg en del av Fastighetsbyrån Umeå
Tomtebo

Robin är tillmötesgående och trevlig. Han har informerar mig om var i processen vi är och det har känts bra. Jag kan varmt rekommendera honom till flera.