Adam Heikkilä

Adam Heikkilä

Adam Heikkilä är mäklare på Fastighetsbyrån Uppsala

Adam Heikkilä har varit registrerad mäklare sedan 2022-03. Adam Heikkilä har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-08 och har fått 32 omdömen med ett betyg på 4.9. Adam Heikkilä har haft 25 försäljningar sen 2022-08 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2022-08 - 2023-05

32 omdömen om Adam Heikkilä

Sedan starten hos Reco 2022
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Adam Heikkilä en del av Fastighetsbyrån Uppsala
    • Sala Backe
    2023-05-17 Verifierad kund
    Trevlig mäklare som gör ett proffsigt jobb.
    Stort tack för din Reco Erik! Jag övertygad om att du kommer trivas i bostaden :) Adam Heikkilä
    Gilla
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Adam Heikkilä en del av Fastighetsbyrån Uppsala
    • Sala Backe
    2023-05-10 Verifierad kund
    Jag blev uppdaterad om hur läget låg till, och Adam verkade fiska efter köpare, så jag är väldigt nöjd att fått den såld nu.
    Tack Benny för ditt omdöme! Vi ses på tillträdet :) Adam Heikkilä
    2023-04-01 Verifierad kund
    Adam möjliggjorde en väldigt snabb och smidig köpprocess, var flexibel och professionell.
    2023-03-31 Verifierad kund
    Adam var en fantastisk mäklare. Han var extremt professionell och samarbetsvillig vid försäljningen av min lägenhet. Han förstod precis vad som skulle fungera på marknaden, han var alltid beredd och var noga med att göra research, kommunicera information (på engelska och svenska) och kunde säkerställa och genomföra en smidig, framgångsrik försäljning. Jag har sällan sett en sådan förträfflighet i någon professionell miljö. Adam är den allra bästa av de bästa! Det var en snabb, ingen stress, upplevelse som var i mitt bästa intresse och resulterade i ett över genomsnittet resultat för min fastighet - nu ett fint hem för en annan familj.
    Tack för ditt omdöme Angela! Det var otroligt roligt att få hjälpa dig med försäljningen och var kul att höra att du var glad över min insats :D Adam Heikkilä
    2023-03-31 Verifierad kund
    Adam var bra, snabb och lyhörd.
    Tack för ditt omdöme Stefan! Vad roligt att du är nöjd över min insats :) Adam Heikkilä
    2023-03-06 Verifierad kund
    Tyckte Adam skötte allting snabbt och smidigt!
    Tack för din Reco. Hoppas du kommer trivas i bostaden! Adam Heikkilä
    • Gottsunda
    2023-03-03 Verifierad kund
    Bemötandet som vi fick från Adam gav till oss en positivt kännsla och vi kännde oss jätte valkommna pä visningen. Adam var alltid tillgänglilt, ansvarig och alltid bered att svara på våran funderingar.
    2023-03-01 Verifierad kund
    Snabb och smidig försäljning innan lägenheten ens kommit ut på Hemnet. Upplägg anpassat för mig och när det var dags att fotografera hade Adam redan en intressent och vi kom överens samma dag.
    Tusen tack för kommentaren! Vad roligt att du är nöjd med min insats. Adam Heikkilä
    • Gottsunda
    2023-02-19 Verifierad kund
    Super trevlig, ansvarsfullt och bra bemödande.
    Tack för Omdömet och grattis till första bostaden! Adam Heikkilä
    • Kapellgärdet
    2023-02-16 Verifierad kund
    Jag känner att jag blivit trevligt bemött av Adam, fått den hjälp och kontakt jag behövt sam känt mig trygg i köpet av bostad.
    Tusen tack för den fina kommentaren Tobias. Jag hoppas att du kommer trivas i din nya bostad 😀 Adam Heikkilä