Adam Heikkilä
Adam Heikkilä är mäklare på Fastighetsbyrån Uppsala
.Adam Heikkilä har varit registrerad mäklare sedan 2022-03. Adam Heikkilä har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-08 och har fått 32 omdömen med ett betyg på 4.9. Adam Heikkilä har haft 25 försäljningar sen 2022-08 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2022-08 - 2023-05
32 omdömen om Adam Heikkilä
Sedan starten hos Reco 2022
köpte sin lägenhet med hjälp av Adam Heikkilä en del av Fastighetsbyrån Uppsala
Trevlig mäklare som gör ett proffsigt jobb.
sålde sin lägenhet med hjälp av Adam Heikkilä en del av Fastighetsbyrån Uppsala
Jag blev uppdaterad om hur läget låg till, och Adam verkade fiska efter köpare, så jag är väldigt nöjd att fått den såld nu.
köpte sin lägenhet med hjälp av Adam Heikkilä en del av Fastighetsbyrån Uppsala
Adam möjliggjorde en väldigt snabb och smidig köpprocess, var flexibel och professionell.
sålde sin lägenhet med hjälp av Adam Heikkilä en del av Fastighetsbyrån Uppsala
Adam var en fantastisk mäklare. Han var extremt professionell och samarbetsvillig vid försäljningen av min lägenhet. Han förstod precis vad som skulle fungera på marknaden, han var alltid beredd och var noga med att göra research, kommunicera information (på engelska och svenska) och kunde säkerställa och genomföra en smidig, framgångsrik försäljning. Jag har sällan sett en sådan förträfflighet i någon professionell miljö. Adam är den allra bästa av de bästa! Det var en snabb, ingen stress, upplevelse som var i mitt bästa intresse och resulterade i ett över genomsnittet resultat för min fastighet - nu ett fint hem för en annan familj.
köpte sin lägenhet med hjälp av Adam Heikkilä en del av Fastighetsbyrån Uppsala
Adam var bra, snabb och lyhörd.
köpte sin lägenhet med hjälp av Adam Heikkilä en del av Fastighetsbyrån Uppsala
Tyckte Adam skötte allting snabbt och smidigt!
köpte sin lägenhet med hjälp av Adam Heikkilä en del av Fastighetsbyrån Uppsala
Bemötandet som vi fick från Adam gav till oss en positivt kännsla och vi kännde oss jätte valkommna pä visningen. Adam var alltid tillgänglilt, ansvarig och alltid bered att svara på våran funderingar.
sålde sin lägenhet med hjälp av Adam Heikkilä en del av Fastighetsbyrån Uppsala
Snabb och smidig försäljning innan lägenheten ens kommit ut på Hemnet. Upplägg anpassat för mig och när det var dags att fotografera hade Adam redan en intressent och vi kom överens samma dag.
köpte sin lägenhet med hjälp av Adam Heikkilä en del av Fastighetsbyrån Uppsala
Super trevlig, ansvarsfullt och bra bemödande.
köpte sin lägenhet med hjälp av Adam Heikkilä en del av Fastighetsbyrån Uppsala
Jag känner att jag blivit trevligt bemött av Adam, fått den hjälp och kontakt jag behövt sam känt mig trygg i köpet av bostad.