Helena Wadström
Helena Wadström är mäklare på Fastighetsbyrån Uppsala
.Helena Wadström har varit registrerad mäklare sedan 2018-06. Helena Wadström har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-09 och har fått 33 omdömen med ett betyg på 4.7. Helena Wadström har haft 25 försäljningar sen 2020-01 och har tillfrågat 90% av sina kunder efter omdömen.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2020-01 - 2020-12
Läs vad 33 Läs vad Helena Wadström
2020-12-10Verifierad kund
Har sålt min bostad med hjälp av Helena.
Mycket bra bemötande
Hon Har stenkoll på vad hon gör.
Alltid bra svar på mina frågor som uppkommit under resans gång!sålde sitt hus med hjälp av Helena Wadström en del av Fastighetsbyrån Uppsala -
2020-11-06Verifierad kund
Sålt hus.
Helena gav ett väldigt trevligt bemötande.
Och uppfulde dom önskemål jag hade.
Då vi haft Helena på en försäljning innan så va det höga tankar om henne som hon då uppfylde så här långt.sålde sitt hus med hjälp av Helena Wadström en del av Fastighetsbyrån Uppsala -
2020-10-22Verifierad kund
Kompetent och kunnig! Trevligt bemötande. Är med hela processen.
sålde sitt hus med hjälp av Helena Wadström en del av Fastighetsbyrån Uppsala -
2020-09-16Verifierad kund
Jag har köpt. Träffades på visningen. Allt var bra, rekommenderar
2020-07-14Verifierad kund
Har sålt en villa på landet..
Fått den infon jag behövt.sålde sitt hus med hjälp av Helena Wadström en del av Fastighetsbyrån Uppsala -
2020-07-10Verifierad kund
Duktig erfaren och bra upplägg. Fick mer betalt än vad jag väntat mig.
sålde sitt hus med hjälp av Helena Wadström en del av Fastighetsbyrån Uppsala -
2020-06-24Verifierad kund
Helena har agerat professionellt Och trevligt genom hela vårt husköp.
2020-06-18Verifierad kund
Vi köpte fastighet i centrala Uppsala. Helena var - som sig brukar - den mäklare som säljaren valt. Vanligtvis brukar det kännas precis så - att mäklaren är "säljarens representant", men Helena gav en helt annan känsla. Tillmötesgående, sympatisk, kunnig och framförallt ett professionellt och oberoende bemötande som jag tror fick både säljande och köpande part känna sig sedda och viktiga i processen. Högsta betyg!
2020-03-26Verifierad kund
Sålt radhus.
Bemötts proffesionellt. Hon var lättillgänglig och kommunikativ. Kändes tryggt.
Rekommenderar verkligen henne.sålde sitt hus med hjälp av Helena Wadström en del av Fastighetsbyrån Uppsala -
2020-03-13Verifierad kund
Har sålt ett hus på 215 kvm
Bra bemötande, rak på sak, bra planering.
Hon gav lite för mycket förhoppningar bara.sålde sitt hus med hjälp av Helena Wadström en del av Fastighetsbyrån Uppsala