Emil Wahlberg
Emil Wahlberg är mäklare på Fastighetsbyrån Vällingby Spånga
.Emil Wahlberg har varit registrerad mäklare sedan 2019-07. Emil Wahlberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-09 och har fått 78 omdömen med ett betyg på 4.9. Emil Wahlberg har haft 20 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
78 omdömen om Emil Wahlberg
Sedan starten hos Reco 2019
köpte sitt hus med hjälp av Emil Wahlberg en del av Fastighetsbyrån Vällingby Spånga
Emil Wahlberg är jätte trevlig ,snäll och social person .Jag är njöd att fått Emil som mäklerare.
Tack -
skrev om Emil Wahlberg en del av Fastighetsbyrån Vällingby Spånga
Emil har flera gånger hjälpt oss med värdering, alltid proffsigt, vänligt och med bästa service. Ska vi mot förmodan sälja en dag vet jag vem som får uppdraget!
skrev om Emil Wahlberg en del av Fastighetsbyrån Vällingby Spånga
Trygg och mycket proffsig!
Första kontakten med Emil var redan 2020 vid en kostnadsfri värdering av vårt radhus innan vi ens riktigt bestämt oss för om vi skulle sälja eller ej. Genom att vara enormt kunnig, påläst, kommunikativ, väl insatt i vårt geografiska område och dessutom trevlig fick han sedan två år senare uppdraget att sälja vårt hem. En affär han rodde i hamn åt oss på bästa tänkbara sätt. Emil svarade snabbt och ärligt på alla våra (ibland dumma) frågor under tiden vi letade efter ett nytt hus, och många frågor blev det. Vi kände oss trygga genom hela processen. Vi fick dessutom snabb och tydlig vägledning med allt inför deklarationen. Om jag någonsin (mot förmodan) skulle få för mig att flytta igen så kommer jag definitivt att anlita Emil igen.Tack igen Johan! Övertygad om att den långsiktiga kontakt vi hade bidrog till det goda försäljningsresultat vi till slut nådde! Jag hoppas och tror att ni kommer fortsätta trivas i ert nya hus och hjälper er gärna igen i framtiden, oavsett om det gäller försäljningen eller andra bostadsrelaterade frågor!
Emil Wahlberg -
skrev om Emil Wahlberg en del av Fastighetsbyrån Vällingby Spånga
Emil är alltid glad och positiv och hjälpsam. Väldigt glad att vi fått så bra hjälp med försäljningen
sålde sitt hus med hjälp av Emil Wahlberg en del av Fastighetsbyrån Vällingby Spånga
Emil är mycket trevlig och enkel att ha kontakt med. Svarade snabbt och bra på frågor och uppfyllde alla mina krav. Kan varmt rekommendera honom.
Kan varmt rekommendera Emil. Han har stor kunskap och arbetar snabbt och effektivt! Han gör det lilla extra för dig som kund 👍
Noggrann, vänlig, konkret och tydlig vid frågor. Förmedlar på ett angenämt sätt, med ett lugn som särskiljer honom positivt i sitt skrå. Känns mer som en kunnig och påläst vägledare snarare än som en försäljare, vilket är till hans fördel (både för köpare och säljare)
Han är så bra och snäll och hjälpsam
Blev väldigt väl bemött av Emil, men försäljningen forserades lite, för den var inte färdig för försäljning, men Emil trodde sig ha kunder på kö, som ville ha den.
Tyvärr blev det ingen budgivning alls. Förmodligen för att det var visning för tidigt, men det allmäna läget med räntehöjningar, gjorde att det egentligen var för sent.
Emil lyckades dock fånga den enda kund som var intresserad, och som till slut höjde sitt bud till utgångspriset.Tack för ett fint och ärligt omdöme Magnus! Det är alltid komplicerat att bedöma intresset för en bostad i förväg och ännu svårare i en föränderligt marknad. Min mening var aldrig att forsera försäljningen bara för sakens skull utan snarare säkerställa att huset blev sålt medan marknaden fortfarande var fördelaktig. Det är ju dock din upplevelse som räknas och vill därför be om ursäkt för det. Hoppas att det i vart fall känns bra att affären nu är klar och att ni med spänning kan blicka framåt mot det nya boendet. Vi ses på tillträdet!
Emil Wahlberg -
Väldig professionell och hade redan jättebra koll på allt på första mötet. Han uppdaterade oss hela tiden så man hade koll på läget. Var snabb på att svara på våra frågor oavsett tid och dag.
Jag skulle verkligen rekommendera han till andra som vill sälja sin bostad.