Jimmy Solkarin

Jimmy Solkarin
en del av Fastighetsbyrån Vällingby

Vällingbyplan 7, 162 13 Vällingby — Visa karta

4.8 / 5 i betyg — 117 rekommendationer

Läs vad 117 användare tycker om Jimmy Solkarin

 • Ibrahim N
  Ibrahim N skrev om Jimmy Solkarin en del av Fastighetsbyrån Vällingby
  Fantastisk duktig och hjälpsam mäklare. Han är pålitlig och man känner sig trygg som säljare. Rekommenderar Jimmy varmt.
  gillar detta
 • Peter W
  Peter W skrev om Jimmy Solkarin en del av Fastighetsbyrån Vällingby
  Jimmy är otroligt driven och kunnig vilket visade sig genom hela köpprocessen och resulterade i en snabb och smidig affär.
  Alltid tillgänglig för att svara på frågor.
  Rekommenderas varmt!
  gillar detta
 • Edward T
  Edward T skrev om Jimmy Solkarin en del av Fastighetsbyrån Vällingby
  Jimmy gav ett mycket bra första intryck och man kände redan ett stort förtroende till honom. Han visste exakt vad som behövdes göras med lägenheten inför fotografering och hade redan vid första mötet ett förslag på dag för första vissning. Som helhet är jag extremt nöjd med Jimmy. Skulle varmt rekomendera honom till vänner och familj.
  gillar detta
 • Nadim A
  Nadim A skrev om Jimmy Solkarin en del av Fastighetsbyrån Vällingby
  Rekommenderar Jimmy starkt!
  Jimmy har under köpprocessen varit ett stort stöd. Han är väldigt rättvis och ärlig vilket gav mig ett stort förtroende för honom direkt. Extremt kunnig och hjälpsam samt väldigt lättillgänglig och snabb på svara.
  Supernöjd! ^^
  Nadim A gillar detta
 • Pojan A
  Pojan A skrev om Jimmy Solkarin en del av Fastighetsbyrån Vällingby
  När jag satt ner vid första mötet så kändes det som Jimmy beskrev sitt engagemang, kunnighet och arbete med för stora ord. Men redan från start så kom Jimmy att leva upp till de stora orden, men även överträffa dem.
  Jimmy var ständigt tillgänglig vid frågor eller funderingar. Försäljningen gick snabbt och kändes hela vägen som ett bra samarbete där Jimmy var ärlig och uppriktig med hans tankar samt rådgivning vid våra funderingar och beslut.

  Anlitandet av Jimmy var långt över våra förväntningar och jag skulle utan tvekan rekommendera honom till andra då jag vet att de skulle vara i väldigt trygga i en otroligt kunnig mäklares händer.
  Nadim A gillar detta
 • Dan B
  Dan B skrev om Jimmy Solkarin en del av Fastighetsbyrån Vällingby
  Rekommenderar Jimmy varmt! Han har under hela försäljningsprocessen gett allt för att utgången skulle bli så bra som den till slut blev! Oerhört lätt att ha kontakt med och svarar snabbt på frågor och funderingar. Min försäljning kunde inte ha gått smidigare.

  Stort tack Jimmy!
  Nadim A gillar detta
 • Matilda O
  Matilda O skrev om Jimmy Solkarin en del av Fastighetsbyrån Vällingby
  Jimmy har varit otroligt hjälpsam vid mitt köp. Han hjälpte mig med bankkontakt när det krånglade. Han är kunnig och otroligt hjälpsam. Rekommenderas!
  gillar detta
 • Lena S
  Lena S skrev om Jimmy Solkarin en del av Fastighetsbyrån Vällingby
  Jimmy har varit extremt snabb och effektiv i mitt ärende och ändå lyckats sälja lägenheten för rekordpris i föreningen!
  Supernöjd med den service och engagemang han har tillfört!
  När det är dags att köpa igen vet jag vem jag tänker vända mig till.
  gillar detta
 • Pejman H
  Pejman H skrev om Jimmy Solkarin en del av Fastighetsbyrån Vällingby
  Lägenheten hann inte vara ute i många dagar! Väldigt smidigt.
  Jag kommer absolut använda mig av Jimmy igen.
  gillar detta
 • Poone K
  Poone K skrev om Jimmy Solkarin en del av Fastighetsbyrån Vällingby
  Jimmy är en kunnig, tillmötesgående å väldigt trevlig person och mäklare. Han såg till att jag och min sambo fick komma på en förhandsvisning samma dag kontakt togs och det blev en snabb affär som vi blev väldigt nöjda med! Dessutom är vi förstagångsköpare och han gjorde den upplevelsen mycket bra och trygg. Tack Jimmy, du är bäst! / Poone och Atila
  gillar detta
 • Gustaf H
  Gustaf H skrev om Jimmy Solkarin en del av Fastighetsbyrån Vällingby
  Jag är väldigt nöjd med Jimmys arbete. Han är extremt duktig på sitt jobb och levererade verkligen för vår försäljning. Rekommenderar starkt!
  gillar detta
 • Magdalena B
  Magdalena B skrev om Jimmy Solkarin en del av Fastighetsbyrån Vällingby
  Jimmy är mycket lätt att prata med och hjälpsam. En professionell och engagerad mäklare som hjälpte mig med en snabb köp av lägenheten innan planerad visning.
  Kan definitivt rekommendera honom som mäklare!
  gillar detta
 • N
  N skrev om Jimmy Solkarin en del av Fastighetsbyrån Vällingby
  Ärlig, skarp, snabb och transparent. Tack!
  gillar detta
 • Dalia L
  Dalia L skrev om Jimmy Solkarin en del av Fastighetsbyrån Vällingby
  Jimmy är väldigt professionell, och var hela tiden tillgänglig för oss. Han hade svar på alla våra frågor och gav oss många bra råd. Han skötte försäljningen väldigt snabbt och effektivt.
  gillar detta
 • Sofia S
  Sofia S skrev om Jimmy Solkarin en del av Fastighetsbyrån Vällingby
  Trevlig,svarar alltid i telefon.Kan verkligen sitt jobb,tycker jag.Samma dag fick jag lägenheten.Stilig!!rekommenderar utan tvekan.
  gillar detta
 • Amanda J
  Amanda J skrev om Jimmy Solkarin en del av Fastighetsbyrån Vällingby
  Jimmy är verkligen en härlig, hjälpsam och trevlig mäklare. Han har gjort allt och lite till för att lyckas sälja min lägenhet.
  gillar detta
 • Jonatan A
  Jonatan A skrev om Jimmy Solkarin en del av Fastighetsbyrån Vällingby
  Jimmy Dina handlingar betyder väldigt mycket för mig, Så professionell och engagerad mäklare men även en person man har lätt att prata med, Ärlig och har stort hjärta, Han går utan för gränserna utan att förlora fokuset på så sätt att han försöker verkligen hjälpa till om du ärlig nog att våga öppna upp dig. mitt tips är utan tvekan kontakta han. Även om din livs situation ser mörk ut. Så kan du lita på att han kommer hjälpa dig/er i den mån han kan. Tack Jimmy, Du har varit min Sol under förändrings fasen!!
  Jonatan A gillar detta
 • Mark B
  Mark B skrev om Jimmy Solkarin en del av Fastighetsbyrån Vällingby
  Vi är mer än nöjda med det sätt som Jimmy hanterat vår lägenhetsaffär. Från att vi kontaktade Jimmy till att lägenheten var såld tog det mindre än en månad då vi valde att inte gå ut i visning av lägenheten eftersom budet vi fick överträffade våra förväntningar. Som ordförande i bostadsrättsföreningen har jag extra koll på mäklare som sålt i området. Jimmy har sålt till rekordpris, så när det var dags för oss att sälja var det ingen frågan om vem som skulle förmedla vår lya. Jimmy har skött affären på ett utmärkt och intressant sätt. Vi är mer än tacksamma för hans tjänst. REKOMENDERAS STARKT!
  gillar detta
 • Camilla N
  Camilla N skrev om Jimmy Solkarin en del av Fastighetsbyrån Vällingby
  Jimmy är en professionell och engagerad mäklare som hjälpte mig till en snabb försäljning. En försäljning där både säljare och köpare upplevdes nöjda. Jimmy höll mig väl uppdaterad under hela processen. Jag kan varmt rekommendera honom.
  gillar detta
 • Zay D
  Zay D skrev om Jimmy Solkarin en del av Fastighetsbyrån Vällingby
  Jimmy, du är en stjärna. Tack för ditt råd och ditt väl bemötande . Han är väldigt bra mäklare av högsta grad. Han är mycket vänlig , ärlig , artig, lyhörd och professionell .
  Jag skulle köpa en lägenhet från annan mäklare och jag tänkte ringa och rådfråga innan jag hoppa på ett stort steg i mitt liv. eftersom jag läste och hörde gott rykte om Jimmy, vågade jag ta kontakt med honom och vilken bra tur jag hade .Han räddade mig från blåsning tack vara hans råd och rekommendation.
  Jag rekommenderar honom starkt till folk som mig aldrig köpt eller såld förut. Han är mycket trovärdig och ärlig person utöver hans positiv attityd och glatt leende . Tveka inte kontakta Jimmy åtminstone rådfråga honom om köp och sälj.
  gillar detta
 • Stefan F
  Stefan F skrev om Jimmy Solkarin en del av Fastighetsbyrån Vällingby
  Professionell och driven mäklare. I mitt fall en väldigt snabb och trygg försäljning där Jimmy har tillhandahållit och uppdaterat mig med information under hela processen. Alltid tillgänglig!
  gillar detta
 • Sally R
  Sally R skrev om Jimmy Solkarin en del av Fastighetsbyrån Vällingby
  Jimmy är en tillgänglig, professionell och lyhörd mäklare. Gör alltid sitt bästa ger 200 procent till sina kunder och samlar all information som behövs. Jimmy är en kunnig mäklare som är strukturerad och engagerad i sitt jobb vilket gör honom till en av få mäklare som har alla dessa egenskaper.
  gillar detta
 • Morgan B
  Morgan B skrev om Jimmy Solkarin en del av Fastighetsbyrån Vällingby
  Efter att ha förlorat en budgivning som Jimmy höll i så tog han sig tiden att leta upp en annan fin lägenhet i närområdet som han tipsade mig om, och som jag sedan valde att köpa. Har också varit mycket hjälpsam med information och alla praktiska bitar kring köpet
  gillar detta
 • Loman O
  Loman O skrev om Jimmy Solkarin en del av Fastighetsbyrån Vällingby
  Jimmy är en mycket professionell mäklare som lyckades överträffa mina redan högt ställda förväntningar. Lyhördhet och kunskap inom sitt område är egenskaper som Jimmy besitter viket gjorde att det kändes tryggt. Det som förvånade mig mest var att Jimmy lyckades fånga upp en köpare efter endast några dagar, detta utan att ens lägenheten hade hunnits fotograferats. Några dagar senare var affären klar, jag fick det jag önskade. Kan varmt rekommendera Jimmy.
  gillar detta
 • Kifara H
  Kifara H skrev om Jimmy Solkarin en del av Fastighetsbyrån Vällingby
  Sammantaget är han bra mäklare, väl respekterade och ge extra omsorg av sina kunder.
  gillar detta
 • Martin E
  Martin E skrev om Jimmy Solkarin en del av Fastighetsbyrån Vällingby
  Jimmy kom in i bilden efter att min första mäklare misslyckats med försäljningen. Lägenheten hade då legat ute på hemnet en månad och hade endast fått skambud när Jimmy tog över. Från det tog det inte 48 timmar innan lägenheten var såld till ett pris jag är mycket nöjd med. Karln är en trollkarl och jag önskar bara att jag hade kontaktat honom direkt.
  gillar detta
 • Azam B
  Azam B skrev om Jimmy Solkarin en del av Fastighetsbyrån Vällingby
  suverän bemötande. Han är tydlig och förklara. Punktligt och bra att göra affär med.
  gillar detta
 • Fuad B
  Fuad B skrev om Jimmy Solkarin en del av Fastighetsbyrån Vällingby
  mycket trevlig och duktig mäklare. gör sitt jobb väldigt proffsigt.
  jag kommer att verkligen rekomendera honom ))
  BÄSTA
  gillar detta
 • Mattias H
  Mattias H skrev om Jimmy Solkarin en del av Fastighetsbyrån Vällingby
  Snabb och smidig, inga konstigheter.
  gillar detta
 • Lara M
  Lara M skrev om Jimmy Solkarin en del av Fastighetsbyrån Vällingby
  Jag skulle kort och gott beskriva Jimmy som Västerorts Fredrik Eklund! Han har perfekta personliga egenskaper för att göra en bra affär, inte enbart för mig som säljare utan han ser också till att köparen får minst lika mycket engagemang. Fantastisk i första mötet då han kom in och såg alla lägenhetens fördelar direkt, smidig och kontinuerlig kontakt under försäljningen, blev ordentligt grillad av köparna och klarade det galant under kontraktskrivning och slutligen bra återkoppling efter avtalsskrivning. Det är inte ovanligt att han säljer lägenheter till rekordpris, inte heller denna gång med min lägenhet. Har bara gott att säga helt enkelt och kan varmt rekommendera denna superstjärna!
  gillar detta
 • Rosa S
  Rosa S skrev om Jimmy Solkarin en del av Fastighetsbyrån Vällingby
  Jimmy did a fantastic job. He saw that we were really interested in the apartment and he helped from the beginning. We had many problems with the bank because for me, as a PhD student with a scholarship, was a bit difficult to get a loan. We could talk to him and he offered his help to get the loan, and we got it! Now we can say that thanks to him we can live in our dream home! Without his help, his commitment and his ability to negotiate this would never have been possible.
  We don't speak Swedish and we were really inexperienced. This was not a problem at all. With him we didn't feel this was a disadvantage at all during the entire process. He is really professional, as we could observe it when he went trough each paragraph of the contract and explained us that difficult formal Swedish in really simple English words, giving examples and helpful tips for the future. He made us feel very comfortable during the meeting with the landlord. In summary, I really recommend Jimmy as broker for everyone that want to have a really great experience in finding his place to live.
  gillar detta
 • Johan N
  Johan N skrev om Jimmy Solkarin en del av Fastighetsbyrån Vällingby
  Jimmy hjälpte mig på ett fantastiskt sätt när jag behövde det. Proffsigt och håller vad han lovar. När det blir dax att flytta nästa gång så vet jag vart jag ska vända mig.
  gillar detta
 • Emre T
  Emre T skrev om Jimmy Solkarin en del av Fastighetsbyrån Vällingby
  Trevlig, hjälpsam och lätt att ha kontakt med. Kan definitivt rekommendera.
  gillar detta
 • Roweid S
  Roweid S skrev om Jimmy Solkarin en del av Fastighetsbyrån Vällingby
  Väldigt professionell och kunnig mäklare som kan marknaden. Bästa möjliga service, allt gick så smidigt när jag sålde min lägenhet. Överträffade mina förväntningar! Väldigt kul att träffa någon som är så engagerad och tycker om det han gör. Stor eloge Jimmy!
  gillar detta
 • Brita N
  Brita N skrev om Jimmy Solkarin en del av Fastighetsbyrån Vällingby
  Jimmy Solkarin hjälpte mig att sälja min lägenhet i ett seniorboende i Vällingby. Han var vädligt proffsig och trevlig att ha att göra med. Det gick också snabbt och vi var nöjda med affären.
  gillar detta
 • Julia Ö
  Julia Ö skrev om Jimmy Solkarin en del av Fastighetsbyrån Vällingby
  Supertrevlig, effektiv och lätt att få tag på! Jag har ingenting att klaga på, Jimmy är grym!
  gillar detta
 • Christina F
  Christina F skrev om Jimmy Solkarin en del av Fastighetsbyrån Vällingby
  Nytt säljrekord i föreningen, och han har stått ut med alla mina frågor under vägens gång och besvarat dem på ett sätt som jag förstått trots att det är min första försäljning. Super både för dig som säljer din första eller tionde lägenhet!
  gillar detta
 • Almaz A
  Almaz A skrev om Jimmy Solkarin en del av Fastighetsbyrån Vällingby
  Va fint ni har gjort.
  Hoppas att finns flera som er.
  gillar detta
 • Serhat G
  Serhat G skrev om Jimmy Solkarin en del av Fastighetsbyrån Vällingby
  Finns bara en sak att säga om Jimmy S, grym mäklare.
  gillar detta
 • Sofia A
  Sofia A skrev om Jimmy Solkarin en del av Fastighetsbyrån Vällingby
  Jimmy är toppen, har hjälp mig med mera än vad han behövt samt alltid tillgänglig för en.
  gillar detta
 • Levente K
  Levente K skrev om Jimmy Solkarin en del av Fastighetsbyrån Vällingby
  Bostadsförsäljningen tog 3 månader men Jimmy gjorde sitt bästa för att få den såld. Tills slut det gick bra.
  gillar detta
 • Joseph Y
  Joseph Y skrev om Jimmy Solkarin en del av Fastighetsbyrån Vällingby
  Väldigt trevligt och hjälpsam
  gillar detta
 • Helen U
  Helen U skrev om Jimmy Solkarin en del av Fastighetsbyrån Vällingby
  Utmärkt! Bra kontakt med mäklaren! Snabb affär!
  gillar detta
 • Terese W
  Terese W skrev om Jimmy Solkarin en del av Fastighetsbyrån Vällingby
  Han var snabb, tydlig, effektiv och trevlig. Vi är väldigt nöjda!
  gillar detta
 • Marcell G
  Marcell G skrev om Jimmy Solkarin en del av Fastighetsbyrån Vällingby
  Jimmy jobbade snabbt och effektivt och gjorde att jag som kund upplevde en hög service.
  gillar detta
 • Ulrika A
  Ulrika A skrev om Jimmy Solkarin en del av Fastighetsbyrån Vällingby
  Jimmy har varit mycket tillmötesgående och lyhörd, möter kundens behov på ett mycket professionellt sätt, vilket ger en stor trygghet. Rekommenderas varmt!
  gillar detta
 • Ehsan B
  Ehsan B skrev om Jimmy Solkarin en del av Fastighetsbyrån Vällingby
  Har varit en väldigt hjälpsam och engagerad mäklare. Hittar lösningar som funkar både för köparen men även för säljaren, en bra medlare och kommunikatör. Alltid positivt med en väldigt bra förmåga att förstå vad som efterfrågas samt ett högt engagemang i både kund och säljare. Rekommenderas starkt
  gillar detta
 • Lourdes B
  Lourdes B skrev om Jimmy Solkarin en del av Fastighetsbyrån Vällingby
  Jag kan varmt rekommendera Jimmy som mäklare. Han är väldigt professionell, entusiastisk, effektiv och hjälpsam.
  Jimmy lyckades sälja min lägenhet snart och med en fantastisk resultat som jag inte hade förväntat mig.
  Tack Jimmy för allt hjälp !!!
  gillar detta
 • Elina E
  Elina E skrev om Jimmy Solkarin en del av Fastighetsbyrån Vällingby
  Jimmy är en fantastisk mäklare som verkligen gör sitt bästa för att göra sina kunder nöjda. Lyhörd och proffessionell, vi rekomenderar varmt honom som mäklare till alla som vill ha en lyckad affär.
  gillar detta
 • Hamid A
  Hamid A skrev om Jimmy Solkarin en del av Fastighetsbyrån Vällingby
  jag tycker att han gör sitt bäst att få både köparen och säljaren nöjda. Jag har haft en jättebra upplevelse att sälja min bostad via honom. Tack och lycka till!
  gillar detta
Jimmy Solkarin
4.8 / 5 — 117 recos
Linnea Mohlén
4.8 / 5 — 58 recos
Yosef J. Lahlou
4.7 / 5 — 39 recos
Johan Lind
4.7 / 5 — 30 recos
Stefan Berglund
4.7 / 5 — 28 recos

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Vällingbyplan 7, 162 13 Vällingby