Fanny Arnildstam

Fanny Arnildstam

Fanny Arnildstam är mäklare på Fastighetsbyrån Vänersborg

Fanny Arnildstam har varit registrerad mäklare sedan 2021-04. Fanny Arnildstam har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-08 och har fått 42 omdömen med ett betyg på 4.9. Fanny Arnildstam har haft 33 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 92% av sina kunder efter omdömen.

2022-03 - 2023-02

42 omdömen om Fanny Arnildstam

Sedan starten hos Reco 2021
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Fanny Arnildstam en del av Fastighetsbyrån Vänersborg
    2023-03-10 Verifierad kund
    Jag har både köpt och sålt bostad genom Fanny på FHB Vänersborg. Det är en mäklare som jag upplever har hög professionalism, yrkesskicklighet och är social - egenskaper som skapar en lyckad försäljning & även ett lyckat köp. Har alltid fått återkoppling snabbt, aldrig haft strul. Finns verkligen inget negativt att nämna! Ser framemot fler samarbeten framöver
    Gilla
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Fanny Arnildstam en del av Fastighetsbyrån Vänersborg
    • Holmängen
    2023-02-12 Verifierad kund
    Fanny var effektiv och hjälpsam! Hjälpte oss att hitta rätt när en annan inte var vad vi var ute efter.
    • Holmängen
    2023-02-02 Verifierad kund
    Trevlig och effektiv mäklare som hjälpte oss göra en snabb affär. Väldigt tillgänglig hela tiden och hade tydliga och enkla svar på alla frågor vi hade. Hon ska ha stort tack för hjälpen med vårat köp av första bostaden!
    2023-01-09 Verifierad kund
    Bemött på bästa sätt! Proffsig Mäklare!
    Nöjd kund!
    2023-01-06 Verifierad kund
    Proffsig och effektiv med ett mjukt behagligt sätt. Skötte min försäljning på ett utmärkt sätt och höll mej fortlöpande informerad.
    Gilla
  • sålde sitt hus med hjälp av Fanny Arnildstam en del av Fastighetsbyrån Vänersborg
    • Brålanda
    2022-12-11 Verifierad kund
    Hon är bra, trevlig och kunnig.
    Duktig på att höra av sej när det fanns något att meddela.
    2022-11-28 Verifierad kund
    Jag är mycket nöjd.

Jag hade några frågor som hon inte kunde svara på på plats men hon återkopplade snabbt efter visningen med svar.
    2022-11-27 Verifierad kund
    Mycket duktig och engagerad mäklare, som jag absolut kan rekommendera.
    Gilla
  • köpte sitt hus med hjälp av Fanny Arnildstam en del av Fastighetsbyrån Vänersborg
    • Vargön
    2022-10-17 Verifierad kund
    Trevligt och professionellt bemötande med bra behjälplig information samt kontakt under affärens gång.
    • Onsjö
    2022-09-02 Verifierad kund
    En helt fantastisk Go och Glader Tjej. Visat och förklarat alla detaljer och svarat på våra många funderingar under denna resans gång.
    Från börjar ville vi bara värdera vår lägenhet och vänta ett tag med att verkligen ta tag och våga sälja, men Fanny va precis rätt person för oss, så vi tog ett jätte kliv och 1 december klampar vi vidare, efter 23 år i vår grymma lägenhet . SÅ VI ÄR HEL NÖJDA.
    Tackar så hjärtligt/Nicklas och Linda 😃