Angelina Birgerson fd. Nilsson
Angelina Birgerson fd. Nilsson är mäklare på Fastighetsbyrån Varberg
.Angelina Birgerson fd. Nilsson har varit registrerad mäklare sedan 2012-12. Angelina Birgerson fd. Nilsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-02 och har fått 166 omdömen med ett betyg på 4.8. Angelina Birgerson fd. Nilsson har haft 50 försäljningar sen 2021-08 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2021-08 - 2022-07
Läs vad 166 Läs vad Angelina Birgerson fd. Nilsson
köpte sin lägenhet med hjälp av Angelina Birgerson fd. Nilsson en del av Fastighetsbyrån Varberg
Allt gott snabb utan svarigheter.
Angelika är perfekt, tack! -
sålde sin lägenhet med hjälp av Angelina Birgerson fd. Nilsson en del av Fastighetsbyrån Varberg
Angelina mötte våra förväntningar vi hade på henne i nennes roll som mäklare.😃
köpte sitt hus med hjälp av Angelina Birgerson fd. Nilsson en del av Fastighetsbyrån Varberg
Enkelt och smidigt att köpa fastighet med hjälp av Angelina. Lätt att få tag på och snabb återkoppling! Riktigt bra hanterat från första kontakten.
sålde sitt hus med hjälp av Angelina Birgerson fd. Nilsson en del av Fastighetsbyrån Varberg
Varit väldigt hjälpsam, informativ och tålmodig
Angelina var lugn, trevlig och kunnig och bra på att förklara hur en försäljning går till.
Otroligt trevligt och professionellt!
Saklig, trevlig och kunnig! Lätt att samarbeta med och ett positivt bemötande.
Proffsig och hjälpsam. Allt rullade på utan problem.
Angelina har varit toppen som mäklaren och har verkligen vart hur proffsig som helst vid försäljningen. Henne och tacka för att jag först fick tips och råd hur jag skulle till lägenheten så den passade en så bredd kundkrets som möjligt! Så ska jag sälja igen kommer jag definitivt kontakta henne igen!
Väldigt bra bemötande hela vägen.
Proffsig och kunnig.