Glad, trevlig och positivt med bra kunskap om marknadsläget. Snabb och bra handläggning genom hela processen. Vi är mycket nöjda!
Cathrine Gunnarsson
Cathrine Gunnarsson är mäklare på Fastighetsbyrån Värmdö
.Cathrine Gunnarsson har varit registrerad mäklare sedan 2012-03. Cathrine Gunnarsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-05 och har fått 99 omdömen med ett betyg på 4.7. Cathrine Gunnarsson har haft 9 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.
Det allra bästa med att vara mäklare är att det är ett väldigt flexibelt och socialt yrke.
Varför ska man välja dig när man ska göra en bostadsaffär?
När du väljer mig får du bra slutpriser. Dessutom har jag mycket god lokalkännedom och skulle beskriva mig själv som en väldigt drivande och pålitlig mäklare.
Vad gör du helst på fritiden?
Min fritid tillbringar jag helst i Spanien.
Hur ser din drömbostad ut?
Den ligger vid havet.
2022-09 - 2023-08
99 omdömen om Cathrine Gunnarsson
Mycket bra bemött och väldigt trevlig mäklare Förväntningarna var bra Allt gått enligt mina förväntningar Hälsnigat Roger
Jag kan varmt rekommendera Cathrine Gunnarsson som en fantastisk mäklare som gjorde min försäljningsprocess enkel och smidig. Mäklaren visade en hög nivå av professionalism genom hela processen, från att ge mig konkreta råd om hur jag kunde förbättra mitt hem till att hitta de bästa köparna som passade mina önskemål. [Mäklarens namn] visade också enastående kundservice och var alltid tillgänglig för att svara på mina frågor och oroa mig under hela försäljningsprocessen. Jag kände mig trygg och lugn under hela processen,...
Blev mycket fint bemött . Jättebra och proffesionellt skött från första kontakten till att köpet var klart . Lasse W .
Väldigt trevlig och bra bemötande! Bra på att informera, svara på frågor och ge återkoppling om vad som sker! Engagerad och professionellt . Super nöjda med allt !
Cathrine svarar snabbt på frågor och är hjälpsam.
Super trevlig och Väldigt pedagogisk samt duktig inom sitt arbete :)
En toppen mäklare! Supertrevlig, positiv och väldigt hjälpsam. Gör sitt jobb till 110%
Trevlig, levererade snabbt svar på frågor som uppstod, tillmötesgående med extra visning och möten!
Mycket vänligt och informativt. Lite svårare att svara på då omvärldsbilden drastiskt ändrades under processen. Lite besvikelse över slutpriset, men nöjda med tanke på just rådande läge. Sammantaget är vi väldigt nöjda.