Anna Hansson
Anna Hansson är mäklare på Fastighetsbyrån Vasastan
.Anna Hansson har varit registrerad mäklare sedan 2012-06. Anna Hansson har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-03 och har fått 143 omdömen med ett betyg på 4.9. Anna Hansson har haft 1 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
143 omdömen om Anna Hansson
Sedan starten hos Reco 2014
sålde sin lägenhet med hjälp av Anna Hansson en del av Fastighetsbyrån Vasastan
Är supernöjd med Anna som säljare av min bostad. Hon var väldigt mån om att vara riktigt påläst om bostaden innan visningar samt att jag känt stort förtroende för henne under hela processen. Det är något som jag tidigare i livet inte känt så självklart med alla då mäklare faktiskt arbetar på både köp-och säljsidan. Stort tack för en otroligt lyckad försäljning.
sålde sin lägenhet med hjälp av Anna Hansson en del av Fastighetsbyrån Vasastan
Anna är en grym mäklare! Väldigt påläst, så proffsig, duktig och alltid lättillgänglig för sin kund.
Rekommenderas starkt!! -
sålde sin lägenhet med hjälp av Anna Hansson en del av Fastighetsbyrån Vasastan
Bästa 😍 alltid professionellt bemötande, snabb, kunnig. Har sålt två lägenheter med Anna hittills - lika nöjd båda gångerna!
sålde sin lägenhet med hjälp av Anna Hansson en del av Fastighetsbyrån Vasastan
Anna är varm, hjälpsam, professionell och tillgänglig. Tacksam för hennes goda råd och att hon höll mig i handen genom hela processen.
köpte sin lägenhet med hjälp av Anna Hansson en del av Fastighetsbyrån Vasastan
Trevlig och lättsamt bemötande och informativ för köpare.
köpte sin lägenhet med hjälp av Anna Hansson en del av Fastighetsbyrån Vasastan
Anna gav ett mkt gott intryck. Hon har varit tillgänglig, snabb och engagerad.
sålde sin lägenhet med hjälp av Anna Hansson en del av Fastighetsbyrån Vasastan
Anna gjorde hela processen proffsig, snabb och trygg. Väl påläst kring allt, stort servicefokus och gjorde mig som säljare trygg i att båda jag och potentiella köpare fick en bra upplevelse. Mina varmaste rekommendationer.
sålde sin lägenhet med hjälp av Anna Hansson en del av Fastighetsbyrån Vasastan
Anna Hansson är en mycket kompetent, professionell och erfaren fastighetsmäklare. De råd hon ger grundar hon bl.a. på sin goda förmåga att "läsa marknaden" på ett, i det närmaste, exakt sätt. Anna har också god kännedom om gällande regelverk och praxis på området. Anna är dessutom en mycket trevlig och tillmötesgående person som alltid återkopplar snabbt och tydligt. Hon är också lyhörd för idéer och förslag från säljaren. Anna har för tredje gången genomfört en lyckad försäljning för min räkning, och det är henne jag kommer att kontakta nästa gång jag har behov av en duktig mäklare!
sålde sin lägenhet med hjälp av Anna Hansson en del av Fastighetsbyrån Vasastan
Trevlig och proffsig under hela processen. Alltid leende, höll överenskomna tider. Hanterade även ” dolda bud” med finess! Förväntningarna överträffades med råge. Jag kommer att rekommendera Anna H till alla som söker mäklare!
köpte sin lägenhet med hjälp av Anna Hansson en del av Fastighetsbyrån Vasastan
Vi är så nöjda med Anna och tycker att hon har varit helt suverän under den korta processen tills vi köpte vår dröm lägenhet. Anna är så trevlig, kunnig och duktig med en riktig can-do och problem-solver mentalitet. I en drös intressenter kände vi oss sedda och prioriterade. Anna kunde svara på alla våra frågor och både vi som köpare, och vår säljare, var överens om att vi träffat en grym mäklare!