Sam Roshandel
Sam Roshandel är mäklare på Fastighetsbyrån Vasastan
.Sam Roshandel har varit registrerad mäklare sedan 2019-11. Sam Roshandel har varit aktiv på Reco.se sedan 2013-10 och har fått 130 omdömen med ett betyg på 4.9. Sam Roshandel har haft 37 försäljningar sen 2022-06 och har tillfrågat 93% av sina kunder efter omdömen.
2022-06 - 2023-05
130 omdömen om Sam Roshandel
Sedan starten hos Reco 2013
sålde sin lägenhet med hjälp av Sam Roshandel en del av Fastighetsbyrån Vasastan
Kompetent, professionell, engagerad och trevlig! Varmt rekommenderar Sam Roshandel som mäklare!
Kompetent och tydlig. Lugn och saklig. Jag har bara gott att säga om Sam.
Snabba svar och smidig kontakt
Even though the outcome wasn’t what we wanted, I want to congratulate you on all of the hard work you put in over the past few weeks trying to sell the apartment.You put so much hard work into getting this client, and it really paid off. Thanks to your focus and determination in going the extra mile we got it sold. Thank you Sam for the cooperation and professionalism you provide, your company should be really proud of your work. Regards Theopoula Aidonis
Bästa Mäklaren i stan
Informerade mig angående lägenheten som var ute på försäljning jätte nöjd . -
köpte sin lägenhet med hjälp av Sam Roshandel en del av Fastighetsbyrån Vasastan
Vi tycker Sam är en fantastiskt bra mäklare som fick oss som köpare att känna och trygga och hörda genom hela processen
Vi är mycket nöjda med Sam som mäklare
Kunnig och proffsig från början till slut
Kan bara rekommendera Sam till er som ska sälja eller köpa lägenhet!
Lena & Staffan -
Super, bra bemötande och professionell.
Sam var under processen alltid tIllgänglig och tydlig.
Det var första gången jag anlitade Sam och jag gjorde ett bra val. Sam är väldigt professionell och kan sitt jobb riktigt bra. Det jag även gillade med Sam var hans personlighet och det lugn som han har. Jag rekommenderar starkt!