Therese Lennefalk

Therese Lennefalk

Therese Lennefalk är mäklare på Fastighetsbyrån Vasastan

Therese Lennefalk har varit registrerad mäklare sedan 2014-03. Therese Lennefalk har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-09 och har fått 194 omdömen med ett betyg på 4.8. Therese Lennefalk har haft 11 försäljningar sen 2023-03 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2023-03 - 2023-08

194 omdömen om Therese Lennefalk

Sedan starten hos Reco 2014
Monica Å
Sålde sin lägenhet med hjälp av Therese Lennefalk en del av Fastighetsbyrån Vasastan
Vasastan - Birkastan

Jag uppfattar Therese som professionell med bra koll på marknaden. Hon visade stort engagemang och hade mycket bra kontakt med mig som säljare, men även med ev. köpare. Jag kände mig trygg under hela processen.Rekommenderar Therese å det varmaste.

Jimmy F
Köpte sin lägenhet med hjälp av Therese Lennefalk en del av Fastighetsbyrån Vasastan
Vasastan - Birkastan

Professionell, trevlig och affärsmässig.

Catharina F
Vasastan - Birkastan

Engagerad, driven och proffsig!

Moa W
Vasastan - City/Norrmalm

Snabb och smidig försäljning. Lägenheten låg ute till försäljning i bara några dagar och sen var den såld! Therese gjorde ett strålande arbete och fanns alltid tillgänglig under hela processen.

Michael D
Vasastan - Östermalm

Mycket bra engagemang och rådgivning under hela sälj processen. Delade värdefull kunskap och erfarenhet som landade i en väldigt positiv affär. Tillgänglig och snabb på bollen

Oscar O
Vasastan - Sibirien

Jag fick inte bara ett bra pris, sålde på tre dagar, 25 sällskap på förhandsvisning EN dag efter vi gick på hemnet, 9 BUDGIVARE. Therese var också väldigt tydlig i kommunikationen genom hela processen, innan-under- och efter viktiga moment.

Eileen C
Vasastan

Therese är mycket professionell. Hon är kunnig och väl uppdaterad om lokala situationen. Upplevde henne som vänlig och hjälpsam mot både oss som säljare och mot köparen. Hon höll oss mycket väl informerade under hela processen, båda digitalt men också genom personliga samtal. Dessutom nådde hon också det pris som vi satt som önskemål. Vi kan rekommendera Therese helhjärtat!

SARA M
Vasastan

Therese var otroligt proffsig, lyhörd och kompetent från början till slut! Svarade snabbt på alla frågor, var uppdaterad på området och gav vägledning så man kände sig trygg hela vägen från värdering till försäljning. Rekommenderar henne varmt!

Ingegerd B
Vasastan

Mycket bra, Therese var positiv och lyhörd för mina behov, gav goda råd och stöd och hjälp i alla frågor som uppstår i sådana här affärer.

Josefin S
Vasastan

Toppen! Är väldigt nöjd med hela upplevelsen!