Jeff Moorberg
Jeff Moorberg är mäklare på Fastighetsbyrån Västerås
.Jeff Moorberg har varit registrerad mäklare sedan 1984-10. Jeff Moorberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-04 och har fått 109 omdömen med ett betyg på 4.6. Jeff Moorberg har haft 30 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 93% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
109 omdömen om Jeff Moorberg
Sedan starten hos Reco 2014
köpte sin lägenhet med hjälp av Jeff Moorberg en del av Fastighetsbyrån Västerås
Trevlig o erfaren mäklare kunnig o proffsig o tydlig förtroendeingivande❤️
sålde sin lägenhet med hjälp av Jeff Moorberg en del av Fastighetsbyrån Västerås
Mycket bra bemötande, trevlig och kunnig.
Professionell och erfaren mäklare som hjälper till med allt och lite till från början till slutet av uppdraget. -
Ett trevligt och proffesionellt bemötande. De förväntningar vi hade blev som vi tänkt oss. En inlyssnande mäklare som också svarade ärligt på de frågor vi hade. Mäklaren levde verkligen upp till våra förväntningar och vi är jätte nöjda.
sålde sitt hus med hjälp av Jeff Moorberg en del av Fastighetsbyrån Västerås
Jeff var väldigt saklig med ett varmt och trevligt bemötande till alla i familjen.
Han var mycket yrkeskunnig och allt i hans agerande ingav en känsla av trygghet samt allt nödvändigt samarbete gick naturligt och smidigt.
Han levde fullt upp till familjens förväntningar och vi vill gärna rekommendera honom till andra om en sådan situation skulle uppstå. -
Bemötande var väldig trevlig med honom som mäklare.Vi fick svar på våra frågor,han var noggrann med information till oss.
Väldig bra mäklare!
Mvh
Fatma Isik -
sålde sitt hus med hjälp av Jeff Moorberg en del av Fastighetsbyrån Västerås
Jag har hela tiden fått ett trevligt bemötande.
Upplever att jag har fått den stöttning jag behöver.
Han har alltid funnits till hands vid olika tillfällen när vi har undrat över något.
Ibland har vissa råd och tips inte varit riktigt relevanta med vad vi måste åtgärda i huset. -
-Bra bemötande
-Trevlig lätt att ha att göra med
- Förväntningarna var kanske att man har lite mer koll på en byggtekniska grunder
efter 35 år i braanchen -
Jeff gjorde allt grundligt och jag ser ingen mäklare som kunnat göra det bättre. Det var en tät dialog och han lyssnade verkligen på mina önskemål och såg till att förverkliga dessa.
Jeff säkerställde att regelverket följdes och att köparen blev nöjd. Jag kommer rekommendera andra som ska sälja att välja Jeff. -
sålde sitt hus med hjälp av Jeff Moorberg en del av Fastighetsbyrån Västerås
Trevligt bemötande, proffesionell, snabb återkoppling, aktivt intresserad av affären. Vi rekommenderar Jeff!
Professionellt och sakkunnigt bemötande.