Otroligt engagemang och driv! En stöttepelare i vårt sälj som med både lugn, rutin och stark vilja gjorde vår upplevelse lätt och smidig!
Paulina Ringius
Paulina Ringius är mäklare på Fastighetsbyrån Västerås
.Paulina Ringius har varit registrerad mäklare sedan 2021-11. Paulina Ringius har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-02 och har fått 112 omdömen med ett betyg på 4.8. Paulina Ringius har haft 48 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2022-09 - 2023-08
112 omdömen om Paulina Ringius
Bra bemötande, tydlig beskrivning av lägenheten och bra hantering av budgivning samt köp av bostadsrätten. Är supernöjd. Ingenting negativt att säga!
Engagerad och positiv men ändå saklig. Tar tag i alla frågor och funderingar direkt och återkopplar snabbt.
Paulina har gjort ett sånt bra jobb att sälja vårat hus. Hon är otroligt proffsigt och drivande. En person med sån härlig karisma har jag aldrig möt 🌸
Paulina is very professional and approachable. Our experience with her throughout this process has been nothing but great! Highly recommend!
Professionell, kunnig, tillgänglig och ett gott bemötande
Trevlig, professionell och driven!
Jag blev positivt bemött av Paulina, hon är trevlig glad och ambitiös. Kände direkt tillit och trygghet. En eloge till Paulina som jobbade över förväntan bra på att få lägenheten sålt.
Fick jättebra hjälp av Paulina att sälja min lägenhet, till ett pris jag blev nöjd med. Rekommenderar varmt.
Trevlig, lättsam och har koll på läget. Kändes tryggt!