Marcus Svensson

Marcus Svensson

Marcus Svensson är mäklare på Fastighetsbyrån Västervik

Marcus Svensson har varit registrerad mäklare sedan 2017-04. Marcus Svensson har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-05 och har fått 57 omdömen med ett betyg på 4.7. Marcus Svensson har haft 21 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 64% av sina kunder efter omdömen.

2022-09 - 2023-08

57 omdömen om Marcus Svensson

Sedan starten hos Reco 2018
Lars Fredrik Lennart I
Gamleby

Positiv, engagerad, social

Jonas E
Gamleby

Trevlig,Lyhörd och alltid tillgänglig.

Elisabeth N
Lidhem

Marcus var tillmötesgående, och tog vår försäljning på stort allvar. Vi kände oss trygga med Marcus, och kände att vi kunde ställa alla våra konstiga frågor till honom. Vi rekommenderar Marcus till alla som vill sälja sitt boende.

Gun Birgit Charlotte J
Jenny

Tillmötesgående och effektiv, det var inte lätt att göra affärer i dagsläget men han gjorde sitt bästa

Erik Åke Mikael R
Fågelbäret

En fantastisk mäklare som ställer upp och svarar på allt man undrar över

Martin N
Överum

Marcus är kanonbra, trevlig och väldigt ärlig i vad han tyckte och tänkte om objekten. Jag var och kollade på ett annat objekt, men då det inte levde upp till förväntningarna, så tipsade Marcus om objektet som kom att bli mitt husköp. Efter snabba förhandlingar med husägaren så kom denne och jag överens om ett pris, vilket Marcus hjälpte oss med hela vägen. Så Marcus får bästa betyg av mig.

Leif D
Hjorted

Mkt trevlig, och kunnig, precis vad man förväntar sig av sin mäklare. OBS! Har ingen större erfarenhet men Marcus som mäklare passade oss utmärkt.

Anna Rachel W
Tyllinge

Trevlig, trygg och engagerad. Hjälpte mig med i princip allt. Snabb och smidig affär. Kag har både köpt av- och sålt med Marcus. Nöjd båda gångerna!

Sara T
Ankarsrum

Vänligt och professionellt bemött!

Jimmie S
Ankarsrum

En mäklare som verkligen känns genuin och ärlig. Jobbar för att både säljaren och eventuella köpare ska bli nöjda.