Robin Strömsten

Robin Strömsten

Robin Strömsten är mäklare på Fastighetsbyrån Västervik

Robin Strömsten har varit registrerad mäklare sedan 2021-05. Robin Strömsten har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-07 och har fått 71 omdömen med ett betyg på 4.9. Robin Strömsten har haft 39 försäljningar sen 2022-11 och har tillfrågat 87% av sina kunder efter omdömen.

2022-11 - 2023-10

71 omdömen om Robin Strömsten

Sedan starten hos Reco 2021
Erik P
Sålde sin lägenhet med hjälp av Robin Strömsten en del av Fastighetsbyrån Västervik
Fimmelstången

Bra och engagerad trotts en trög marknad

Kurt B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Robin Strömsten en del av Fastighetsbyrån Västervik
Fimmelstången

Väl genomförd visning. Påläst om objektet. Mycket bra.

Martina N
Arabien

Robin var professionell och supertrevlig. Han höll oss uppdatera under hela processen om allt vi behövde veta och hur vi bör gå tillväg. Vi kände oss väldigt trygga i valet av mäklare och är väldigt nöjda. Vi kan verkligen rekommendera Robin och kommer använda oss av honom igen ifall det behövs.

Marleen R
Hästhagens Sjöområde

Robin explained us the way the Swedish system concerning real estate agents and notaries worked. After we understood this, Robin was the perfect person. He was very helpful and patient. Very attentive even after signing the contract 😂.

Johan B
Arabien

Professionellt och trevligt bemötande! Inga särskilda förväntningar men fick en positiv upplevelse. Processen med mäklaren var väldigt smidig och problemfri!

Linnea J
Skogshaga

Bra informerad, tillmötesgående och hjälpsam.

Åsa Maria K
Sålde sitt hus med hjälp av Robin Strömsten en del av Fastighetsbyrån Västervik
Gunnebo

Vid vårt första möte kände vi direkt förtroende för Robin. Han är kunnig och har ett trevlig bemötande. Han har gjort ett bra jobb från början till slut. Vi är mycket nöjda med hjälpen vi fått med att sälja vårt hus.

Yahya N
Gunnebo

Han är väldigt bra 👍 och jag kan säga mycket bra

Grazyna S
Gamla Norr

Robin Strömsten har visat sig som en energisk, positiv och förtroendegivande mäklare. Han var kunnig och gav utförliga svar om den objekt som vi var intresserade av, likaså föreningen. I bemötande var han ödmjuk, inbjudande till att ställa frågor därmed skapade han en vänlig och positiv kommunikation.. Han uppfyllde med råge alla våra förväntningar dom man kan ha på en skicklig och trevlig fastighetsmäklare. Även upplevelse vid kontraktsskrivningen var mycket positiv. Robin avsatte den tid som behövdes för följdfrågor,...

Jeanette S
Karstorp

Vi har använt oss av Robin både vid flertalet försäljningar och vid köp av bostad. Han är otroligt kunnig, serviceminded, proffessionell och man känner sig trygg som både köpare och säljare.