Fikratsson Bil AB, sid 2
Letar du efter ett företag som både köper och säljer bilar? Då har du hittat helt rätt. Vi på Fikratsson Bil AB har ett stort billager och leder dig på vägen till ett nytt bilägande.
Vi arbetar med de flesta märken och modeller och letar alltid efter väldokumenterade bilar. Finns det avbetalning på din bil? Då hjälper vi dig att lösa det också.
Vi vill att en bilaffär ska gå tryggt och enkelt till. Kontakta oss så lovar vi att göra allt för att du ska bli nöjd med köpet eller försäljningen. Varmt välkommen till oss!
Utmärkelser
Läs vad 328 kunder tycker om Fikratsson Bil AB 2
2020-07-15Insamlad av företaget
Köpte en superfin Audi S7 Sportback, affären gick hur smidigt som helst och utan det minsta krångel! Teymur och Rufat var väldigt måna om mig som kund, bjöd på kaffe, lät mig provköra och vi kunde småprata med varandra nästan som vi känt varandra hur länge som helst! Fikratsson bil gav ett varmt och tryggt bemötande! Rekommenderas starkt!
2020-06-29Spontant omdöme
Köpte en VW Golf och bytte in vår gamla bil. En av de bästa bilhandlarna jag kommit i kontakt med. Mycket bra bemötande av säljaren som var ödmjuk och tålmodig. Jag kan definitivt rekommendera dem.
2020-06-21Insamlad av företaget
Volvo v60
Bra bemötande o inte så påstridiga tog sig tid för oss så vi kände oss tryggaskrev om Fikratsson Bil AB -
2020-06-16Insamlad av företaget
Vi har köpt 3 bilar hos dem och det har varit smidigt vid varje affär. Kan varmt rekommendera denna bilfirma.
2020-06-16Insamlad av företaget
Jag köpte en VW Caddy och blev bemött på ett proffesionellt sätt. Affären gick väldigt smidigt. Jag är helt nöjd.
2020-06-02Insamlad av företaget
Jag köpte en bil.
Blev grymt bemött väldigt trevlig personal. Jag hade stora förväntningar på företaget o dem levde upp till allt 100%!skrev om Fikratsson Bil AB -
2020-06-02Insamlad av företaget
Köpte en Bil
Blev bemött riktigt bra och med respekt.
Hade inga förväntningar då det va första gången jag träffade dom på Fikratsson. Dom levererade service på hög nivå och levererade fordonet i bästa skick!skrev om Fikratsson Bil AB -
2020-05-25Insamlad av företaget
Bra service och jätte bra bemötanden! Proffsigt
2020-05-25Insamlad av företaget
Mycket smidigt och trevligt företag med bra säljare att handla bil med!
2020-05-23Insamlad av företaget
🚘 En Wv Caddy alltrak Mycket bra bemötande snabb att svara på mejl Stämde verkligen Mycket trevlig säljare ock personal Firma att rekommendera 👍👍🤗
2020-05-23Spontant omdöme
Riktigt nöjd med bröderna Fikratsson . Köpt två bilar där o både gångerna har jag varit super nöjd. Tack för BMW X3 .Nu har jag de hästarna jag behövde 💪
2020-05-12Insamlad av företaget
Bra bemötande och god service. Helt nöjda med vårt köp!
2020-05-06Insamlad av företaget
Väldigt trevligt bemötande från Tommy på Fikratsson bil AB.
Skulle definitivt kunna göra en affär med dem igen.skrev om Fikratsson Bil AB -
2020-05-04Insamlad av företaget
Bra, snabba, trevliga, smidiga, pålitliga. Har absolut ingen negativt att säga om Fikratsson!
2020-05-02Insamlad av företaget
Trevligt bemötande. Lagom snygg bilhall. Snyggt iordningsställda bilar med fin rekond. Håller vad de lovar 👍
2020-05-01Insamlad av företaget
Sålt mina bilar genom de flera gånger.
Du hittar ingen seriösare och bättre firma.
Nogranna och pålitliga.skrev om Fikratsson Bil AB -
2020-04-27Insamlad av företaget
Alltid lika trevligt och köpa bil hos Fikratsson!
2020-04-26Insamlad av företaget
Det var trevligt och glad personal.
Det var gott och trevligt bemött av personalskrev om Fikratsson Bil AB -
2020-04-25Insamlad av företaget
Mycket hög servicenivå och trevligt bemötande
2020-04-25Insamlad av företaget
Mycket proffsigt bemötande och framför allt mycket trevliga killar att göra affärer med.
Lasse o Tina Mattssonskrev om Fikratsson Bil AB -
2020-04-24Insamlad av företaget
Köpte bil för andra gången. Var ute efter en nyare variant och de levererade min önskan på snabb tid. Upplever killarna som seriösa, super trevliga och riktigt serviceminded. Snabba och service utöver det vanliga.
2020-04-24Insamlad av företaget
Trevliga och fin service handlar gärna bil där igen.
2020-04-24Insamlad av företaget
Sålde flera av mina bilar via Fikratsson Bil ! Rekommenderar verkligen fint och enkelt utan krångel! Så är det verkligen dessa grabbar man ska vända sig till!
2020-04-21Insamlad av företaget
Vid försäljning av två bilar till Fikratsson så bemöttes jag av stort intresse och kunnande samt ett mycket trevligt bemötande.
2020-04-20Insamlad av företaget
Riktigt genuina och trevliga grabbar, extremt snabba med respons på inbytespris. Rekommenderar dom varmt
2020-04-18Insamlad av företaget
Bra bemötande, snabb återkoppling o kanon fin bil.
Rekommenderas varmt.skrev om Fikratsson Bil AB -
2020-04-05Spontant omdöme
Byter bil ofta och har besökt många bilhandlare under åren, trevliga säljare och kunniga och
väldigt serviceminded. Fina bilar och fräscha lokaler.skrev om Fikratsson Bil AB -
2020-03-29Insamlad av företaget
Allt gick snabbt och smidigt och gick som det skulle.
Jag är mycket nöjd.
Peterskrev om Fikratsson Bil AB -
2020-03-29Insamlad av företaget
Snabb och smidig affär + mycket trevligt bemötande. Fick hämta bilen ( Mustangen) tidigare än bokad dag.
2020-03-28Insamlad av företaget
Jag köpte en bil. Jag fick ett mycket trevligt bemötande. Jag hade inga som helst förväntningar på företaget. Men upplevde att det är ett mycket seriöst företag. Jag kommer att rekommendera dom till mina bekanta.
2020-03-27Insamlad av företaget
Bra bemötande och mycket tillmötes gående säljare mycket nöjd med bilaffären
2020-03-17Insamlad av företaget
Proffsigt bemötande och extremt trevlig personal.
2020-03-03Insamlad av företaget
Köpte en Volvo XC40 18 års modell jättebra bemötande öppnade en timme innan öppning då jag var tidig allt gick smärtfritt
2020-03-01Insamlad av företaget
Helt fantastisk service. Kommer bli en återkommande kund
2020-02-26Insamlad av företaget
Smidigt och bra. Inga konstigheter vid upphämtning. Kan rekommendera.
2020-02-24Insamlad av företaget
Vi har inhandlat en nyare bil och har blivit väldigt bra bemötta. Jättetrevliga och kunniga. Vi har handlat bil tidigare hos Fikrarsson Bil AB även våra barn har inköpt bilar där och inga problem. Väldigt fin finish på materialet. 👍👍
2020-02-24Insamlad av företaget
Mycket bra bemötande. Smidig affär och trevlig personal.
2020-02-22Insamlad av företaget
Väldigt bra service och riktigt trevligt bemötande. Kanon ställe.
2020-02-21Insamlad av företaget
Fikratsson Bil AB palveli suomalaista autonostajaa todella hienosti, viesteihin vastattiin viipymättä ja kokonaisuudessaan autokauppa onnistui hyvin. Myös pieni vika, joka autossa ilmeni Suomessa, hoitunee asianmukaisesti. Suosittelen!
2020-02-21Insamlad av företaget
Mycket fin bilhall med kunnig personal där bilköpet kändes både rätt och tryggt!
2020-02-18Insamlad av företaget
Mycket trevliga och seriösa. Snabb och bra kommunikation.
Ja har bara positivt att säga om dom.skrev om Fikratsson Bil AB -
2020-02-16Insamlad av företaget
Fiktatsson fick försäljningsuppdrag på min bil. Upplevde ett genuint engagemang samt kunnighet. .Enkel process där jag fick pengar samma dag som bilen förmedlades Från annons på Blocket tills klar affär tog det 4 dagar. Jag är jättenöjd.
2020-02-16Insamlad av företaget
Köpte en bil som var i samma skick som dem beskrev, trevligt bemötande och väldigt smidig affär.
2020-02-16Insamlad av företaget
Mycket trevligt bemötande. Bra service och affären gick smidigt.
2020-02-16Insamlad av företaget
Mycket bra bemötande från första stund. Inte helt ovanligt att man kan bli ”ignorerad” på en bilfirma som säljer vad jag skulle kalla lite dyrare bilar. Detta var inte fallet hos Fikratsson. Smidig affär där jag tror att både jag och grabbarna på Fikratsson blev nöjda.
2020-02-16Insamlad av företaget
Bytt bil. Blev mycket väl bemött.
Bilen var nog inte riktigt leverans klar.jag var tvingat återvända med bilen för att få åtgärdat tryckkontrollen för lufttryck i däcken. Lyste en lampa att det inte stod rätt till.
Man tog genast hand om problemet och löste det genom .att jag fick åka till deras däck entreprenör för åtgärd.
Jag gillar grabbarna Fikratsson dom ställer alltid upp har ett bra bemötande mot kunden.
Vi har gjort affär tidigare så därför återvände jag till dom för denna affär.skrev om Fikratsson Bil AB -
2020-01-21Insamlad av företaget
Bilköp - trevligt och bra bemötande och fick bra pris på välutrustad bil.
skrev om Fikratsson Bil AB