Alla kategorier Tandläkare Stockholms län Stockholm Kungsholmen Folktandvården Akuten

Folktandvården Akuten

Fleminggatan 48, 112 33 Stockholm — Visa karta

1.9 i betyg av 12 rekommendationer
Reco tipsar om:
5 / 5 i betyg — 55 rekommendationer
Kungsgatan 24 5tr, 11135, STOCKHOLM
Tandläkare Jenny Tingstam
Ann-marie O:
Jenny är en mycket kunnig och professionell tandläkare. Hon möter dig som kund på ett varmt och personligt sätt. Hela vår familj går hos...

Tandläkare nära Folktandvården Akuten:

Megakliniken

Megakliniken

52 recos
Vasagatan 12, STOCKHOLM
Sveriges mest moderna tandklinik -- Undersökning och behandling vid samma tillfä... Läs mer ›
Megakliniken
Lina L:
Väldigt trevlig personal. Det går snabbt att få tid, och de har generösa öppettider. Bra priser.
Svea Tandklinik

Svea Tandklinik

48 recos
Sveavägen 91, Stockholm
Inget avkall på kvalitet, optimal funktion och estetik. Servicenivån skall vara ... Läs mer ›
Svea Tandklinik
Lotta M:
Jag har tandreglerat mina tänder nu i vuxen ålder. Är mycket nöjd med den behandling jag fått och känt att allt har varit mycket proffsigt o...
Tandläkare Ivonne Grants

Tandläkare Ivonne Grants

93 recos
Kungsgatan 18, STOCKHOLM
Vi tar emot bokningar samma dag och hjälper dig både med regelbunden och akut ta... Läs mer ›
Tandläkare Ivonne Grants
Trond D:
Alle mulige Tandlege tjenester!
Tandläkare Anders Ericson - City

Tandläkare Anders Ericson - City

7 recos
Lästmakargatan 15, Stockholm
Välkommen! Läs mer ›
Tandläkare Anders Ericson - City
Magnus H:
Har fått hjälp av Tandläkare Anders Ericson med ett tandimplantat. Mycket professionellt bemötande och verkligen väl utfört arbete!
Företagare? Börja samla in rekommendationer.
Reco.se är Sveriges största oberoende rekommendationssajt.
Vi hjälper företag att samla in och lyfta digitala rekommendationer.
Är det här ditt företag?
Genom några enkla steg kan du förbättra din profil på Reco.se. Det tar bara några minuter!
Ändra beskrivning
Lägg till öppettider

Läs vad 12 kunder tycker om Folktandvården Akuten

 • Adam G
  Adam G skrev om Folktandvården Akuten
  I visited Folketstanvarden today for some calculus removal with dental hygienist. It is certainly the worst dental hygienist I have had whole of my life. I warn you to avoid hygienist Susan Mehtar Abbasi at all cost ! She is like a butcher that has no regard if you are feeling extreme pain ! I had a feeling that she looks at patients as if they are merely object.
  gillar detta
 • Märta W
  Märta W skrev om Folktandvården Akuten
  Fick otroligt bra hjälp! Har tandläkarrädsla och det tog dom på allvar och var mycket skickliga!
  gillar detta
 • Felicia G
  Felicia G skrev om Folktandvården Akuten
  Det enda som funkar där är sköterskan man får träffa innan man får träffa dom fruktansvärda tandläkarna. Har tyvärr fått åka in dit flera gånger då min egna tandläkare inte är tillgänglig på helger. Varenda gång har man blivit så otroligt dålig bemött av tandläkarna. Nästan så att man har hellre ont än att åka dit. Usch. En tandläkare presenterade sig inte ens när hon kom in, jag var tvungen att fråga om hon va tandläkare. Ingen ögonkontakt och suckar om man frågar något. En annan tandläkare va så otrevlig att jag blev helt vansinnig. Tyvärr fick hon i receptionen ta det, absolut sämsta tandläkarna jag någonsin varit med om.
  gillar detta
 • Anna S
  Anna S skrev om Folktandvården Akuten
  Ringde innan då det var helg och jag vet att det kostar en del. Fick mycket bra bemötande i telefon såväl som av behandlande tandläkare. Fick komma in till tandläkaren efter 5 min. Fick en akut rensning o rotfyllning samt recept på Kåvepenin och Citodon. Fick även med mig några Kåvepenin så jag skulle kunna påbörja behandling direkt då jag hade feber.
  Är nöjd! Priset var 1100kr med helgtillägg. Vet inte om det finns billigare akut på helgen?
  gillar detta
 • marianne h
  marianne h skrev om Folktandvården Akuten
  var där och fick vänta i evigheter hade hemsk tandvärk
  inflammation fick penicillin inget hjälpte var där 3 ggr
  utan att nått resultat
  hittade tandläkare hemma var där i omgångar till slut blev
  jag galen och krävde att dom öppnade tanden då försvann
  värken äntligen
  gillar detta
 • Elena S
  Elena S skrev om Folktandvården Akuten
  Har varit där med tandköttinflamation. bemötande var dåligt men tandläkare var värst. Stoppat sin istrument i mitt inflamerande tandkött utan bedövning. Jág hoppade nästan halvmeter upp och skrek av smärta.Läkaren skek "sitt!" och putade mig i brösten tillbacka i fatölji.Gav ingen smärtstillande och ljugit, att jag måste dra ut tand, annars tandkött bredvid blir ofta inflamerad. det gick 4 år och inget sånt!Skrivit kåvapenin och tagit 500 för det. inget undersökning gjorts heller!
  gillar detta
 • impala
  impala skrev om Folktandvården Akuten
  Jag fick vänta ca 1½ timme, trevlig reception och tydlig och proffsig tandläkare. inga problem!

  Åkte dit 11 dagar senare med tandköttsinflamation, fick vänta 75min (kvällstid) blev mottagen av en ny tandläkare än förra gången. Förutom att han verkade lite stressad så sköttes allt bra. de tog röntgen och skrev ut Kåvepenin och Citadon direkt. Fick betala 400kr.
  gillar detta
 • Harriet G
  Harriet G skrev om Folktandvården Akuten
  TÄNK ER FÖR!!!!Jag fick ont i en kindtand och åkte till akuten vid S:t Erik. Jag bemöttes på ett bra sätt och de konstaterade en inflammation. Efter 15 minuter hade tandläkaren rensat och gjort en provisorisk lagning samt mailat ett recept på antibiotika. Resten av behandlingen skulle fullföljas av min vanliga tandläkare. Allt gott och väl, värken var borta och jag var glad och lättad. ÄNDA tills jag fick FAKTURAN från dem!!!
  Över 1.500:- för en kvarts arbete. När jag ringde fick jag veta att de först tar betalt för behandlingen och sedan lägger på 50%. Ingen dålig timpenning, även för en söndag. 6.000:- i timmen ger 48.000:- för 8 timmars arbetsdag. Tackar Tackar...
  gillar detta
 • Rebb S
  Rebb S skrev om Folktandvården Akuten
  Ont i visdomständerna och alla tänderna framför dem sedan två veckor tillbaka. Jag ringde innan för att försäkra mig om att det var värt att komma in till dem eftersom jag visste att det var dyrt men vanliga tandläkaren hade
  för lång väntetid.Dem sa att jag absolut skulle komma in och om inte tandläkaren kunde fixa tanden/tänderna direkt så skriver han remiss.Jag stod inte ut längre! Åkte dit på deras rekomendation. Väntade i över 4 timmar på att få komma in, vilket är fine jag förstår att det tar tid och att folk måste gå före. När jag väl fick komma in tittade han i munnen. Jag frågade om dem inte skulle dra ut tanden eller ta bort tandköttet som jag tuggar på till vilket jag fick svaret att det gör man inte halv 10 på kvällen. Ok tänkte jag, han spolade rent med koksalt och sedan var jag tydligen klar. Jag frågader om han inte skulle skriva en remiss och fick svaret att det gör man inte halv 10 på kvällen! När jag kommer ut efter mitt 4minuter långa besök sitter ingen i receptionen längre. Jag väntar en stund men ingen kommer. Jag går hem med lika mycket smärta som innan och får ringa själv dagen efter och boka tid hos en vanlig tandläkare för utdragning av tanden. 1020kr för "4 min behandlingen", koksalt är tydlingen värt sin vikt i guld. 1,5 vecka senare får jag fakturan jag ringer och frågar hur koksalt kan kosta 1020kr och får förkling på vissa av punkterna på fakturan som jag känna Ok på men ett avdrag för att tandläkaren sket i att skriva remiss var det inte frågan om istället erbjöd dem mig att skriva en remiss nu, 1,5 vecka efter mitt besök men då hade jag ju fixat allt själv redan så det var lönlöst!. Sjukt bevsiken går aldrig dit igen om så hela munen fallit sönder och jag är inte den som klagar...
  gillar detta
 • Daniel
  Daniel skrev om Folktandvården Akuten
  Mycket otrevliga på telefon. Blev hänvisad hit av sjukvårdsupplysningen. Hit tänker jag inte gå!

  (Jag ringde 08-12315680 som går till den här adressen)
  gillar detta
 • Gunilla W
  Gunilla W skrev om Folktandvården Akuten
  Akut tandvärk. Tandläkaren påstod felaktigt partiell gangrän, vilket sedan konstaterades fel hos ord. tandl. - den var helt frisk...innan. Roten till det onda satt i en annan tand.
  gillar detta
 • Svartalistan S
  Svartalistan S skrev om Folktandvården Akuten
  Lyssnar inte på patienten, gör något annat och tar betalt än då. Ny tandläkare hittade annat fel.
  gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Fleminggatan 48, 112 33 Stockholm
Kategorier