Alla kategorier Fönster Stockholms län Sigtuna Fönsterexperterna
Rekommenderat företag 2016 - Fönsterexperterna Rekommenderat företag 2015 - Fönsterexperterna
Större karta Vägbeskrivning
Fönsterexperterna

Fönsterexperterna

Norrsundav. 105, 195 70 Rosersberg

4.1 i betyg av 156 rekommendationer
Välkommen till Fönsterexperterna. Vi är ett företag fullt av fönsterexperter som har lång erfarenhet och kunskap i branschen. Vi vet hur man gör jobbet och gör det gärna åt dig!

Duktiga medarbetare, yrkesstolthet, kunskap och skickligt hantverk. Där har ni själva kärnan i företaget och vad vi erbjuder dig som kund.

Vi jobbar enbart med fasta priser och detta gör att du som kund hela tiden vet totalkostnad, alltså inga oväntade utgifter!

Så här går det till:

1. Hembesök och prisförslag

2. Tillverkning och leverans

3. Montering

4. Garanti och uppföljning

Varmt välkommen att kontakta oss när det gäller fönster och dörrar. I dagsläget arbetar i Stockholm, Uppsala Västmanland, Örebro, Skåne och Södermanland.
Öppet just nu
Mån-Fre: 08:00-17:00
Lör-Sön: Stängt

Läs vad 156 kunder tycker om Fönsterexperterna

 • Björn R
  Björn R skrev om Fönsterexperterna
  Vi är oerhört missnöjda

  Allt var bra fram till leverans av fönstren i slutet av augusti 2015. Utöver det är vi allt annat än nöjda med hur Fönsterexperterna har skött vårt ärende. Montering skedde under några dagar i inledningen av september 2015 – under höstens regnigaste dagar. Vi har ännu, snart 1 år och 2 månader senare, inte kunnat sätta punkt för projektet!

  Montering
  En ansvarig, enligt uppgift rutinerad montör, var på plats för montering av fönster. Dag ett och delvis dag två var ytterligare en mer rutinerad kille på plats. Utöver detta två yngre grabbar som enligt monteringsansvarig endast hade jobbat ett par veckor. Ansvarig var på plats dag ett, två och ca halva dag tre.
  Listarbeten invändigt lämnades huvudsakligen till de yngre grabbar som var med. De gjorde såklart så gott de kunde men resultatet var klart undermåligt! Även hantering av produkterna var undermåligt. Man blir själv uppmanad till att lägga in lister etc. vid leverant, för att de inte ska ta skada inför montering. Vid sågning och montering slängde man dock listhögar på våta stenplattor och lät de stå ute i regnet under arbetets gång!

  Reklamationer
  En lång reklamationslista gällande såväl fönstermontering (snedmontering av fönster, felborrade lister), inramning (list- och plåtarbeten) och produkter (repor i fönster, snedmonterade fönster i ytterdörr) följde. Hade vi inte varit hemma under hela monteringen hade reklamationslistan varit mycket längre då vi under arbetets gång påpekade och fick åtgärdat fel, t.ex. att man placerat fönster på fel plats. Sedan dess har vi haft sex (!) återbesök gällande reklamationer och inväntar nu även ett sjunde, för justering av ny ytterdörr.

  Kommunikation
  Vi har varit i löpande kontakt med reklamationsansvarig som hela tiden lovat att hålla oss uppdaterade. All kommunikation har dock föregåtts av att vi själva tagit kontakt för att höra vad som händer i ärendet (då det återigen dragit ut väldigt på tiden utan att vi fått veta något). Kommunikationen/återkopplingen har helt enkelt varit urusel! Vi har hela tiden haft en bra ton mot reklamationsansvarig, vilket hen tackat för flera gånger. Efter att ärendet för deras del nu avslutats är tonen dock helt annorlunda. Vi når inte fram via telefon och lämnar meddelande med önskan att bli uppringda. Får dock ingen återkoppling annat än en uppdatering via ärendehanteringssystemet att de är ledsna över att vi inte är nöjda!

  Kompensation
  Vi har tidigt (sedan innan sommaren) varit tydlig med att vi inte anser deras hantering vara ok och att vi förväntat mig en kompensation efter allt strul (bl.a. hemma från jobb sex dagar hittills för att ta emot reklamationshjälp). Kompensation slutade dock endast i ett fåtal tusenlappar. Den ytterst måttliga kompensationen baserar de på att reklamationsåtgärderna inte tagit fulla dagar att genomföra samt att det varit vårt beslut att vara hemma under tiden. Av erfarenhet har vi dock inte haft förtroende för dem att släppa dem ensamma att utföra åtgärderna. Vi har helt enkelt saknat förtroende för dem, vilket vi kommunicerat till reklamationsansvarig och som hen förstått. I vårt tycke är kompensationsnivån ett hån mot oss som kund! Man säger att man hela tiden tagit åt sig av den kritik de fått etc. samt hela tiden gjort sitt yttersta för att göra oss nöjda som kunder. Ser dock inte ett uns av vilja att göra rätt för sig och försöka ge oss en bättre känsla!
  Inför en kompensationsdialog var vi lovade ett återbesök av säljaren, för att gå igenom alla turer som varit. Detta uteblev, tydligen p.g.a. att ärendet ligger på Serviceavdelningen. Säljarens snack om att han skulle ha ansvaret hela vägen var alltså ren smörja! Han var på ett kort besök under framtagande av reklamationslistan – det var allt.

  Summering
  14 månader är inte ok för ett sånt här projekt! Inte ens med så många reklamationsvändor som vi drabbats av...
  Visst har vi fina fönster nu. Vi har dock gått miste om känslan av att ”arbetet är klart och allt är nytt och fräscht!”. Ångrar vi att vi valde Fönsterexperterna? Absolut! Gör inte samma misstag!
  gillar detta
 • Kurt A
  Kurt A skrev om Fönsterexperterna
  Bra känsla av noggrannhet och pålitlighet vid första besöket av handläggare.
  Effektiv o noggrann snickare gjorde själva fönster-jobbet.

  Har blivit uppringd av kvinna från Företaget o gett goda betyg
  Christoffer N gillar detta
 • Ann-Margret L
  Ann-Margret L skrev om Fönsterexperterna
  Vi hade funderat på att byta fönster i sovrummet för att det var ganska dåligt skick.
  Det knackade på en jättetrevlig säljare som var i området som förklarade hur allt funkade och vi beställde ett modernt vridfönster som man slipper putsa emellan. Vi satte även dit ett myggnät som vi är väldigt nöjda med.
  Leveransen gick smidigt, sen kom snickarna och monterade och allt gick fort och ser jättebra ut.
  Dom städade efter sig.
  Vi har precis gjort en nybeställning efter 4 år. till halva huset.
  Rekomenderar Fönsterexperterna och säljaren George som är jättetrevlig och informativ och nogrann.
  Ann-Margret Larsson
  Nykvarn
  George E, Christoffer N gillar detta
 • Bosse J
  Bosse J skrev om Fönsterexperterna
  Allt mycket bra!! Anlitar dom på nytt om jag ska byta fönster :-)
  Christoffer N, George E, Fönsterexperterna, Bosse J gillar detta
 • Lisbet M
  Lisbet M skrev om Fönsterexperterna
  Trevlig och kunnig försäljare. Professionell. Inga aggressiva försäljningstrick som en annan fönsterfirma jag tidigare varit i kontakt med. Valde Fönsterexperterna bland fyra andra företag eftersom jag där fick förslag på en lösning, vilken passade bäst till mina behov. Montörerna var skickliga och bra att ha att göra med.
  Det enda jag var missnöjd med var bemötandet från den dam som ringde upp för att boka tid för montering. Hon hade ingen som helst förståelse för att den dag och tid som hon försökte pådyvla mig inte passade för mig som kund. Vid det telefonsamtalet ångrade jag att jag valt Fönsterexperterna. Som tur var redde andra på företaget ut problemet och jag blev ändå nöjd med valet av fönsterfirma.
  Christoffer N, Jimmy N gillar detta
 • Johan O
  Johan O skrev om Fönsterexperterna
  Kanonbra! Allt ifrån säljaren Önder som va otroligt kompetent och trevligt till ett kanonmontage av Bader Bygg.
  Ska ni byta fönster så kontakta Önder på Fönsterexperterna.
  George E, Christoffer N, Jimmy N gillar detta
 • Birgitta W
  Birgitta W skrev om Fönsterexperterna
  Vi är nöjda å fint blev det.trevlig personal så vi kommer att rekommendera fönsterexperterna till våra vänner å bekanta.
  George E, Christoffer N, Jimmy N gillar detta
 • Marlou M
  Marlou M skrev om Fönsterexperterna
  Vi är VÄLDIGT NÖJDA med Fönsterexperterna!
  Första hembesöket "klickade", Önder är väldigt profssig till skillnad från alla andra säljare. Önder lyssnade på oss och våra behov och därefter tog han fram bästa förslaget åt oss! Önder höll vad han lovade från hembesöket när vi beställde fönsterna fram till att fönsterna var färdigmonterade på plats.
  STORT TACK även till er grabbar (Kenneth, George och Robin) för det fina arbetet ni har gjort.
  Till alla som har tänkt att byta sina fönster, ANLITA Fönsterexperterna!!!
  Varma rekommendationer 10/10!!!

  Marlou Maramara
  George E, Christoffer N, Jimmy N gillar detta
 • Örjan L
  Örjan L skrev om Fönsterexperterna
  Vi har en mycket positiv bild av vårt samarbete med ert företag. Leverans av fönster kom i avtalad tid. Snickarna upplevde jag som mycket kompetenta . Vi kan ge Fönsterexperterna våra allra bästa rekommendationer.
  Christoffer N, Jimmy N gillar detta
 • Janis I
  Janis I skrev om Fönsterexperterna
  Jag har beställt och fått ett antal fönster inmonterade.
  Hela processen, från "ax till limpa", har skötts på ett professionellt sätt.
  Jag kan inte hitta något att anmärka eller klaga på.

  Janis
  George E, Christoffer N, Jimmy N gillar detta
 • Annette V
  Annette V skrev om Fönsterexperterna
  Välidgt trevligt, tydligt och personligt!
  George E, Christoffer N, Jimmy N gillar detta
 • Robert B
  Robert B skrev om Fönsterexperterna
  Professionella och snabba vid installation
  Christoffer N, Jimmy N gillar detta
 • Karin A
  Karin A skrev om Fönsterexperterna
  Efter månader försening och en skit kompensation som motsvarade 1500kr så fick vi äntligen fönstrerna.
  Men...fel fönster i badrummet, dåliga fönsterbrädor som vi försökt reklamera men inget svar på månader...
  Dåliga persienner och persienner fattas fortfarande i kök.

  När du dom kund betalat räkna inte med service utan en envägskommunikation

  Det enda som varit bra är hantverkarna Magnus och grabbarna som gjorde snabbt och bra jobb...

  Nu blir det ARN som får ta hand om ärendet:(....
  2016-08-24 Jimmy N svarar Karin A
  Hej Karin A,

  Väldigt tråkigt att höra din inledning och lika roligt att höra att du är nöjd med våra installatörer.

  Om du kontaktar mig personligen skall jag försöka göra allt för att ni skall bli så nöjd som möjligt med helheten.

  08-525 22 205
  Med Vänliga Hälsningar
  Jimmy Nilsson VD Fönsterexperterna
  gillar detta
 • Klas D
  Klas D skrev om Fönsterexperterna
  Vi har bytt fönster i hela huset. Vi fick kontakt med er genom en granne som var väldigt nöjd sitt fönsterbyte. Vi är mycket nöjda med resultatet och det arbete som Magnus Lund utförde. Arbete gick mycket snabbt och Magnus är en mycket trevlig kille.
  George E, Christoffer N, Jimmy N gillar detta
 • Linus P
  Linus P skrev om Fönsterexperterna
  Väldigt trevliga, duktiga och snabba. Vart jätte nöjda med fönster bytet
  Christoffer N, Jimmy N gillar detta
 • Carina N
  Carina N skrev om Fönsterexperterna
  I helhet nöjda med Fönsterexperterna, bytte två fönster varav ett skulle ha jalusi. Jalusin var inte med i första leveransen men det ordnade de och det kom en person tillbaka och monterade den.
  Som en goodwill hade det varit väldigt trevligt om snickarna hade kunnat tvätta fönstren innan de gick, det hade varit det lilla extra som gett full pott.
  George E, Christoffer N, Jimmy N gillar detta
 • Krister J
  Krister J skrev om Fönsterexperterna
  Vi har fått bra bemötande från början till slut. Vi köpte fönster som monterades av mycket skickliga och trevliga montörer.
  Vi är mycket nöjda med fönsterköpet.
  George E, Christoffer N, Jimmy N gillar detta
 • Bo L
  Bo L skrev om Fönsterexperterna
  Försäljaren var trevlig och kunnig. Tidplanen höll och de som monterade var sympatiska, kunniga och snabba. Slutresultatet gott så här långt. Hoppas på god funktion också vintertid.
  George E, Christoffer N, Jimmy N gillar detta
 • Thomas S
  Thomas S skrev om Fönsterexperterna
  Har inte fått fönster ännu men kommunikationen med säljaren har varit riktigt dålig. Vände mig direkt till fönsterexperten istället och fick bra bemötande.
  Christoffer N, Jimmy N gillar detta
 • Anna W
  Anna W skrev om Fönsterexperterna
  Med lite strul i början med bla felmåttade fönster så blev slutresultatet hur bra som helst. Mycket tack vare vår montör Magnus som var och är en klippa. Rekommenderas varmt.
  George E, Christoffer N, Jimmy N gillar detta
 • Peter L
  Peter L skrev om Fönsterexperterna
  Köpte fyra plus ett fönster med montering. Trevlig och kunnig säljare. Tyvärr blev leveranstiden mycket längre än den uppskattade. Delvis beroende på att det var i slutet av året och ROT-avdraget skulle minskas. Bra förpackat, men speditören hade tyvärr placerat annat gods ovanpå, varför folien hade gått sönder. Detta hade inneburit att regn/snö hade kommit in i förpackningen om jag inte hade plastat om den. Montören var HELT SUVERÄN, snabb, kunnig, noggrann och städade ordentligt efter sig.
  Christoffer N, Jimmy N gillar detta
 • Peter A
  Peter A skrev om Fönsterexperterna
  Säljaren var ärlig ang. tidpunkt o rotavdraget vilket uppskattades. Seriös och trevlig säljare och hantverkare.
  Christoffer N, Jimmy N gillar detta
 • Anna R
  Anna R skrev om Fönsterexperterna
  Vi har nu haft våra nya fönster i drygt 5 månader och vi är i stort sätt nöjda med allt! Vår säljare George fanns tillgänglig i tid och otid. Montörerna var trevliga och kunniga.  3 saker vi inte är så nöjda med.
  1, persiennerna lovades att dom skulle hålla mörk, vilket dom inte gör!! Väldigt besviken på detta!
  2, Bytte ytterdörr, vilket visade sig att vi även var tvungna att göra om trappen...
  3, "Konsolerna " / listen under fönsterna är inte snyggt.

  Vi rekommenderar fönsterexperterna!

  / Anna Och Daniel Rodin
  George E, Christoffer N, Jimmy N gillar detta
 • Ann L
  Ann L skrev om Fönsterexperterna
  Tog tid och blev lite strul, men blev bra när det var klart.
  Christoffer N, Jimmy N, George E gillar detta
 • Erik G
  Erik G skrev om Fönsterexperterna
  Extremt nöjda. Bra kontakt och information genom hela processen samt proffsig montering
  Christoffer N, Jimmy N gillar detta
 • Isa M
  Isa M skrev om Fönsterexperterna
  Snabbt, smidigt och mycket väl utfört arbete! Trevliga och professionella hantverkare som höll tidplan. Vi är väldigt nöjda och kan varmt rekommendera Fönsterexperterna!
  Jimmy N, George E, Christoffer N gillar detta
 • Hamid A
  Hamid A skrev om Fönsterexperterna
  Hej,

  Varning om ni ni vill anlita fönsterexperterna, för att det är bara bekymmer, huvudvärk och mycket tid som ska läggas ner, i alla fall jag har upplevt.

  Höll inte tidsplanen som säljaren lovade. Blev lovad att fönstren skulle sättas in i augusti 2015 men blev sista veck i december 2015 istället, montering av fönster var dåligt, de hade bråttom , jobbet var klar på 5 timmar( installation av 9 nya fönster och riva gamla fönster) det var 10 spik hål på varje fönster, det var inte rätt installerad, det var trasig väg, trasig ventil, då jag trodde att de ska komma dagen efter och försätta jobbet men när ringde montör han sa att de är klara och jag måste göra reklamation på de fel som finns, då började att säljare inte svar på telefon och reklamation vill jafg ska ta kontakt med montör och montör passar mig till fönsterexperterna och efter tre reklamation de skickade deras expert besikta, och han sa att det montör var slarvig med installationen men de kommer inte fixa fel som han sa att det var slarvig jobb, jag har bild på deras jobb som jag kan skicka om någon är intreserad, nu ska jag anmäla de till konsumentverket, Jag tänker inte rekommendera fönsterexperterna till nån annan.
  Hamid
  gillar detta
    2016-07-19
  Jesper R: Hur gör vi lättast för att se bilder?
 • Hanna A
  Hanna A skrev om Fönsterexperterna
  Jag beställde ett takfönster som installerades i höstas och detta gjordes mycket proffsigt med ett trevligt bemötande mot mig som kund. jag kan varmt rekommendera fönsterexperterna.
  Christoffer N, Fönsterexperterna gillar detta
 • Lina L
  Lina L skrev om Fönsterexperterna
  Jättetrevligt bemötande, bra service och snyggt gjort. Enda negativa var leveransen som sköttes av en kille som var på sitt första jobb, bokstavligen. Ett djupt hål i gräsmattan resulterade det i när han körde fast pallentrucken.
  Christoffer N, Fönsterexperterna gillar detta
 • Christer E
  Christer E skrev om Fönsterexperterna
  Hade besök av Fönsterexperternas säljare i augusti 2015 (som senare övertogs av en annan säljare) som lovade saker de inte kunde hålla.
  Våra fönster skulle sättas in före jul 2015 men det sket sig då vår beställning p.g.a denna ändring, som inte kunde hållas, blev vår order sist i rullorna.
  Det lovades insättning i Januari i stället och det var väl ok om det inte skulle bli någon förändring i rotavdraget. Det blev vi lovade att det inte skulle ske.
  Killarna som skulle komma och mäta upp våra fönster gick in till grannen. De hade fått grannens adress.
  När fönstren sen kom så skulle de lämna dom till grannen. Så även fraktbolaget hade fel adress.
  Snickarna som satte in fönstren var snabba och duktiga. På 2 dagar satte de in 9 fönster och 2 altandörrar med listning, städning, bortforsling av allt det gamla.
  Nu blev det inte riktigt bra p.g.a att det inte var riktigt så breda lister som skulle ha behövts.
  Hörde av mig på måndagen och på torsdagen skulle besiktning ske. Säljaren kom på torsdagen 1 vecka för sent.
  Påstod att han hade sms:at mig. Det kanske han hade gjort men på fel tel. nr.
  Men det skulle inte vara något problem. När besiktningen gjordes så skulle det bytas ut och lite tätning utvändigt i de glipor som blivit. Det har fortfarande inte blivit av.

  Snickarna hann knappt lämna oss innan slutfakturan kom som vi skulle betala. Kan ni gissa vad jag ska säga. Den blev förstås inte rätt p.g.a ändrat rotavdrag.
  Det rättades dock till men ändå.
  Har försökt komma i kontakt med säljaren som sa att om det var något så var det bara att höra av sig. Han har inte hört av sig trots påminnelser.
  Så nu skiter jag i det här.
  Sammanfattningsvis; Fönstren och snickarna var bra men resten, dvs hantering och återkoppling från säljare under all kritik! Vi väntar fortfarande på snickarna som ska åtgärda lister och tätning av glipor och säljaren som aldrig hör av sig. Kan utifrån detta inte rekommendera Fönsterexperterna.
  gillar detta
 • Lasse H
  Lasse H skrev om Fönsterexperterna
  Bra bemötande både från säljare till montörer. Byte av två fönster
  Christoffer N gillar detta
 • Uuriintuya B
  Uuriintuya B skrev om Fönsterexperterna
  Fönsterexperterna är duktiga att göra sina jobb, och är väldigt trevliga.
  Christoffer N gillar detta
 • Gun W
  Gun W skrev om Fönsterexperterna
  Positivt. B.ytt ett större antal fönster
  George E, Christoffer N gillar detta
 • Mats J
  Mats J skrev om Fönsterexperterna
  Vi hat bara positiva intryck av Fönsterexperterna. Trevlig försäljare, alltid väl bemött vid kontakt. Snabba och proffsiga killar som satte in fönster och ytterdörr.
  Vid leveransen var killarnas vänliga och körde in allt i vårt garage.
  Som sagts tidigare vid tfn kontakt, kommer jag att rekommendera Fönsterexperterna till andra.
  Tack för allt! Har varit ett nöje att träffa alla.
  Christoffer N, Jimmy N gillar detta
 • Marie H
  Marie H skrev om Fönsterexperterna
  Höll inte tidsplanen som säljaren lovade. Blev lovad att fönstren skulle sättas in i augusti så jag tog semester då eftersom vi skulle i samband med fönsterbytet göra en omfattande renovering. Fönstren sattes in i slutet av oktober så jag fick ta semester även då eftersom allt blivit förskjutet. Fick ingen ledighet under jul och nyår som planerat var eftersom mina semesterdagar var Slut. Jag tänker inte rekommendera fönsterexperterna till nån annan.
  2016-03-04 Fönsterexperterna svarar Marie H
  Hej Marie,

  Så här skall det inte gå till! Något måste gått väldigt fel hos er!.
  Behöver ha mer information ifrån er omgående.

  Vänligen ring eller kontakt mig på mail lovar jag att försöka hjälpa er!
  08-525 222 05 jimmy.nilsson@fonsterexperterna.se

  Med Vänliga Hälsningar
  //Jimmy Nilsson VD Fönsterexperterna
  2016-03-24 Marie H svarar Fönsterexperterna
  Efter samtal med fönsterexperterna fick jag kompensation för att de inte höll tidsplanen. Det känns bra att de uppmärksammade problemet, jag är mycket nöjd med fönstren och kan rekommendera företaget.
  Läs mer genom att expandera tråden +
  gillar detta
 • Jakob S
  Jakob S skrev om Fönsterexperterna
  Väldigt kunnig och professionell säljare (Kristian) som i lugn och ro gick igenom olika alternativ och var lyhörd för våra önskemål. Skickade snabbt en offert och bokade in montering med snickare när fönstrena var klara hos tillverkaren.

  Snickarna var trevliga och gjorde ett snabbt och bra jobb.

  Det enda som drar ner betyget var leveransen som går direkt till kund från fabrik via budfirma var ganska otrevliga och hjälpte inte till att bära in fönstrena trots att dom var två stycken och jag var själv med barn hemma. Det är naturligtvis inte fönsterexperternas fel, men jag tycker ändå dom bör se över rutinerna för transport och det bästa skulle vara att snickarna har med sig fönsterna när dom kommer för att montera.

  I övrigt väldigt nöjd och rekommenderar Fönsterexperterna.
  2016-03-04 Fönsterexperterna svarar Jakob S
  Hej Jakob,

  Roligt att du är så nöjd! Leveranserna är något vi ständigt försöker förbättra!

  Med Vänliga Hälsningar
  //Jimmy Nilsson VD Fönsterexperterna
  Christoffer N gillar detta
 • Giggi W
  Giggi W skrev om Fönsterexperterna
  Bemötandet från företaget har alltid varit bra. Däremot kommer betyget att dras ner väsentligt eftersom de inte kunde leverera den tid som utlovats och där de inte är klara ännu trots att de skulle vara klara i den första överenskommelsen i oktober/november förra året och de har inte heller återkommit en vecka efter det att jag frågat när de ska komma och slutföra arbetet.
  2016-03-10 Fönsterexperterna svarar Giggi W
  Hej Giggi,

  Tråkigt att höra att det återstår saker hemma hos dig! Vi kommer omedelbart att kontakta dig via vår kundtjänst för att lösa detta så snabbt som möjligt!
  Tack för att du gav oss informationen.

  Enligt min information blev dina lister åtgärdade denna fredag kväll som du kom in med informationen.
  Hoppas du är nöjd med vårt åtagande?

  Med Vänliga Hälsningar
  //Jimmy Nilsson VD Fönsterexperterna
  gillar detta
    2016-03-10
  Fönsterexperterna: Hej Giggi,
 • Annika E
  Annika E skrev om Fönsterexperterna
  Jag rekommenderar dem inte. De har inte fullföljt sitt uppdrag.
  De mätte fel och beställde därmed fel material. Det materialet fick vi förvara från leverans till att snickarna kom. Vi fick veta att vi inte skulle behöva oroa oss för något sådant, utan att fönsterexperterna skulle hantera allting. Det vi upptäckte var att ett papper hade tillkommit efter signering. Så jag råder alla att signera varje blad.
  Jobbet utfördes inte heller inom utlovad tid.
  Flera månader senare väntar vi fortfarande på den utlovade efterkontrollen och demonstrationen.

  Det är extremt svårt att få tag på Fönsterexperterna och de ringer inte tillbaka som det utlovas. De enda man får tag på är kundtjänst, som lovar att någon ska ringa upp. I över två månader har vi nu jagat Fönsterexperterna för att plocka ner en skylt som de skruvat upp, som de egentligen skulle plockat ner efter jobb för ett halvår sedan.
  Snickarna städade heller inte som lovat. Så om man är rädd om golv bör man lägga ut golvpapp själv.

  Fönstrena är i sig fina, fast vi fick måla över spikhuvudena eftersom de inte använder vita spikar. Dock ser det inte ut som de sa att det skulle under försäljningen.
  På utsidan är det inte lika snyggt. Det är spikar utdragna som de inte har fixat till hålen på.

  Fakturan skickades ut på mail innan jobbet var slutfört och skulle betalas inom 10 dagar. Efter det lades ränta på från dag 1.
  2016-03-04 Fönsterexperterna svarar Annika E
  Hej Annika,

  Tråkigt med din upplevelse.

  Vill att du kontaktar mig personligen skall jag sätta mig in i ärendet och se om jag kan göra något för er!
  Det tror och hoppas jag.

  Kontakta mig på:
  jimmy.nilsson@fonsterexperterna.se
  08-525 222 05

  Med Vänliga Hälsningar
  //Jimmy Nilsson VD Fönsterexperterna
  gillar detta
 • Hans F
  Hans F skrev om Fönsterexperterna
  Bra kvalitet på arbete och fönster. Utmärkt bemötande av säljare och montörer. Dessutom höll tidsplanen till punkt och pricka. Bra med fast pris samt att bortforsling av gamla fönster och skräp ingick.
  2016-03-04 Fönsterexperterna svarar Hans F
  Hej Hans,

  Roligt att läsa att du är så nöjd!

  Med Vänliga Hälsningar
  //Jimmy Nilsson VD Fönsterexperterna
  Christoffer N, Fönsterexperterna gillar detta
 • Cityglas E
  Cityglas E skrev om Fönsterexperterna
  Otroligt trevliga och kunniga. Snabba svar och fint montage. Allt är inte priset.
  Christoffer N, Fönsterexperterna, Jimmy N gillar detta
 • Sara L
  Sara L skrev om Fönsterexperterna
  Bra kontakt, snabb respons! Trevliga säljare och smidig installation av fönstren!
  Mycket nöjd!
  Christoffer N, Fönsterexperterna, Jimmy N gillar detta
 • Ronny M
  Ronny M skrev om Fönsterexperterna
  Fönster till matrum och kök samt köksdörr .Riktigt duktiga snickare monterade snabbt och effektivt.Svårt vid leverans då bilen saknade lyftkran. Synd att inte företaget kan lagra fönstren till montering.(små utrymmen i radhuslängor,väder och vind)
  2016-02-12 Jimmy N svarar Ronny M
  Hej Ronny,

  Tack för ditt tips! Vi tittar på framtida möjligheter

  Med Vänliga Hälsningar
  //Jimmy Nilsson VD Fönsterexperterna
  Christoffer N, Fönsterexperterna gillar detta
 • Urban H
  Urban H skrev om Fönsterexperterna
  Vi bytte fönster på vårt radhus i Hässelby.
  Bra försäljning av Christoffer bra logistik innan montering och en proffsig snabb montering.
  Vi är nöjda med ert jobb
  Christoffer N, Jimmy N gillar detta
 • Erik E
  Erik E skrev om Fönsterexperterna
  Allt fungerade bra, även reklamationer löstes bra. Dock är deras finansieringsbolag Wasakredit fruktansvärda att ha att göra med.
  2016-02-12 Jimmy N svarar Erik E
  Hej Erik,

  Vi tar detta med oss!

  Med Vänliga Hälsningar
  //Jimmy Nilsson VD Fönsterexperterna
  Christoffer N gillar detta
 • Solveig S
  Solveig S skrev om Fönsterexperterna
  Vi har bytt fönster. Fönstren var bra trots att spröjsen inte satt där säljaren sagt.. Arbetet skulle utföras i juli men kom inte igång förrän v 39.
  Säljaren var oanträffbar, svarade varken när jag ringde eller på mina sms-frågor.
  I kontraktet saknades uppgifter som vi och säljaren kommit överens om muntligt och därför har vi fått för smala fönsterbänkar i åtta av nio fönster. Det sista säljaren sa när han besiktigade arbetet var att han skulle se om det gick att ordna nya fönsterbänkar och att han skulle kolla vad han skrivit angående den muntliga överenskommelse om prisreducering vi hade gjort. Detta var någon gång i månadsskiftet okt-nov och sedan dess har vi inte hört någonting från honom.
  2016-02-12 Jimmy N svarar Solveig S
  Hej Solveig,

  Ta kontakt med vår kundtjänst 020-368250 så skall vi hjälpa er med den snabbaste tiden vi kan!

  Med Vänliga Hälsningar
  //Jimmy Nilsson VD Fönsterexperterna
  gillar detta
 • Annette&guy M
  Annette&guy M skrev om Fönsterexperterna
  Bra bemötande från säljaren vid beställningen.
  Vi beställde fönster till ena sidan av fastigheten samt 3 balkongdörrar.
  Runt ytterdörren gjordes inte arbetet klart. Jag kontaktade säljaren men fick inget svar . Fick kontakt med hantverkarna som ordnade med plåt ovanför dörren eftersom brädorna låg synliga . Det såg inte bra ut som dom hade lämnat det.
  Efter åtgärd blev det dock bra.
  Listen bredvid dörren sattes så nära elskåpsdörren att den fick bändas upp.
  Vi upptäckte det nyligen när vi skulle in i elskåpsdörren.
  Vad vi reagerade på var att vi var måste ringa och påpeka att de inte hade färdigställt arbetet runt dörren utan bara hade tänkt lämna det i ofärdigt skick med
  motiveringen att det inte gick att få plats med en list.
  Vi hade ju också trott att det skulle komma någon och besiktiga arbetet men det gjorde det inte. Vi hade också beställt mörkläggnings persienner utan ljusinsläpp.
  Det var mörka persienner men fullt av hål som släppte in ljus så vi fick ändå köpa speciella sovrumsgardiner för att slippa ljus i sovrummet.
  Kändes mycket bortkastat med så dyra persienner som inte höll vad som utlovats av försäljaren.
  Fönstren och balkongdörrarna ser emellertid bra ut.
  Vad vi reagerade på var att skummet som sattes vid montering av fönstren inte fylldes upp helt runt fönstren vilket gör att vi blir oroliga att det kanske inte tätades ordentligt eller att de med tiden hamnar snett.
  Säljaren rådde oss till att det skulle användas skum för att lättare kunna justera fönstren senare om det behövdes. Detta skulle vara det bästa enligt honom.
  Vi hoppas innerligt att det inte visar sig om några år att vi valde fel fönsterinstallatör.
  Det kändes tyvärr som att när allt snabbast möjligt var klart så var det ingen som följde upp och frågade om vi var nöjda .
  Vi kommer att sätta helt ok som betyg men hoppas att vi inte kommer att ångra det
  Hade vi fått en bra uppföljning och fått svar på en del frågor och åtgärder hade vi mycket väl kunnat sätta utmärkt
  2016-02-12 Jimmy N svarar Annette&guy M
  Hej Annette & Guy,

  Ni har naturligtvis full garanti på både produkter och installation. Är det något ni känner er osäker på tveka inte att ring vår kundtjänst 020-368250 som tar han om.

  Med Vänliga Hälsningar
  //Jimmy Nilsson VD Fönsterexperterna
  gillar detta
 • Kristian B
  Kristian B skrev om Fönsterexperterna
  Pålitlig säljare, proffisionella montöre, bemötande kundtjänst
  Christoffer N, Jimmy N gillar detta
 • Helen W
  Helen W skrev om Fönsterexperterna
  Bra kvalité på fönster och det var ett bra arbete. Det som slår ned det hela är att det var näst intill omöjligt att få tag på säljaren under processen och att vi hade förväntat oss en kontakt från säljaren efter installation.
  2016-02-12 Jimmy N svarar Helen W
  Hej Helen W,

  Det är naturligt att en säljare skall kontakta er efter installationen.
  Varför det brustit i detta fall kan jag inte svara på men vi tar med oss av din feedback!

  Roligt att höra ni är nöjda med fönster och arbete!

  Med Vänliga Hälsningar
  //Jimmy Nilsson VD Fönsterexperterna
  gillar detta
 • Kristian S
  Kristian S skrev om Fönsterexperterna
  Professionellt bemötande av Christoffer och strama snygga fönster levererade enligt överenskommet till bra pris. Ingen säljsnack utan lugn och informerande.

  Enda anledningen till fyra och inte fem i betyg är att hantverkarfirman de anlitade upplevde jag som slarvig och de fick återkomma för att åtgärda fel som jag påtalat.
  Christoffer N, Jimmy N gillar detta
 • Ann Ingmari L
  Ann Ingmari L skrev om Fönsterexperterna
  Jag har fått nya fönster och 2 st dörrar i min undervåning.
  Bemötandet var trevligt.
  Dock blev det missförstånd med ena fönstret som blev för litet, trots att jag poängterade måtten så att det inte skulle bli något missförstånd.
  Montörerna var skickliga och snabba.
  Ett tips hyvla bräderna som sitter mellan fönstren, skulle kunna bli ett riktigt. lyft.
  I övrigt är jag jätte nöjd.
  Christoffer N, Jimmy N gillar detta
Kategorier