Fordonsjohan
Välkommen till Fordonsjohan!
På Vretgatan 3 i centrala Skellefteå hittar du Fordonsjohan. Vi förstår att det kan vara svårt att få tid över att komma och kolla på bilar. Därför har vi valt att ha öppet både på kvällar och helger. Vi sätter alltid dig som kund i fokus och gör vårt yttersta för att du ska hitta din nya drömbil.
Är du nyfiken på vad din bil är värd så kan du enkelt värdera din bil, helt kostnadsfritt med oss. Vi ser till att ge dig ett marknadsmässigt pris för din bil så att du får pengar över till annat. Kanske en ny bil?
Behöver du hjälp med att finansiera ditt bilköp så erbjuder vi förmånlig finansiell hjälp från Wasa Kredit.
Utmärkelser
103 omdömen om Fordonsjohan
Sedan starten hos Reco 2020
skrev om Fordonsjohan
Snabb att svara och supertrevlig!
skrev om Fordonsjohan
Kan bara rekomendera detta företag inom bilbranchen. Mycket väl bemött, lätta att prata med, så mina fulla rekomendationer om detta företag.
skrev om Fordonsjohan
Väldigt nöjd med hela upplevelsen. Allt från första mötet till att försäljningen var klar. Johan har varit professionell genom hela händelseförloppet och hållit mig uppdaterad. Kommer använda Johans tjänster i framtiden.
Otroligt professionellt bemötande
Fick mig en riktigt fin bil ! -
skrev om Fordonsjohan
Otroligt trevlig människa svarade på alla frågor även på helgen.
Mycket trevligt bemötande, smidig affär. Inget krångel. Riktigt nöjd
skrev om Fordonsjohan
Snabb och enkel hantering.
Exceptionell bra kommunikation hela vägen. -
skrev om Fordonsjohan
Världsklass. Otrolig service och vass kundkänsla. Otroligt nöjd med mitt bilköp och precis allt runt i kring, stor eloge!
skrev om Fordonsjohan
En riktigt bra försäljare jag köpte en bil på distans av företaget och han uppfyllde alla mina frågor på ett jättebra sätt fick förtroende genast av Johan och det var inga problem med något
Så jag har bara gott att säga om FordonsJohan skulle gärna rekommendera honom till andra köpare. -
skrev om Fordonsjohan
Han hade trevligt bemötande.
Synd att bilen inte var så bra som jag trodde. -
skrev om Fordonsjohan
Kanon kille lätt å enkel att göra med
skrev om Fordonsjohan
Trevlig och fint bemötande av säljaren. Ställer upp i alla väder.
Kan gott rekommendera detta bilföretag. -
skrev om Fordonsjohan
Jag blev bemött på ett bra sätt och allt har fungerat till belåtenhet.
Det var en försäljning av en bil till Johan. -
skrev om Fordonsjohan
Grymt bra att ha att göra med.
Bilen var i exakt det skick han beskrev och var väldigt trevlig.
Rekomenderas starkt. -
skrev om Fordonsjohan
Bra bemötande trevligt och smidigt
skrev om Fordonsjohan
Johan levde verkligen upp till sitt goda rykte som bilhandlare. Han är tydlig i sin kommunikation, han är både professionell och personlig i sitt bemötande och han har fokus på service från första stund. Min resa från Stockholm upp till Skellefteå för att hämta den Audi jag och min sambo valde att slå till på var väl värt mödan. Mycket smidigt inbyte av vår Toyota Auris i samband med vår affär. Full pott till värmlänningen uppe i norr 👍
Snabb & smidig affär.
Ett väldigt fint bemötande. -
skrev om Fordonsjohan
Easy, simple, straight to the point, helpful and smiling. Great choice of cars. Bought my Range Rover there and just love it.
Säljaren åkte 6timmar ner i landet för att möta mig. Mycket nöjd
skrev om Fordonsjohan
Bästa tänkbara rakt igenom. Stort hjärta och engagemang,. Alla rekommendationer man kan ge ett företag.
skrev om Fordonsjohan
Väldigt bra bemötande snabb och smidig affär och jag fick de vi hade kommit överens om så jag är väldigt nöjd /// Andreas
skrev om Fordonsjohan
En fantastisk säljare, genuint ärlig och mån om sina kunder. Kan ge mina varmaste rekommendationer angående detta företag!
skrev om Fordonsjohan
Änsålänge är jag nöjd med bilen.
skrev om Fordonsjohan
Jag kontaktade Johan efter att ha varit hos andra handlare och fått skambud på min gamla bil. Johan gjorde en klockren värdering på en gång och slutpriset hamnade nästan exakt där vi kommit överens om! Deras avgifter för ett försäljningsuppdrag är fullt rimliga och värt varenda krona i mina ögon. Jag kunde inte vara mer nöjd över hur smidigt allting gick, både kontakten med Johan, försäljningen och att få pengarna på kontot! Kontakta Fordonsjohan redan idag, ni lär inte ångra er :)
skrev om Fordonsjohan
Väldigt bra bemötande, kunde inte vara smidigare att sälja bilen :) bäst av alla bilhandlare jag hade kontakt med.
skrev om Fordonsjohan
Trevligt bemötande och kändes som en trygg och uppriktig försäljare. Skulle varmt rekommendera honom för andra säljare/köpare .
Superbra! Sålt flera bilar med honom. Svarar alltid, fixar allt! /Micke
skrev om Fordonsjohan
Trevligt bemötande, smidig försäljning av bilen
skrev om Fordonsjohan
Mycket duktig seriös och omtänksam
skrev om Fordonsjohan
Mycket seriöst och bra bemötande.
Proffsig och kunnig. -
skrev om Fordonsjohan
Trevlig o ärlig säljare. Skulle utan tvekan köpa bil där igen.
skrev om Fordonsjohan
Mycket trevligt bemötande, tillmötesgående ang. besökstider osv. Det kändes mycket tryggt att byta in vår gamla bil och köpa en nyare.
skrev om Fordonsjohan
Köpte en bil, det var som han beskrev och håller det som vi kom överens om. Även trevlig försäljare.
skrev om Fordonsjohan
Nice dealer. He is helping me so much. He is a generous guy
skrev om Fordonsjohan
Mycket väl en bra bil handlare inge ting som inte går att lösa inte omöjlig trevlig. MYCKE BERÖM SKA HAN HA!!
skrev om Fordonsjohan
Snabb smidig och bra affär. Johan löste finansiering med oss hur bra som helst, bilen var inte tom på bränsle så det kosta bara 1100kr att fylla upp den. Även fast Johan hade semester vid den här tidpunkten så kunde han möta upp oss vid en avsatt tid och göra affär. 5/5
skrev om Fordonsjohan
Serviceminded, trevlig, förtroendeingivande. Skötte allt perfekt.
skrev om Fordonsjohan
Mycket bra bemött och kunnig i sin utvärdering av bilen.
Jag skulle gärna kontakta Fordonsjohan igen . -
skrev om Fordonsjohan
Kan varmt rekommendera att köpa begagnad bil av Fordonsjohan. Han är saklig och uppriktig säljare som ger rätt information om fordonet du är intresserad av. Själv är jag supernöjd med mitt köp!
skrev om Fordonsjohan
Bra, enkelt och smidigt. Inga problem att sälja en bil utan bemöttes professionellt och snabbt.
skrev om Fordonsjohan
Väldigt trevligt och förtroendeingivande. Bilen jag köpte var ärligt redovisad i annonsen och affären avlöpte utan problem.
skrev om Fordonsjohan
Ett trevligt och seriöst bemötande, väldigt flexibel
Jag köpte en Ford Mustang av honom vilket motsvarade mina förväntningar till fullo -
skrev om Fordonsjohan
Toppbetyg! Bra bemötande & service. Ett trevligt besök & en fin bil!
skrev om Fordonsjohan
Bra bemötande som förväntat!
Snabb affär utan trubbel av min BMW X-3 -
skrev om Fordonsjohan
Sålde min bil och det var trevligt bemötande och affären gick snabbt och smidigt
skrev om Fordonsjohan
Bra bemötande och snabb affär. Jättebra!
skrev om Fordonsjohan
Fick snabbt hjälp att sälja vår bil, det gick smidigt och vi är jättenöjda. Rekommenderar verkligen!
skrev om Fordonsjohan
Jättetrevligt bemötande, nöjd kund.
skrev om Fordonsjohan
Bra service, trevligt bemötande, gjorde det där lilla extra!
Blev jättebra bemött.
Fick vad jag begärde för bilen.
Betalning omgående.
Kan varmt rekomendera fordonsjohan
om du ska sälja eller köpa en bil.