Starta 60 dagar kostnadsfritt
Group 236

Bakgrund till topplistorna

Bakgrunden till initiativet är enkel. Vi vill ge konsumenter möjlighet att göra enkla och trygga val, i den ibland snåriga världen av olika tjänster och produkter. Genom att lyfta fram företag som aktivt uppmuntrar sina kunder att dela sina erfarenheter av deras tjänster och produkter, gör vi det enklare än någonsin att göra informerade val när det gäller att hitta rätt.

Verifierade företag

Hur säkerställer vi tillförlitligheten i omdömena? Samtliga företag i topplistan är verifierade på Reco. Det innebär att vi har integrerat företagets ekonomisystem vilket ger full insyn i att varje omdöme som skickas ut går till en existerande kund till företaget. På så vis kan vi verifiera äktheten och eliminera opålitliga omdömen. 

Period: 2023.01.01 -2023.12.31

Här listar vi Sveriges 10 Bästa Bilhandlare

1 januari 2023 - 31 december 2023

Om Reco.se

Reco är Sveriges största oberoende plattform för kundomdömen där kunder beskriver sina tidigare erfarenheter av olika företag. Med hög integritet och en ständig strävan efter objektivitet låter Reco.se tidigare kunder berätta vad de verkligen tycker om olika företag utan att censurera eller plocka bort omdömen när de är mindre fördelaktiga. 

Varje månad upptäcker och granskar ca 250.000 besökare vilka företag som levererar på kundernas förväntan innan de väljer att kontakta ett företag. Reco.se startade 2007 och har idag över 1 miljon kundomdömen spritt över ett 60-tal branscher.

Kontakt

Johanna Ahlberg
Marknadsansvarig
johanna.a@reco.se

Är du kund och har frågor?
kontakta vår kundtjänst

Är du företag och vill börja samla in kundomdömen?
Be om en gratis rådgivning

Sveriges Topp 10 Bästa Bilhandlare

Är du ute efter en trovärdig bilhandlare? Reco presenterar de 10 bästa bilhandlarna i Sverige baserade på autentiska kundomdömen och betyg. Hitta din nästa bil i Stockholm, Malmö, Göteborg och andra städer med ledande bilförsäljare i Sverige.