Magnus G

112 omdömen om Magnus G

Sedan starten hos Reco 2022
Arja L
Skrev om Magnus G en del av Frisör Extend

Magnus är en duktig frisör, härlig personlighet och trogen sina kunder! Säger en som gått många år hos Magnus och har alltid varit supernöjd!!

Mikael K
Skrev om Magnus G en del av Frisör Extend

Frisörernas Frisör - Magnus G!

Karin B
Skrev om Magnus G en del av Frisör Extend

Alltid jättenöjd när jag går därifrån

Emma H
Skrev om Magnus G en del av Frisör Extend

Magnus är fenomenal på att klippa hår!

Inger M
Skrev om Magnus G en del av Frisör Extend

Jag har i över 20 år återvänt till Frisör Extend - Magnus G och alltid varit nöjd. Magnus har klippt, färgat och satt i extensions i mitt hår. Jättebra på färgsättning, extensions sitter jättebra och klippning som jag önskar varje gång. Jag får beröm av omgivningen för den fina färgen ofta. Inger

Eva Å
Skrev om Magnus G en del av Frisör Extend

Magnus är en riktig stjärna! Rekommenderas varmt.

Jens K
Skrev om Magnus G en del av Frisör Extend

Allt så bra,! Han är jätte duktig!

Ann-Christin E
Skrev om Magnus G en del av Frisör Extend

Superbra!! Magnus är en lyhörd och skicklig frisör. Klipper, färgar och rekommenderar produkter för mitt tunna hår. Han förstår vad man vill och vad som är realistiskt att genomföra. Han är dessutom social och kul att prata med. Det har blivit många givande snack genom åren. Nyutbildad frisör när han klippte mig första gången. Sen har jag hängt med varje gång han flyttat.

Elisabeth M
Skrev om Magnus G en del av Frisör Extend

Har gått länge hos Magnus. Han är en skicklig och lyhörd frisör, en trevlig person som jag gärna pratat med och delar tankar genom åren. Har alltid varit nöjd med resultatet när jag gått därifrån. Även om det är trångt om tider, har han ofta fixat till det också om det har varit viktigt för mig.

Birgitta J
Skrev om Magnus G en del av Frisör Extend

Magnus har blick för vad som kan göras och arbetar så noggrannt.