Wanda var väldigt mjuk och noggrann när hon både färgade håret och fixade till min nuvarande frisyr. Är otroligt nöjd med resultatet! Frisörer brukar ha det svårt att få till det så som jag önskar mig men inte Wanda!
51 omdömen om Wanda S
Wanda var trevlig tillmötesgående och gjorde ett bra jobb
Jättenöjd med min nya hårfärg och blev fint bemött 🌸
Jag kom in för att färga om mitt hår. Med beskrivningen att allt går bra utom naturliga hårfärger. Jag blev trevligt bemött och fick precis det jag villa ha av upplevelsen. Jag valde att färga på extend eftersom att jag blev rekommenderad dit. Jag kommer defenitivt att komma tillbaka när jag ska färga nästa gång.
Aldrig varit så nöjd som hos Wanda, hon övertäffade mina förvätningar! Tack för att du fixa världens finaste rosa hår!
Trevlig och förstod precis vad jag ville
Precis som jag hört av andra så var frisörerna jätte trevliga! Jag var lite osäker att gå till frisör pga dåliga upplevelser, men Wanda var verkligen grym!🙌🏼 Jag bokade hårförlängning+färgning och det blev verkligen så bra, hade väldigt kort hår och nu har jag fått ganska så långt och det ser så naturligt ut! Rekommenderar starkt att gå hit.
Är supernöjd med mitt besök hos Wanda! Färgen blev otrolig och Wanda var superhärlig och trevlig under hela mitt besök.
En trevlig person. Dock tycktes hon inte ha sett vilken frisör jag hade när jag kom in på salongen så följaktligen blev det inte klippt på det vis jag önskat. Jag trodde att hon kanske skulle kunna "styla" fram frisyren, men så blev det inte. I stället ser jag när jag kommer hem att främre delen av håret är tvärt avklippt och inte ser klokt ut. Jag ville även ha uppklippt lite runt öronen... nej, så blev det inte heller. Så, tyvärr är jag inte ett dugg nöjd med klippningen. Även om Wanda som person är en trevlig dylik fixade...
Hej Kjell! Och tack för ditt ärliga omdöme! Det låter som det kanske blivit en miss i kommunikationen eller ett missförstånd. Självklart vill vi inte att du ska behöva chansa vid ett besök till en senior på extend så maila oss på info@extend.nu så bokar vi in en tid hos en senior så vi kostnadsfritt kan justera din klippning så du blir nöjd Mvh Hanse och Linda
Jätteduktig och jättetrevlig frisör. Jag är väldigt nöjd med mitt besök.