Gopak AB
MAGASINERING OCH FLYTT MADE EASY!
Gopak är en magsineringstjänst i Stockholms län för privat personer och företag.
VI KÖR UT GOPAK TILL ER. NI ELLER VI LASTAR DEN:
Vi kör hem Gopak till er adress. Ingen omlastning till förrådet gör det enkelt och sparar pengar. Ni låser med egen nyckel.
VI HÄMTAR GOPAK TILL VÅRT LAGER:
Vi hämtar den låsta Gopaken till vårt centrallager. Det är tempererat och bevakat.
VI KÖR TILLBAKA GOPAK TILL ER:
Dags för inflyttning - vi kör ut förrådet till din adress. Ni eller vi lastar ur allting. Snabbt, smidigt och enkelt!
VI KÖR UT GOPAK TILL ER. NI ELLER VI LASTAR DEN:
VI HÄMTAR GOPAK TILL VÅRT LAGER:
VI KÖR TILLBAKA GOPAK TILL ER:
Utmärkelser
197 omdömen om Gopak AB
Sedan starten hos Reco 2012
skrev om Gopak AB
Proffsigt gäng som fixar det mesta!
skrev om Gopak AB
Trevligt bemötande och håller vad de lovar.
Snabba och trevliga. Bra packat
skrev om Gopak AB
allt från flytt till lagring gick snabbt och bra, på kort notis dessutom. Vi ville komma och titta i kontainersna och det var inga problem, de stod där ni vi kom.
Sedan ville vi minska ner kontainer antalet och det var heller inte alls något problem, enda problem.
Jag har absolut inget att klaga på. Enda saken är att jag inte vet hur länge jag skall lagra -
skrev om Gopak AB
Otroligt smidigt. Trevlig och hjälpsam personal. Gick att skräddarsy precis efter hur det passade oss.
skrev om Gopak AB
Toppen service och fantastiskt bra koncept!
Utmärkt bemötande.
Väldigt serviceminded. Hjälpsamma över förväntan.
Rekommenderas verkligen -
Enormt bra kundservice, snabba svar, bra pris, kändes tryggt - 10/10
skrev om Gopak AB
Vi har använt Gopak för lagring vid tre tillfällen och alltid blivit nöjda. Rekommenderas!
skrev om Gopak AB
Trevligt, pålitligt, punktligt, smart.
Kontakten med företagets representanter inför transporten var rak och okomplicerad. Och killarna som utförde själva jobbet hemma hos mig var lika trevliga, snabba och tjänstvilliga. Gopak är ett supersmart koncept när man behöver magasinera t ex delar av bohaget i samband med en bostadsförsäljning och måste göra plats inför styling och visning. -
skrev om Gopak AB
Bra tjänst som jag verkligen rekommenderar där man slipper hyra sin egen lastbil för att köra till sin förvaring. Allting sköts av Gopak på ett smidigt sätt.
Trevligt och proffsigt bemötande av Jan och hans team. -
skrev om Gopak AB
Effektiva och super bra och effektiva!
skrev om Gopak AB
Toppenbra service och kommunikation.
Kan bara rekommendera. -
skrev om Gopak AB
Otroligt bra service. Vi hade en besvärlig flytt med direkt flytt av en del av bohaget. Lagring av det andra samt inflyttning av det lagrade 1år senare. Allt fungerade extremt bra.
skrev om Gopak AB
Jag var i en mycket besvärlig situation när jag en söndag morgon blev uppringd av IKEA att nu var 1300 kg kök på väg till mig.
Köket skulle monteras 2,5 månader senare. Vad göra???
Jag ringde Gopak som ställde upp med 2 timmars varsel och hämtade och lagrade mitt kök tills det skulle monteras.
Vi rekomederar en var som behöver ha hjälp med lagring en kort tid. -
skrev om Gopak AB
Duktiga och starka killar! Mycket trevliga dessutom! Allt fungerade perfekt!
skrev om Gopak AB
GoPak gjorde ett jättebra jobb när vi flyttade i augusti i år. Vi fick hjälp med packning, städning, flytt, förvaring och leverans till ny bostad. Allt snabbt och trevligt utfört, hög kvalitet rakt igenom. Och bra service, lätt att få kontakt, även på obekväm arbetstid. Vi är mycket nöjda!
skrev om Gopak AB
Blev trevligt o artigt bemött.
Effektiva o lösningsorienterade med flytten, som fungerade mycket smidigt. Kände mig trygg. -
skrev om Gopak AB
kostnadseffektivt val för flytt och magasinering i containrar. mycket trevligt bemötande och flexibilitet från ledning och personal. vi tömde ett hem efter 25 år och magasinerade i ett år i väntan på vår nya bostad. Gopak skötte flytten och vi har haft tre containrar stående hos dem i ett år.
skrev om Gopak AB
Jag har vid tre tillfällen anlitat Gopak för flytt, flyttstädning och lagring av bohag mellan frånträde och tillträde.
Genomgående proffsigt bemötande och hög servicenivå. En riktigt bra kundupplevelse! -
skrev om Gopak AB
Väldigt trevliga och duktiga.
skrev om Gopak AB
Överraskande enkelt och effektivt.
skrev om Gopak AB
Otrolig service. Älskar det här bolaget och använder de inför alla situationer där jag behöver lagring av saker.
Enda trista är att det oftast inte räcker att man hör av sig en vecka i förväg då de ofta är uppbokade. Men gissar att det har att göra med att jag alltid behöver de vid månadsskiften och efterfrågan då är hög.
Man kan inte få allt :) -
skrev om Gopak AB
Sen första samtalet blev jag riktigt trevligt bemött av Jan på Gopak AB som gick igenom alla typer av lösningar och skräddarsydde ett paket som var optimalt för min flytt. Även vid kontakt med andra på Gopak kände jag mig lika trevligt bemött.
Trots att jag var sent ute med att anlita dem så gjorde de sitt bästa för att göra sig flexibla och förhålla sig till de tidsramarna som jag önskade.
Överlag är Gopak en flytt- och magasineringsfirma som jag aldrig kommer tröttna på att rekommendera till andra. Priserna var schysta, servicen är utomordentlig och ens prylar, samt en själv, känner sig väl omhändertagen i Gopaks händer! -
skrev om Gopak AB
Bra service. De kom på utsatt tid och var effektiva när de jobbade.
skrev om Gopak AB
Bra bemötande och tydlighet angående vad som gällde. Bra utfört arbete.
skrev om Gopak AB
Smidig upphämtning, smart packat. Väldigt trevligt bemötande från admin och flytt. Starkt rekommendation.
Mycket bra bemötande
Mycket bra genomförande
Lite konstig debitering i efterhand av transporter och hämtning av kartonger
Trevlig och professionell personal
Smart generalupplägg
Kan rekommenderas -
skrev om Gopak AB
Jättebra service och trevlig personal. Flexibla, pålitliga och punktliga! Skulle absolut anlita igen.
skrev om Gopak AB
Fantastisk personal som bar och pusslade containern helt full med allt vi skulle ha med. Fort gick det dessutom!
skrev om Gopak AB
Lever efter 2 år upp till alla mina förväntningar. Mycket nöjd med kontakten vid problem ställer de upp. Tackar
Väldigt smidig och bra. Fantastiskt
service. Jag kan varmt rekommendera GoPack -
Bästa service!
Alltid vänligt bemött, inget är omöjligt.
Har hela perioden , fått 100 procent service,
och uppmärksamhet. -
skrev om Gopak AB
Snart koncept inte minst för magasinering genom sina trälådor som enkelt lagras. Vet ingen annan på marknaden som har samma. Väldigt service-minded och löser det mesta!
skrev om Gopak AB
Trevliga Flexibla Tillmötesgående Snabba Billiga ja det tycker jag är en bra beskrivning av GoPak.
Lars Åman -
skrev om Gopak AB
Bra service och extremt smidigt att använda.
skrev om Gopak AB
Vi har från första stund blivit positivt behandlade. Fått svar på våra frågor etc. Flytten funkade utan anmärkning och avin för förvaringen av våra saker kommer regelbundet. ”So far so good”. Vet ingenting mer om framtida resultat från dem!
Hälsningar Cia -
skrev om Gopak AB
Bra bemötande, bra service och effektivt.
skrev om Gopak AB
Allt med flytten klaffade perfekt. Trevlig personal och mkt bra jobb med både flytt o städ. Rekommenderas med det varmaste.
skrev om Gopak AB
Säljaren av vårt hus hade anlitat detta bolag för flyttstäd och det var bland det sämsta vi någonsin skådat. Fusk överallt. Samtliga badrum och hall hade de inte rengjort kaklet/klinker. I köket var skåpen ej avtorkade ordentligt. Smutsiga väggar. Handfat med ingrott smuts kvar. Önskar vi hade kunnat bifoga våra bilder här. Vid samtal med Gopak så sa man att städgarantin på 48h hade gått ut enligt överenskommelse med de som anlitat dem. Då städet var i direkt anslutning till helg och nationaldag så missade vi tidsramen och när vi ringde så var det försent trots att vi visade bilder på bristerna. De erbjöd sig dock att fixa allt mot extra betalning. Oavsett om garantin har gått ut så har de i detta fall inte ens utfört det som vår säljare betalade för. Jag hade skämts åt mitt eget bolags vägnar och hade åtgärdat detta och sagt att såhär ska det verkligen inte se ut. Vi tackade nej till deras erbjudande om att åtgärda mot betalning. Anlita inte dem för städ! Uruselt!
Vi beklagar Er upplevelse av flyttstädningen. Vi vet att vi inte är perfekta alla dagar och går till jobbet som de flesta med målet att göra ett bra jobb. Även fast du inte är vår kund. Vi arbetade 8 timmar med 3 städare enligt en godkänd beskrivning. Vi beklagar att ni inte hade möjligheten att besiktiga städningen inom vår garanti. Vi rekommenderar våra uppdragsgivare att informera sin köpare om garantin i god tid innan inflyttningen.
Gopak AB -
skrev om Gopak AB
De har gjort ett superfint jobb och vi är nöjda mer servicen på alla plan! Dessvärre landade slutsumman på det dubbla mot vad de offererat trots att vi upplevde att vi beskrivit uppdraget så utförligt och sanningsenligt som möjligt, det drar så klart ner betyget en hel del. Jag tror inte att de lagt på mer än för tiden de faktiskt behövde, men de behöver bli bättre på att uppskatta arbetsåtgång för fakturan var ingen trevlig överraskning.
Din återkoppling betyder mycket för oss och vi är tacksamma att du var nöjd med genomförandet. Det är inte roligt när kostnaden blir mer än plan. Vi tycker samma sak och har därför som mål att med gott samarbete med dig som kund att uppskatta uppdraget så realistiskt som möjligt. Att vi inte lyckades i ditt fall tar vi till oss. En besiktning av bostaden hade hjälpt i detta fall. I stort kan man säga att det var i genomsnitt betydligt mer bohag än vad som är vanligt för boytan. Antalet flyttlådor packade av oss var 80% mer än plan vilket ledde till att även magasineringsytan och arbetstiden ökade. Tack igen för att vi fick hjälpa Er på vägen till Er nya bostad.
Gopak AB -
skrev om Gopak AB
Bra bemötande och enkla att ha att göra med. Fungerade mycket bra både vid hämtning och återleverans av möblerna.
Behöver jag hjälp igen kommer jag absolut att använda Gopack.
Kan varmt rekommenderas / Anders -
proffsigt och enkelt. flexibelt
Proffesionella, vänliga, punktliga.
Har använt Gopak vid två flyttar, rekommenderar deras tjänster till alla som ska flytta/magasinera. -
skrev om Gopak AB
Blev väldigt bra bemött från företag från första frågan till bokning och fram till flytt.
Köpte flytt från en lägenhet, förvaring en vecka, flytt till nya lägenheten och sedan flyttstäd. Är super nöjd! -
skrev om Gopak AB
Gopak under lättare flytten om du behöver ha saker förvarade en period. de är lätta att ha att göra med och personalen som kom ut och hjälpte till att lasta var noggranna och varsamma med kartonger och möbler. De har ett schysst avtal med att man binder upp sig på en månad och sen betalar man typ per dag som man har sina saker hos dem. Blev rekommenderad att använda dem av en kollega som var nöjd med deras tjänst.
Jag rekommenderar verkligen Gopak -
skrev om Gopak AB
Smidig tjänst om man ska flytta och har glapp mellan utflytt och inflytt. Trevligt bemötande både via mail och irl!
skrev om Gopak AB
Väldigt bra kommunikation och fint bemötande. De var väldigt proffsiga i hur de packade in i förrådet och gjorde det med stor försiktighet. När vi märkte att vi behövde ett förråd till åkte de direkt och hämtade ett.
Då vi flyttade in i nyproduktion hade vi bara två timmar på oss att flytta in. Vi hade varit noga med att meddela tiden vi hade. Dock kom de försent vilket gjorde att vi inte hann inom vår tidsram, vi räddades av att grannarna hade bytt inflyttningsdag. -
skrev om Gopak AB
Gopak flyttade och magasinerade vårt bohag. Vi är mycket nöjda. Trevliga, proffsiga och svarade snabbt på alla våra frågor.
skrev om Gopak AB
Enkelt och praktiskt. Bra tillgänglighet och trevlig hjälp från den duktiga personalen. Jättebra pris för ett hyfsat stort utrymme - större än vad konkurrenterna kunde erbjuda.