Göta Tak AB, sid 2

Storgatan 3A, 567 32 Vaggeryd — Visa karta

4.4 i betyg av 94 omdömen
Välkommen till Göta Tak AB!

Vi kan med gott samvete säga att vi är proffs på tak. Oavsett om det handlar om en mindre takreparation eller en stor takentreprenad så har vi den kunskap som krävs för ditt byggprojekt. Våra vanligaste kunder är bostadsrättsföreningar, fastighetsägare, företag och samfällighetsföreningar. Vi på Göta Tak AB ger dig chansen till ett tak med 40 års vattentät garanti - Takbranschens högsta garanti.

Dessutom får du fast pris på ditt takbyte - våra takläggare är diplomerade - vi har helhetsansvar för hela byggprocessen - alltid kostnadsfri besiktning med offert.
Kontakta oss gärna för mer information.
Stängt just nu
Mån-Fre: 10:00-17:00
Lör-Sön: Stängt

Läs vad 94 kunder tycker om Göta Tak AB

 • 2019-04-04

  Insamlad av företaget
  Anton W skrev om Göta Tak AB
  Snabbt, snyggt och proffsigt! Bra kommunikation med projektledare. Läs mer
  gillar detta
 • Robert L

  2019-03-21

  Insamlad av företaget
  Robert L skrev om Göta Tak AB
  allt gick otroligt smidigt från att vi accepterade offerten till att taket var färdigt. Robin på göta tak var tydlig och svarade snabbt på alla frågor. Offerten var tydlig och bra utformad. Inför takbytet beställdes material och containrar, även det flöt på utan några överraskningar. När väl allt var på plats så kom arbetslaget bestående av 7 man. På 2 dagar rev dom alla gamla pannor och underlag, bytte ut underlaget och la på nya pannor,stuprör, plåtar mm. Otroligt effektiva! Och då ska tilläggas att ställning byggdes och revs under dom 2 dagarna, plus att dom städade av efter sig! Så det gick otroligt fort. Det enda minuset var att man inte fick någon info under bytets gång, heller ingen info när dom sen lämnade. Men helheten var över förväntan. Läs mer
  gillar detta
 • Andrea S

  2019-03-20

  Insamlad av företaget
  Andrea S skrev om Göta Tak AB
  Vi bytte tak på vårt radhus med hjälpa av Göta Tak. De var hjälpsamma och lätt att komma i kontakt med, svarade på alla frågor och funderingar. Arbetet utfördes snabbt och utan komplikationer eller besvär för oss och våra grannar. Läs mer
  gillar detta
 • 2019-03-18

  Insamlad av företaget
  Malin A skrev om Göta Tak AB
  Vi fick hjälp med att byta vårt villatak och allt från första kontakten via mail till genomförande, städning och uppföljande kontakt med borttransport av överblivna takpannor fungerade alldeles utmärkt. Mina förväntningar var att arbetet skulle genomföras under tidig vår enligt avtalad tidsram och att arbetet skulle bli väl utfört och gå smidigt. Allt detta infriades med råge. Taket byttes på en arbetsdag och vi kunde välja till att få brädor färdigmålade istället för endast grundmålade. Vi fick dessutom chansen att genomföra arbetet med kort varsel, vilket råkade passa in utmärkt i vårt schema. Sammanfattningsvis är vi mycket nöjda och kan varmt rekommendera Göta Tak! Läs mer
  gillar detta
 • Rolf E

  2019-02-08

  Insamlad av företaget
  Rolf E skrev om Göta Tak AB
  Proffsigt och snabbt,nogranhet! är hur nöjd som helst 😁 Läs mer
  gillar detta
 • 2019-02-08

  Insamlad av företaget
  Sören K skrev om Göta Tak AB
  Fungerade perfekt. Snabba, noggranna och trevliga. Slutresultatet blev jättebra. Läs mer
  gillar detta
 • 2019-02-06

  Insamlad av företaget
  Sören C skrev om Göta Tak AB
  Allt fungerade perfekt. Dom är snabba och gör ett mycket bra arbete. Kan rekommenderas. Läs mer
  gillar detta
 • Roberth S

  2019-01-26

  Insamlad av företaget
  Roberth S skrev om Göta Tak AB
  Komplett takbyte.
  Väldigt lugnt och informativt både innan och under takbytet och dessutom inte något försök att sälja in sig. Läs mer
  gillar detta
 • 2019-01-24

  Spontant omdöme
  Magnus S skrev om Göta Tak AB
  Anlitade Göta Tak för en totalrenovering av vårt tak. Efter en offertprocess som var snabb, tydlig och informativ och dessutom billigast, bokades tid för byte av vårt tak, nya rännor, plåta in skorsten m.m.

  Hela processen hanterades av Robin från Göta Tak och han blev vår kontaktman. Robin hade en bra kommunikation med oss och var tydlig genom hela processen angående tidsåtgång m.m. Under själva offertprocessen kommunicerades också villkoren för om merarbete skulle uppstå. I mitt fall blev det lite mer av undertaket som behövde bytas än vad jag räknat med men byter man tak var 35:e år så gjorde det inte speciellt mycket med några tusen extra för att få ett solitt undertak!

  Dagen då taket skulle bytas kommer det nio (!) man som jobbar som en enda enhet. Det bara rasslade till och så var det gamla taket borta, nytt underlagsmaterial var lagt (för övrigt inte papp numera utan ett mycket slitstarkt och i princip oförstörbart material) och ny läkt satt på plats.

  Dagen efter lades det nya taket, nya rännor m.m. och resultatet var perfektion! Jag är, av naturen kritiskt lagd, men jag kan inte hitta ett enda fel på mitt nya tak. Taket är helt enkelt perfekt både till utseende och utförande.

  Dessutom städades arbetsplatsen upp och hade man inte sett märket på gräsmattan efter containern som stått där hade man inte fattat vad som hänt på bara två dagar.

  Inplåtning av vår skorsten utfördes av extern part men via Göta Tak och gjordes någon månad efter själva takbytet. Jag behövde inte jaga någon utan en dag var bara jobbet gjort med perfekt resultat.

  Skönt att ha EN enda kontakt för allt som hade med taket att göra.

  Jag rekommenderar Göta Tak till alla som står inför den stora investering som ett takbyte innebär!
  Bra service. Bra bemötande. Bra kvalitet. Ett tak enligt alla gällande specifikationer och byggregler.

  Helt enkelt kanon! Tack Robin och gänget!

  Magnus Läs mer
  gillar detta
 • 2019-01-22

  Insamlad av företaget
  Pernilla W skrev om Göta Tak AB
  Bra kontakt. Snyggt och noggrannt jobb. Läs mer
  gillar detta
 • 2019-01-20

  Insamlad av företaget
  Ilmo K skrev om Göta Tak AB
  Jag är mycket nöjd med mitt takbyte! Jag tog in 5 olika offerter och var och tittade på annat jobb de gjort innan jag fattade beslut.
  Jag bytte allt, takpannor, takpapp, läkt, hängrännor, stuprör, 75 kvm råspont som behövde bytas plus inklädnad av skorsten.
  De var skickliga och det syntes att teamet hade jobbat ihop länge. Alla visste precis vad de skulle göra och hur de teama ihop när det behövdes mer kraft på ett annat ställe. Det gick riktigt snabbt! Jag har nästan 400 kvm tak och hela jobbet tog 3 dagar och då hade de dessutom städat upp bra efter sig!
  Min kontakt med Göta Tak fungerade bra. De svarade väl kanske inte när jag ringde, men jag fick kontakt och svar samma dag. Det enda jag kan anmärka på är att det drog ut på tiden innan de gjorde jobbet, i övrigt är jag är jättenöjd! Läs mer
  gillar detta
 • Andreas M

  2019-01-17

  Spontant omdöme
  Andreas M skrev om Göta Tak AB
  Mycket nöjda med Göta tak. Bra dialog mellan kund och arbetsledaren. Utförde jobbet snabbt, bra, noggrant och snyggt. Då bytte dem från masonitskivor till råspont. Så vi bytte allt. Man får mycket för priset. Läs mer
  gillar detta
 • 2019-01-16

  Spontant omdöme
  Lise-Lottie H skrev om Göta Tak AB
  Mycket nöjd! Göta Tak hjälpte oss med ett totalt takbyte men råspont, papp, läkt, pannor och hängrännor. Kunde inte varit bättre. Bra seriöst bemötande från start. Specificerad offert, Snabb och effektiv byggprocess, väldigt bra städat också. Trevliga, kunniga hantverkare. Allt gick som på räls från första mötet till färdigt resultat. Tackar Robin och hans arbetslag! Kan varmt rekommendera detta företag om ni behöver renovera erat tak.

  Mvh Lisa. - Jönköping Läs mer
  GÖTATAK A gillar detta
 • 2019-01-15

  Spontant omdöme
  Helena E skrev om Göta Tak AB
  Snabbt och smidigt genomfört takbyte! Mycket nöjda. Läs mer
  gillar detta
 • 2019-01-15

  Spontant omdöme
  marie R skrev om Göta Tak AB
  Mycket nöjd. Bra dialog. Hög effektivitet. Bra utfört! Läs mer
  gillar detta
 • 2019-01-15

  Insamlad av företaget
  Peter W skrev om Göta Tak AB
  Byte av yttertak pga ålder.
  Valde att samtidigt sätta in 2st takfönster.
  Arbetet gick mycket fort och av vad jag kunnat se utförts korrekt.
  De som utförde jobbet var lyhörda och försökte under arbetets gång lösa uppkomna problem.
  Efter utfört jobb städade de undan mycket bra.
  Arbetsledaren har varit lyhörd för våra önskemål och krav och efter önskemål uppdaterat oss om progress och planering. Läs mer
  gillar detta
 • 2019-01-15

  Insamlad av företaget
  Per S skrev om Göta Tak AB
  Omläggning av tak innefattande kontroll av råspont och byte av det som var dåligt. Ny papp läkt tegel mm. Nya plåttak på takkupor. Nya häng o stuprännor. Jag är mycket nöjd. Professionell hantering. Kunnig person som inspekterade inför jobbet och som jag hade kontakt med under arbetets gång. Offert som var utförlig. Inga avvikelser eller överraskningar. Jobbet blev framflyttat några veckor mot preliminär plan, därför kommer de tillbaka för målningsarbeten till våren. Var för kallt för att måla. Hela jobbet med att bygga ställning, lägga taket, städa mm klart på tre dagar. Imponerande. Bra pris. Inga problem med ROT avdrag.
  Jag kan rekommendera Göra Tak. Läs mer
  gillar detta
 • Ann-Christin W

  2019-01-15

  Spontant omdöme
  Ann-Christin W skrev om Göta Tak AB
  Bernt Wångström. Bytte hela taket 2017. Blev supernöjd. Snabb handläggning ,trevligt och proffsigt bemötande. Jobbet utfördes snabbt och skickligt. Tomten lämnades ren och snygg efter arbetet. Företaget kan varmt rekommenderas. Läs mer
  gillar detta
 • Bernt S

  2019-01-14

  Insamlad av företaget
  Bernt S skrev om Göta Tak AB
  Taktegelpannor till villa, takläggning och stuprör och hängrännor. Plattform vid skorsten.
  Öppet och rappt vid förfrågningar. Det dröjde visserligen innan de kom, men när de väl kom var detr ett härligt team, med nästintill vördnadsfull känsla. Vi hade någon skada på råsponten. Den åtgärdades bra. Vad vi sett av arbetet hittills ser det bra ut. De samlade också upp snyggt efter sig. Med Göta Tak skulle jag säga, är det ingen fara på taket. Läs mer
  gillar detta
 • Mikael L

  2019-01-11

  Insamlad av företaget
  Mikael L skrev om Göta Tak AB
  Göta Tak genomförde ett komplett takbyte på vårt L-HUS där underlagspapp, läkt, takpannor, rännor och stuprör bytets helt enligt förväntan och utlovad tidsplan. Bra löpande dialog med säljaren/projektledaren Robin under hela processen vilket även medförde något lägre kostnad än vad som sagts från början. Takbytet genomfördes snabbt och effektivt med yrkesskickliga hantverkare som hade ett proffsigt bemötande. Städningen efteråt var över förväntan jämfört med tidigare arbeten som andra firmor utfört. Kan varmt rekommendera Göta Tak! Vi tog in totalt 5 offerter och Göta Tak var inte billigast men helt klart seriösast och mest prisvärda i jämförelsen Hälsn. Mikael i Partille Läs mer
  gillar detta
 • 2018-11-20

  Insamlad av företaget
  Ingemar J skrev om Göta Tak AB
  Jag beställde jobbet av Göta tak efter att ha fått en rekommendation av min son ( han var jättenöjd )som bytte tak för ett par år sedan och efter att fått en offert som såg bra ut. I jobbet ingick byte av takpannor, läkt, papp, ca 30 m3 takspånt, vindskivor och plåt. alla takrännor och hängrännor.
  Hela jobbet gjordes på en dag.Jag är oerhört imponerad. Jobbet utfördes dessutom som synes prickfritt och efterstädning gjord helt ok. Knappt ett spår lämnat efter.
  Kan verkligen rekommendera Göta tak. Läs mer
  gillar detta
 • Bo-göran M

  2018-11-19

  Insamlad av företaget
  Bo-göran M skrev om Göta Tak AB
  Behövde byta tak snabbt pga mögelangrepp. Dom skötte detta mycket snabbt och proffsigt. Jag är tacksam för deras hjälp. Läs mer
  gillar detta
 • Andreas L

  2018-11-19

  Insamlad av företaget
  Andreas L skrev om Göta Tak AB
  Vi hade behov av att byta 8 tak helt och hållet, alltså även byta råsponten. Vi fick ett bra första intryck av Göta Tak då de i detalj visade oss hur takbytet skulle gå till. Vi är sedan mycket nöjda med utförandet som gick fort och effektivt. Vi är även nöjda med själva resultatet med pannor, vindskivor, huvar och snörasskydd. Läs mer
  gillar detta
 • 2018-11-19

  Insamlad av företaget
  Dinko G skrev om Göta Tak AB
  Komplett takbyte på hus och garage, utfördes väldigt snabbt med duktig personal. Tidsplanen höll och stämde ganska bra med överenskommelsen. Bra städat efter slutförandet. Mycket bra organiserat tänker på leverans av material och hämtning av container. Negativt, högt prissatt initialt. Gatantisbevis ej kommit två veckor efter slutförandet. Läs mer
  gillar detta
 • 2018-11-07

  Insamlad av företaget
  Tanja K skrev om Göta Tak AB
  Nytt tak beställt till villa. Leverans i Augusti men nya taket läcker in. Har inte fått någon återkoppling trots 3 mail och flera telefonsamtal. Läs mer
  gillar detta
 • 2018-11-06

  Insamlad av företaget
  Lars S skrev om Göta Tak AB
  Nytt tak kanon firma jobbet tog 2 dar . Dom va nått så in i bänken effektiva Läs mer
  gillar detta
 • 2018-11-06

  Insamlad av företaget
  Leif K skrev om Göta Tak AB
  Takomläggning
  Mycket bra bemött
  Göta Tak gjorde ett bra jobb och levde upp till mina förväntningar
  Snabbt och bra jobb. Läs mer
  gillar detta
 • Rolf S

  2018-11-05

  Insamlad av företaget
  Rolf S skrev om Göta Tak AB
  Vi bytte hela taket inkl råspont.
  Vi han inte med så mycket bemötande för dom jobbade hela tiden. Men dåligt bemötande var det inte.
  Jag hade stora förväntningar och Göta Tak uppfyllde dom till 100%.
  Om man ska sammanfatta så är vi hur nöjda som helst. Läs mer
  gillar detta
 • 2018-11-05

  Insamlad av företaget
  Lars L skrev om Göta Tak AB
  Nöjd med kvalite på arbetet. Enkelt att ha och göra med. Svårt att få jobbet gjort när det passade oss. Skulle rekommendera GT om jag fick frågan. Läs mer
  gillar detta
 • 2018-11-05

  Insamlad av företaget
  Marie R skrev om Göta Tak AB
  Har köpt nytt tak. Genomgående bra bemötande. Tyckte att det genomgående fungerade bättre än förväntat. Utmärkt!!! Läs mer
  gillar detta
 • 2018-11-05

  Insamlad av företaget
  Patrik A skrev om Göta Tak AB
  Vi köpte ett komplett tak byte. Det gick fort att få tag på dem med offert, efter det var det svårt att få tag på dem på både mail och telefon. Dem sa då att dem haft problem med server och telefon linjer. Men efter att det blev klart gick det fort. Arbetet dem gjorde var bra. Det är vi mycket nöjda med. Läs mer
  gillar detta
 • Therése K

  2018-08-15

  Insamlad av företaget
  Therése K skrev om Göta Tak AB
  Vi bytte vårt tak ihop med resten av vår radhuslänga. Arbetet flöt på snabbt och bra och resultatet blev snyggt. Arbetsledaren var lätt att prata med och svarade alltid direkt. Vi kände att vi fick bra information inför arbetet så att vi visste vad som krävdes av oss och vad som skulle hända.

  Vårt altantak behövde plockas ner, och det gjorde Göra Tak AB. Tyvärr låg delarna sedan på ojämn mark och slog sig lite. Företaget lade mycket omsorg på att räta ut delarna och sätta upp vårt altantak (som har några år på nacken) så att det blev bra med nya skruvar och ordentliga tätningar. Vi blev nöjda! Läs mer
  gillar detta
 • 2018-08-15

  Insamlad av företaget
  Berit J skrev om Göta Tak AB
  Tak
  Snabba jobbare
  Synd att inte någon kunde svenska
  .................................
  ................................... Läs mer
  gillar detta
 • 2018-06-10

  Insamlad av företaget
  Klas - Göran M skrev om Göta Tak AB
  Byte av tak.
  Deras representant ROBIN Hanna var mycket tillmötesgående och levererade det som utlovats. Läs mer
  gillar detta
 • 2018-06-07

  Insamlad av företaget
  Steve S skrev om Göta Tak AB
  Vi köpte takomläggning. Goda kontakter och snabbt utfört arbete. Restarbete och begärd uppföljande kontakt har dröjt. Läs mer
  gillar detta
 • 2018-06-06

  Insamlad av företaget
  Patric I skrev om Göta Tak AB
  Takbyte. Mycket klart besked och info Läs mer
  gillar detta
 • 2018-06-05

  Insamlad av företaget
  Ulf S skrev om Göta Tak AB
  De bytte takpannor på taket. relativt stort jobb. Läs mer
  gillar detta
 • 2018-06-04

  Insamlad av företaget
  Hans L skrev om Göta Tak AB
  Vi bytte tak.Det var väldigt proffsiga polacker som utförde arbetet.De var trevliga och mycket arbetsamma.Vi blev väldigt trevligt bemötta .Ni kunde inte riktigt leva upp till den tiden då ni hade sagt att arbetet skulle bli utfört.Tyvärr har vi fortfarande inte fått plåt på våra vindskivor som det stod i offerten och det är nu 8 månader sedan och det drar ner betyget. Läs mer
  gillar detta
 • 2018-06-04

  Insamlad av företaget
  Daniel C skrev om Göta Tak AB
  Det tog lite tid innan våran takomläggning påbörjades men när den väl startade så gick allt väldigt smidigt och resultatet blev väldigt bra. Läs mer
  gillar detta
 • 2018-06-04

  Insamlad av företaget
  Lars H skrev om Göta Tak AB
  Vi bytte tak på både garage och hus.
  Snabbt och effektivt trots svåra förhållanden (snö).
  Vi är nöjda med hur det ser ut och har haft bra kontakter med företaget.
  Har så här långt inget negativt att säga och kan rekommendera Göta Tak till andra somsaka byta sitt tak. Läs mer
  gillar detta
 • 2018-06-04

  Insamlad av företaget
  Christer G skrev om Göta Tak AB
  Köpte nytt komplett tak o stuprännor. Arbetet som utfördes av gubbarna på taket och runtomkring va helt strålande utfört. Verkligen ett gott hantverk. Allt övrigt va en katastrof!!! Lovade o lovade o ändrade o ändrade leverans/stardatum mm mm. Jättesvåra att komma i kontakt med. Försäljaren va schysst, men lovade som sagt för mkt, och kunde inte hålla sina utlovade datum. Slog på 5 månader!!!! Läs mer
  gillar detta
 • 2018-06-04

  Insamlad av företaget
  Daniel T skrev om Göta Tak AB
  Byte av en hel del råspont. Byte papp, nya vindakivor med stuprör o rännor, nytt grått Bender betongpanne tak.
  Mkt bra bemötande av inspektören!
  De levde upp till förväntningarna.
  Sammanfattningsvis mkt bra, skulle kunna ha gjort det där extra med snickarglädje som var innan. Behöver poängteras att det blev omräkning på skatteverket med avdrag på rotavdraget, inte mycket, bara lite förvånande. Läs mer
  gillar detta
 • 2018-06-04

  Verifierad kundrelation
  Daniel L skrev om Göta Tak AB
  Ett bra utfört arbete med tak som skulle bytas.

  Sämre utfört med uterums tak, dagvattenrör och garageuppfart som blev förstört och ej åtgärdat. Några sned monterade skorstens/ventilations kupor och ett saknat besiktnings protokoll gör att jag skulle inte rekommendera denna firma! Läs mer
  Gilla  
  gillar detta
 • 2018-06-04

  Insamlad av företaget
  Thomas B skrev om Göta Tak AB
  Nytt tak.
  Bra bemötande. Dock svåra att få tag på! Dragit ut på tiden.. Fortfarande inte helt färdigt.
  Helt ok ändå! Men irriterande att man inte får tag på dem. Läs mer
  gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Storgatan 3A, 567 32 Vaggeryd
Kategorier