Större karta Vägbeskrivning

Götas Bar o Kök / Bonatti AB

Mariagatan 15, 414 71 Göteborg

3.4 / 5 i betyg — 7 rekommendationer

Läs vad 7 kunder tycker om Götas Bar o Kök / Bonatti AB

 • Johan J
  Johan J skrev om Götas Bar o Kök / Bonatti AB
  Götas är den stora samlingsplatsen i Kungsladugård. En bedagad skönhet som tappat stinget men har kvar sin fantastiska värmande stenugn och fortsätter att producera härligt lyxiga pizzor med Mozzarella o parma. Ett bra lite dyrare alternativ men prisvärt för avhämtningspizza. Välblandade gäster från hela Kungsladugård med en del långväga gäster, fixar förutom pizzorna hygglig internationell mat. godkänd som restaurang och uteställe att träffas på.
  gillar detta
 • Jenny H
  Jenny H skrev om Götas Bar o Kök / Bonatti AB
  Jag vet att GÖTAS gjort sig kända för sina pizzor o billiga ölpaket men deras glansdagar som matställe är definitivt över - pizzan funkar fortfarande men resten av maten är verkligen ingen höjdare, kycklingen köper de garanterat förgrillad från leverantören för den smakar plast precis som i bamba med sladdrigt skinn på. Ingen direkt fantasi. Antar att det är ölen de tjänar pengar på.
  gillar detta
 • Mattias C
  Mattias C skrev om Götas Bar o Kök / Bonatti AB
  Fantastiska stenugnsbakade pizzor, tror till och med de fick någon utmärkelse för det för några år sedan. Schysst ställe om man bara vill ta sig några öl också. Gillar att det ligger i Majorna.
  gillar detta
 • Patrik K
  Patrik K skrev om Götas Bar o Kök / Bonatti AB
  Stans bästa pizzor? Trevlig personal!
  gillar detta
 • Benny A
  Benny A skrev om Götas Bar o Kök / Bonatti AB
  Populärt ställe, som brukar locka med hyfsat billig öl och stenungsbakade pizzor. Är dock inte helt såld på käket (eller personalens servicenivå). Men att hänga ut en kväll med ett kompisgäng och dricka en öl eller två, det funkar alldeles utmärkt.
  gillar detta
 • Izla S
  Izla S skrev om Götas Bar o Kök / Bonatti AB
  Götas är en jättebra restaurang i Majorna med trevlig personal och jättegod mat! Revbensspjällen är enorma! De har även stenugnsbakada pizzor som smakar såååå bra!! De har även en bra sporthörna..
  gillar detta
 • Jöran M
  Jöran M skrev om Götas Bar o Kök / Bonatti AB
  Mycket trevlig personal.
  Mycket god mat.
  Deras spareribs smakar alldeles underbart och det är riktigt mycket. Dessutom är restaurangen delad i en något modernare sportbar och en lite äldre mysig del. De har dessutom stenugnsbakade pizzor som är riktigt goda.
  gillar detta
Kategorier

Restauranger nära Götas Bar o Kök / Bonatti AB:

1
21 recos

Jensen's Bøfhus AB

Norra Hamngatan 20, GÖTEBORG
Jensen's Bøfhus AB
Maria E:
Rätt bra mat för billigt pris. Men ibland slarvar de :( Ibland är potatisen mjuk och äcklig. Ibland struntar de i att lägga till persilja (t...
2
13 recos

Belindas Café

Eklandagatan 2, Göteborg
Belindas Café
Sven S:
Bra sagt Milla och Mano! Jag hade själv stora förhoppningar på detta ställe men blev grymt besviken! Tråkig lokal, oseriöst bemötande och då...
3
11 recos

Espresso House

Östra Larmgatan 5-7, GÖTEBORG
Espresso House
Emma:
Gott med ett stort utbud. Men lite dyrt :)
4
7 recos

Bryggeriet

Kungsportsavenyen 3, GÖTEBORG
Bryggeriet
Fredrik F:
Bra ställe på Avenyn i Göteborg som erbjuder god mat till behagliga priser. På sommaren, ta en drink och sitt på uteserveringen och njut av ...
5
4 recos

Aquarelle Sisjön

Stora Åvägen 7, ASKIM
Aquarelle Sisjön
Anders K:
Fantastiskt lunchställe där man även kan hämta med riktigt god mat och ta med sig hem på kvällen. Då menar jag inte mat som man värmer i mic...