Större karta Vägbeskrivning
Götas Bar o Kök / Bonatti AB

Götas Bar o Kök / Bonatti AB

Mariagatan 15, 414 71 Göteborg

3.4 / 5 i betyg — 7 rekommendationer

Läs vad 7 kunder tycker om Götas Bar o Kök / Bonatti AB

 • Johan J
  Johan J skrev om Götas Bar o Kök / Bonatti AB
  Götas är den stora samlingsplatsen i Kungsladugård. En bedagad skönhet som tappat stinget men har kvar sin fantastiska värmande stenugn och fortsätter att producera härligt lyxiga pizzor med Mozzarella o parma. Ett bra lite dyrare alternativ men prisvärt för avhämtningspizza. Välblandade gäster från hela Kungsladugård med en del långväga gäster, fixar förutom pizzorna hygglig internationell mat. godkänd som restaurang och uteställe att träffas på.
  gillar detta
 • Jenny H
  Jenny H skrev om Götas Bar o Kök / Bonatti AB
  Jag vet att GÖTAS gjort sig kända för sina pizzor o billiga ölpaket men deras glansdagar som matställe är definitivt över - pizzan funkar fortfarande men resten av maten är verkligen ingen höjdare, kycklingen köper de garanterat förgrillad från leverantören för den smakar plast precis som i bamba med sladdrigt skinn på. Ingen direkt fantasi. Antar att det är ölen de tjänar pengar på.
  gillar detta
 • Mattias C
  Mattias C skrev om Götas Bar o Kök / Bonatti AB
  Fantastiska stenugnsbakade pizzor, tror till och med de fick någon utmärkelse för det för några år sedan. Schysst ställe om man bara vill ta sig några öl också. Gillar att det ligger i Majorna.
  gillar detta
 • Patrik K
  Patrik K skrev om Götas Bar o Kök / Bonatti AB
  Stans bästa pizzor? Trevlig personal!
  gillar detta
 • Benny A
  Benny A skrev om Götas Bar o Kök / Bonatti AB
  Populärt ställe, som brukar locka med hyfsat billig öl och stenungsbakade pizzor. Är dock inte helt såld på käket (eller personalens servicenivå). Men att hänga ut en kväll med ett kompisgäng och dricka en öl eller två, det funkar alldeles utmärkt.
  gillar detta
 • Izla S
  Izla S skrev om Götas Bar o Kök / Bonatti AB
  Götas är en jättebra restaurang i Majorna med trevlig personal och jättegod mat! Revbensspjällen är enorma! De har även stenugnsbakada pizzor som smakar såååå bra!! De har även en bra sporthörna..
  gillar detta
 • Jöran M
  Jöran M skrev om Götas Bar o Kök / Bonatti AB
  Mycket trevlig personal.
  Mycket god mat.
  Deras spareribs smakar alldeles underbart och det är riktigt mycket. Dessutom är restaurangen delad i en något modernare sportbar och en lite äldre mysig del. De har dessutom stenugnsbakade pizzor som är riktigt goda.
  gillar detta
Kategorier

Företag nära Götas Bar o Kök / Bonatti AB:

1
524 recos

Polarpumpen AB

Datavägen 14a, ASKIM
Polarpumpen AB
Henrik A:
Allt fungerade bra från beställning via internet till installation. Enda tråkiga är att jag valde en luftvärmepump som knattrar i plasten...
2
398 recos

Erik Olsson Fastighetsförmedling Göteborg

Polhemsplatsen 5, GÖTEBORG
Erik Olsson Fastighetsförmedling Göteborg
Martin N:
Min säljmäklare hjälpte till vid mitt nya köp, jag fick gott om tips och råd och stöd när det uppstod problem. Det är synd att man inte kan ...
3
302 recos

Fastighetsbyrån Göteborg Hisingen

Gustaf Dalénsgatan 1, GÖTEBORG
Fastighetsbyrån Göteborg Hisingen
Bengt N:
Mycket kompetent mäklare som arbetar nära sin uppdragsgivare med täta informationsavstämningar och hög grad av inflytande, om så önskas. En ...
4
286 recos

Lundin Fastighetsbyrå

Vasagatan 26, GÖTEBORG
Lundin Fastighetsbyrå
Anja S:
Gunilla Jansson , Göteborgs bästa mäklare !!! Så proffsig , snabb i vändningarna ser alla möjligheter och är dessutom alltid positiv och gl...
5
239 recos

Mekonomen BilLivet Sisjön

Otto Elanders Gata 4, VÄSTRA FRÖLUNDA / GÖTEBORG
Mekonomen BilLivet Sisjön
Märta K:
Bra bemötande i kundtjänst. Synd att man inte kan betala med Seqr som på Hisingen , då hade servicen blivit 3% billigare.