En del av Götmars - www.gotmars.se
Välkommen till Götmars Laxå!

När det är dags för en begravning så är det många val och beslut som ska tas. Vi tar hänsyn till den svåra stund som en begravning kan innebära, men det är samtidigt viktigt att komma ihåg att en begravning är ett avslut för dig som anhörig eller vän.

Vi på Götmars Laxå kan hjälpa dig med: Val av kista, utformning av dödsannons, transport till och från begravning, musik för begravningstillfället, blommor, urnor och mycket mer.

Varmt välkommen till oss på Götmars Laxå!

Utmärkelser

19 omdömen om Götmars Laxå

Sedan starten hos Reco 2021
    2023-06-07 Verifierad kund
    Mycket väl bemött både vad gäller begravning och bouppteckning.
    Såå fint minnesalbum från begravningen som beskrev hela ceremonin i kyrkan och dessutom fina bilder på blommor och kistdekorationen.
    Vi är jättenöjda med allt!
    2023-06-06 Verifierad kund
    Trevligt och proffesionelt bemötande och hjälpsamma, allting löstes på bästa sätt, rekomenderar dom varmt.
    Hej Mats. Tack för ditt fina omdöme. Det betyder mycket för oss. Tack också för att du tog dig tiden att skriva.

2023-06-02 Verifierad kund
    Väldigt trevligt bemötande och ordnade så fint på begravningen.
    Hej Eva. Tack för ditt omdöme och för att du tog dig tiden att skriva. Det betyder mycket för oss.

2023-05-18 Verifierad kund
    ………………………………………………………………………,,,
    2023-05-17 Verifierad kund
    Mycket bra bemötande av alla. Visste tidigare inte så mycket om vilken hjälp man kunde få. Har fått mycket bra hjälp av Malin Danielsson.
    Hej Krister. Tack för ditt omdöme. Skönt att vi har hjälpt dig på ett bra sätt.
    Tack också för att du tog dig tid att skriva.
    2023-05-16 Verifierad kund
    Jag fick mycket god hjälp av er personal, eftersom vi som var syskonbarn till den avlidna och beställningen av begravningstjänsten hade beställts av testamentsmottagaren som inte hade beställt en begravingsritual. Detta ändrade vi tillsammans med er personal, präst ordnades, och ni ordnade med arrangemanget i kykan likaså samkvämet med lunch i ert församlins hem. Ingen av oss syskonbarn fanns nära Laxå så all ordnade vi på telefon och mail. Det blev en gin begravning och vi var 15 närvarande. Allt gick smidigt och maten mkt god. Prästwn Anna var lätt att kommunicera med och ett plus var att hon var med på samlingen efteråt.
    Hej Anette. Tack för ditt fina omdöme. Vi är glada över att ni känner att ni fått god hjälp av oss och att det blev bra för er. Tack också för att du tog dig tiden att skriva, det betyder mycket för oss. Götmars Laxå
    2023-04-15 Verifierad kund
    Alla i personalen har varit hjälpsamma och trevliga. Finns inget att klaga på
    Tack för dina ord Desirée. Det betyder mycket för oss att du tog dig tid att skriva.

2023-04-08 Verifierad kund
    Allt har blivit till ett vackert minne mitt i sorgen.
    Hej Stig. Tack för dina ord och för att du tog dig tiden att skriva. Det känns skönt att höra att vi har hjälpt dig på ett bra sätt i sorgen. Götmars Laxå
    2023-04-06 Verifierad kund
    Jättebra bemötande, känns tryggt och lugnt trots sorg.
    2023-02-28 Verifierad kund
    Kan varmt rekommendera Götmars i Laxå! Jätte trevliga & tillmötesgående på alla sätt och vis..Vi är jätte nöjda med Götmars i Laxå!
    2023-02-28 Verifierad kund
    En tydlighet hela vägen, ett fint bemötande.
    2023-01-31 Verifierad kund
    Mycket BRA!

För hjälp med Sigges
    Begravning.
    2022-12-01 Verifierad kund
    Bra bemött. Levde upp till förväntningarna!
    Arrangemang kring begravning.
    Kista, blommor, programblad till
    begravningsgudstjänst.
  • Maud C
    skrev om Götmars Laxå
    2022-12-01 Verifierad kund
    Mycket fint bemötande. Fick genast svar då jag ringde. Fick den tid för begravningsplanering som vi önskade. Gott om tid avsatt, god hjälp i de olika besluten. God kontakt genom hela förloppet före, under och efter begravningen. Det enda jag hade önskat men inte fick, det var samma person även vid begravningen. Jag har stort förtroende för begravningsbyråer och alla är säkert lika kompetenta och så var det för oss också, det fungerade utmärkt, men jag hade önskat att få ha samma person även den dagen.

(Jag har tidigare arbetat som sjukhuspastor och haft ganska många särskilt svåra begravningar (barn) och det har alltid varit samma person från begravningsbyrån och det har varit ett stort stöd för mig som officiant och självklart också för de anhöriga).

Men både jag och mina syskon är helt nöjda med allt kring vår mammas begravning.
    2022-11-26 Verifierad kund
    Jätte bra bemötande i en svår stund. Hjälpsamma omhändertagande,profionella .
    Bra hjälp med Begravningen Proffsig hjälp med det juridiska . Har hjälp mig med det praktiska .
    Den bästa hjälp man kan tänka sig!
    Är jätte nöjd med Götmars i Laxå !
    2022-10-21 Verifierad kund
    Bra och korrekt bemötande personligt och professionellt. Uppföljning efter begravningen var också ett plus.
    2022-10-10 Verifierad kund
    generellt mkt positivt, Tog helhetsgreppet och var en bra rådgivare
    2022-05-02 Verifierad kund
    Bra bemötande och bra hjälp.
    Höga förväntningar sedan tidigare kontakter och tycker de infriades.
    Handlade om hjälp med begravning och bouppteckning.
    2022-02-16 Verifierad kund
    Malin på Götmars i Kga så bra