Vänligt och sakligt bemötande från början till slut. Då de var på besök för att lämna offert, gav de inte bara den bästa (billigaste) offerten, men också det bästa intrycket.
Vi fick planera om starten ett par gånger beroende på mitt jobb, men det löstes efter lite kommunikation fram och tillbaka.
Vi hade ett par "last minute changes" som hanterades utan besvär, innan jobbet hade kickat igång.
Jobbet skulle ta "max två veckor" enligt dem. Dock tog det åtta veckor för att få alla småfel och brister fixade. Jag hade väntat mig mer av dem, bättre finish på slutprodukten, och definitivt att de hade klarat av att bli färdiga på fem veckor, mest beroende på det initiala intrycket.
All uppföljning av jobbet under vecka 1-5, sköttes via mail och telefon, vilket kan ha varit en bidragande orsak till det utdragna avslutandet av jobbet, och kanske också till bristen på finish.
Slutpriset blev ganska mycket högre, runt 60% över första offerten, än vad vi hade räknat med (kanske på grund av att detta var vår första interaktion med inhyrda hantverkare, och att vi inte hade full koll på alla kostnader som skulle tillkomma).
Den slutliga produkten är acceptabel, men jag hade väntat mig mer.
gillar detta