Hammarö Bygg & Kakel AB

Spelvägen 13A, 663 30 Skoghall — Visa karta

1.0 i betyg av av 1 omdömen
 

Läs vad 1 kund tycker om Hammarö Bygg & Kakel AB

 • Sara M

  2019-11-15

  Spontant omdöme
  Sara M skrev om Hammarö Bygg & Kakel AB
  Jag vill varna för detta företag. Att anlita Hammarö Bygg & Kakel har varit vårt största misstag hittills. Då har vi totalrenoverat ett hus på 157 kvm. Vi anlitade Hammarö Bygg & Kakel för att renovera badrum, gäst-wc och tvättstuga i vårt hus. Vi blev lovade att arbetet som skulle starta i mars skulle vara färdigt efter 4 veckor (vår dotter var vid detta laget 10 månader och vi var tvungna att flytta till tillfälligt boende under renoveringstiden). Efter 4 veckor var arbetet inte ens halvfärdigt. Vi fick ingen info om varför det dröjde, i flera veckor stod huset helt tomt utan att någon var där och jobbade överhuvudtaget. Efter 7 veckor flyttade vi in igen i renoveringskaoset med byggdamm överallt för att vi inte längre kunde bo kvar i vårt tillfälliga boende. Arbetet startade andra veckan i mars 2019. Nu är det november 2019 och vi har fortfarande inte fått vårt badrum färdigt. De har haft sönder saker, ljuger om att det var trasigt från början (fast vi vet att så inte varit fallet). Vår duschvägg med kromad ram sågade de fel och skyllde sedan på att leverantörern skickat med för lite ram.

  Vi blev lovade att vi inte skulle behöva betala något i förskott, all betalning skulle ske när arbetet var helt färdigt och vi har helt nöjda. Ändå kom fakturorna på löpande band. När jag och min fästman ifrågasatte fakturorna blev vi hotade med att firman skulle "ta det vidare" och samtalet avslutades med att Patric som är ägare av firman slängde på luren i örat på mig. Detta är en fruktansvärt oproffsig firma som jag aldrig skulle kunna rekommendera till någon. Anledningen till att vi anlitade dem var att de var den enda firman som hade möjlighet att utföra arbetet inom den närmsta tiden. Nu förstår jag varför. Vi fick tag på en annan badrumsfirma efter att Hammarö Bygg & Kakel lämnat vårt badrum halvfärdigt och den firman (som har väldigt god renommé) beklagade bara när de hörde att vi hade anlitat Hammarö Bygg & Kakel då fler verkar ha haft väldiga problem med just dem.

  Vi som precis totalrenoverat huset har fått ta in målare på nytt. Skador i väggar, på dörrar, på vårt nya smidesräcke. Slarvigt utfört arbete överlag. VVS-killen slängde vårt duschmunstycke från Tapwell i sophögen ute på gården där jag av en slump hittade det en dag. I flera veckor hade vi stora problem med avloppslukt i badrummet så fort vi duschade vilket vi vid flera tillfällen klagade på till Hammarö Bygg och Kakel. Vi fick hela tiden till svar att det inte var deras ansvar. De skyllde på kommunens vattenledningar ute i vägen och sa att vi dessutom förmodligen hade en död kråka i vårt ventilationssystem. När en vän var på besök upptäckte han att Hammarö Bygg och Kakel inte installerat något vattenlås så vår vän fixade det åt oss och lukten har vi aldrig känt av igen sedan dess.

  Önskar att vi inte hade anlitat detta företag överhuvudtaget, det hade sparat oss en massa energi. Jag kunde under en tid inte bo i huset överhuvudtaget pga att jag mådde så dåligt över att vi blivit så dåligt behandlade och det sprang hantverkare där dag ut och dag in.

  Vi väntar fortfarande på att få vår duschvägg som vi betalat 5000kr för åtgärdad. Den är inte korrekt monterad i väggen och ramen är sågad på 3 olika sätt i 3 olika hörn. Ett är gerat, ett är utsågat i någon konstig form och ett är skarvat rakt av. Riktigt oproffsigt gjort, jag hade förmodligen kunna göra det väldigt mycket snyggare själv. Jag skulle kunna skriva en hel novell med alla fel och brister detta företag har men jag vill framförallt varna andra från att anlita dem. Läs mer
  gillar detta
Kategorier

Tjänsteföretag lever på sitt goda rykte

Reco.se är Sveriges största oberoende plattform för kundomdömen. Vi jobbar sedan 2007 för bättre företag och nöjda kunder.

Så här fungerar Reco