Hjälp Hemma

Hjälp Hemma är Sveriges tredje största företag som specialiserar sig på hemstädning i privata hushåll i Stockholm. Vi har förenklat vardagspusslet för tusentals stockholmare sedan starten 2007. Genom att enbart arbeta med städning hos privatpersoner har vi skräddarsytt vår kompetens, arbetsmetod och erbjudande efter dina behov. Hjälp Hemma erbjuder även kringtjänster som fönsterputsning, tvätt och strykning. Hos oss får du trygg service, med kompetent personal och hög kvalitet på våra utförda tjänster. Varmt välkomna!

Utmärkelser

216 omdömen om Hjälp Hemma

Sedan starten hos Reco 2016
  • 2023-02-23 Spontant omdöme
    Dåligt städat! Svårt att komma i kontakt med bolaget och fakturan skickades direkt till inkasso utan att först komma mig tillhanda. Urdåligt rakt igenom!
    2023-01-06 Spontant omdöme
    Vi har i princip alltid varit nöjda med städningen, absolut inte fönsterputsningen dock. Kommunikationen med den vikarierande kontaktpersonen är däremot under all kritik o har nästan fått mig att säga upp mitt abonnemang. Hon frågade mig i ett mail om vi ville boka in städning onsdag eller torsdag eftersom vår ordinarie dag är en röd dag. Jag hann aldrig svara på det mailet men på onsdag morgon så vaknade jag o barnen av att en okänd person försökte låsa upp vår dörr. Det visade sig att den vikarierande kontaktpersonen hade bokat in städning trots att jag inte sagt ja. Enl henne så tolkas alltid ett uteblivet svar som ett ja. Detta låter helt absurt. Det blir ju ärligt talat lite som ett inbrottsförsök när någon som jag inte beställt eller känner till försöker ta sig in i mitt hem när jag ligger o sover.

Ingen annan stans i livet så funkar ett uteblivet svar som ett ja men tydligen hos hjälp hemma. Enl kontaktpersonen så är det alltid så hos hjälp hemma o hon har nu skrivit upp i mitt kontaktkort att jag bara vill ha städning som jag sagt ja till, enl henne kunde detta hända igen annars. Helt bisarrt.
  • 2022-12-04 Spontant omdöme
    Superbra service! Rekommenderas varmt!
  • 2022-11-13 Spontant omdöme
    Jag rekommenderar varmt Hjälp Hemma! Alltid så fint städat hemma vilket underlättar vardagspusslet. Och skönt att veta att företaget har kollektivavtal och schyssta villkor för sina anställda. Enkelt med kommunikation och eventuella extra städningar, fönsterputsning eller semesteruppehåll har alltid gått att lösa. Vi har haft samma städerska under en lång tid, hon kan vårt hem och gör ett utmärkt jobb varje gång. Guld värt!
  • 2022-11-10 Spontant omdöme
    Glad att jag har er, ni underlättar min vardag! tack!
  • 2022-11-01 Spontant omdöme
    Varit kund i många år nu, väldigt nöjd. Uppskattar den pragmatiska inställningen och lösningsorienterade servicen. Vår kontaktperson Sylwia är fantastisk.
  • 2022-10-31 Spontant omdöme
    Vi har använt Hjälp Hemma ett flertal år nu och är väldigt nöjda. Väldigt enkelt att kontakta om det är något som till exempel lägga till fönsterputs.
  • 2022-10-22 Spontant omdöme
    Vi är mycket nöjda med Oksana som städar hos oss! Hon är väldigt noga, trevlig och gör allt väldigt fint. Alla som städar kan inte prata bra svenska/engelska, men det går oftast att kommunicera på ett bra sätt ändå. Vi är nöjda och rekommenderar företaget!
  • 2022-10-13 Insamlad av företaget
    Så bra, trevliga och lätta att ha att göra med. Blir så fint hemma och jag är så tacksam för den här tjänsten.
  • 2022-10-11 Insamlad av företaget
    Städning fönsterputsning. Braaaaaaaaaaaa
  • 2022-09-27 Spontant omdöme
    Bra service!!**************************
  • 2022-07-07 Spontant omdöme
    Bra städning och smidig app för kommunikation.
  • 2022-01-26 Spontant omdöme
    Nöjd kund sedan flera år !
    Noggranna och trevliga.
  • 2022-01-26 Spontant omdöme
    Jag är en jätte nöjd kund! Noggran städning, bra städutrustning, flexibilitet för att kunna byta städdag om man behöver det.
    Super professionell och noggran personal. Så trevligt att komma hem och hitta den rent och fynt! Mycket bra!
    Det ända som inte funkar bra är hjälphemma appen på min mobil, med det är en struntsak. Rekomederas varmt!
  • 2021-12-16 Spontant omdöme
    We have been a customer for five years, and have recently had such a bad experience that we are leaving. That’s how bad it has gotten. DO NOT RECOMMEND.

Hjälp hemma used to have professional staff & cleaners, and they always tried to have a good dialogue. Over five years our family has grown with two young kids and the staff were always patient with us not being as “prepped”. We felt lucky to have support and expected to be contacted if any issues came up.

The competent admin person left last week, and we got a replacement cleaner who we had to complain about already once. She showed up + 30 min late, was rude and then declared she couldn’t clean. New admin called us and said “ the staff have to be able to clean your place in the allocated time “ - something that has never been an issue for five years until that day. Our apartment hasn’t changed, we haven’t changed - so I will let you figure out the difference. There was no interest in respectful dialogue or answer to why this wasn’t raised with us earlier if it was such a concern. No answer to why we are the problem and not the staff showing up late. The cleaning lady then left the vacuum & cleaning agents on the floor and just left. She did not speak Swedish or English and was impossible to communicate with. Sadly, this is not the exception. More and more we are seeing staff who clean very poorly or mediocre at best ( even if your apartment is prepped), show up late and leave early, and can’t communicate with you. We have been customers long enough to see this sad difference. You can see it in the other negative reviews , especially on Facebook, Google etc- sadly they are true.

Five years ago we would have given them five stars, and we have even recommended them to friends. They no longer care about the customer , if they treat us like this after half a decade you can expect very little as a new customer. Given how incompetent the new staff is, we recommend you take your business elsewhere. We will be, and taking our friends with us. We suggest you do too.
  • 2021-11-09 Spontant omdöme
    Jätte nöjd kund! Bra personal och bra städutrustning. Är någon sjuk har man möjlighet att byta städdag eller nå en ersättare. Mycket smidigt. /Birgitta
  • 2021-11-09 Spontant omdöme
    Använt Hjälp Hemma i över 3 år efter rekommendation från en vän. Väldigt flexibla och välstädat. Bra kommunikation. Har rekommenderat till flera vänner under åren som även dem varit nöjda.
  • 2021-11-03 Spontant omdöme
    Bra pris, bra kommunikation, alltid trevligt bemötande, bra städat!
  • 2021-11-02 Spontant omdöme
    Väldigt flexibla. Trevliga och tillmötesgående.
    Fantastisk städning dessutom.
  • 2021-10-28 Spontant omdöme
    Bra städning och bemötande, lätta ha att göra med och vår städerska Olga är jättebra! Kan lämna mina bästa rekommendationer.
  • 2021-10-20 Spontant omdöme
    Hej!

Presentationen av företaget och dess utförande, kvalitet och bemötande var utmärkta enligt/av säljaren. Dock stämmer det inte med verkligheten.

Städningen generellt var undermåttlig och man följde inte alls punkterna som ska följas enligt dokumentet som företaget säljer/presenteras vid försäljningen.

Bemötandet från ens kontaktperson var under all kritik. Man som konsument och beställare tröttnat på vid flera tillfällen påpeka att det förekommer oacceptabla brister hittade man på rent utsagt lögner om mig som kund, exempelvis att jag skulle haft hemmafest osv. Påpekade att detta ej stämmer och kan styrkas men det var av inget intresse.

Sade upp kontraktet omgående och kommer aldrig att anlita detta företag eller rekommendera dem vidare till någon. Tänk om en extra gång innan ni anlitar detta företag. Gör ni det, kom överens om en uppsägningstid som blir omgående vid uppsägning, och kontrollera att utrymmena blir städade.

/ Devran
  • 2021-08-09 Spontant omdöme
    Pålitliga och proffsiga. Städar mycket fint och har trevlig personal och väldigt tillmötesgående i supporten när man mailar om något. Lösningsorienterade.

Mycket nöjd! Rekommenderar gärna till andra!
  • 2021-06-15 Spontant omdöme
    Bad om offert men i mejlet fick jag en länk där det stod ”lista för städmedel” när jag tryckte på den så länkades jag till deras hemsida att jag tryckt fantastiskt på deras betygsättning. Med andra ord lura det mig att trycka fantastiskt. Detta är inte okej!
    Hej Alexandra, vad olyckligt att du fick den upplevelsen av vårt företag.
    De bilagorna med div information vi skickar med till kunder innehåller inte några länkningar utan enbart informationstext.
    Däremot innehåller vissa av våra anställdas mailsignaturer, däribland våra säljares, en kort kundundersökning där mottagaren har möjlighet att betygsätta kundservicen man erhållit genom att klicka på en av 4 olika "smilegubbar". Det måste alltså vara det du råkade klicka på och togs därefter till en tacksida för att du lämnat omdöme om kundservicen.
    Tråkigt att du upplevde det som att vi försökt "lura dig" kring något för så är definitivt inte fallet, kika gärna igen på mailet du fått från oss så blir det hela säkerligen ännu tydligare.
    Mvh, Jarek på Hjälp Hemma
  • 2021-02-05 Insamlad av företaget
    Väletablerat och pålitligt företag! Måna om sina kunder och medarbetare. Leverar riktigt bra service när det gäller både städning och kundkontakt. Alltid trevliga och flexibla. Meddelar i god tid om eventuella förändringar. Har anlitat andra konkerenter vid nångra tillfällen-tyvärr lever de inte upp till förväntningarna. Är trogen kund sedan 5 år tillbaka och ser fram emot ett fortsatt gott samarbete.
  • 2021-02-05 Insamlad av företaget
    Städning två gånger per månad. Alltid fungerat klanderfritt. Dessutom gott bemötande från städpersonalen samt av den administrativa personalen. Lyhördhet för eventuella särskilda önskemål. Vi rekommenderar varm Hjälp Hemma!
  • 2021-02-04 Insamlad av företaget
    Har städning en gång per månad sedan ett antal år och är supernöjda. Dels med själva tjänsten/medarbetaren på plats men även med kommunikationen från ansvarig för tjänsten.
  • 2020-12-07 Insamlad av företaget
    Städning varannan vecka. Funkar utmärkt! Lägger även till fönsterputsning ett par gånger om året.
    Flexibel support när jag vill lägga till eller ändra något ;)
  • 2020-10-08 Insamlad av företaget
    Mkt väl utfört arbete
    Duktig o trevlig städare och administratör på kontoret.
  • 2020-10-05 Insamlad av företaget
    Jag är nöjd med min städhjälp
    Rekommenderar gärna företaget till andra
  • 2020-10-05 Spontant omdöme
    Det funkar väldigt bra med Hjälphemma, såväl städningen som kontakten med bolaget.

Mattias
    2020-09-29 Insamlad av företaget
    Effektiv städning och effektiva kontaktvägar gör det enkelt att få hjälp hemma med Hjälp Hemma.
  • 2020-09-16 Insamlad av företaget
    Vi har köpt in städning varannan vecka och blivit bemötta utmärkt av både personal i växel/mail samt städare. Det är också väldigt enkelt att beställa fönsterputs i samband med städning.

Vi rekommenderar Hjälp Hemma till alla som vill hitta smidig städning!
  • 2020-09-14 Insamlad av företaget
    Hjälp hemma har underlättat vår vardag och vårt liv i 15 år! Vi är mycket nöjda med deras tjänster och service.
    2020-04-24 Spontant omdöme
    Har haft städhjälp ett tag nu, varannan vecka, och det har underlättat enormt. Jag har samma person varje gång, såvida jag inte har bokat om min tid, och hon är alltid i tid och städar jättefint! Mycket god kontakt med min kontaktperson som är väldigt tillmötesgående och snabb på att svara!
  • 2020-02-13 Insamlad av företaget
    Jag har städning var fjärde vecka. Har inte varit kund så länge, men allt har funkat bra! Kommer i tid, och städningen blir bra. Har inget att klaga på!
  • 2020-02-13 Insamlad av företaget
    Hem städ, fantastiskt bra.
    Under lättar min vardag !!!!!
  • 2020-01-30 Spontant omdöme
    Riktigt dåliga. Det har inte varit en enda städning de faktiskt städat rent. Trots att jag kontaktat dem varje gång efter blir det aldrig bättre. Vi har också bytt städerska tre gånger i hopp om att någon ska vara bättre. Men nej, alla lika dåliga.
  • 2020-01-27 Spontant omdöme
    Har haft Hjälp Hemma i 1,5 år nu och vi är så nöjda. Speciellt med Ewelina - hon är fantastisk. Städar noggrant och är en väldigt trevlig tjej. Vi vill aldrig byta bort henne.
    2020-01-07 Spontant omdöme
    Hade hört så mycket gott om Hjälp hemma men jag är riktigt besviken. Vid första städningen missades tex dammsugning av soffan. En ganska grundläggande del av städningen kan man tycka! Min kontaktperson lovade att det (och de andra missarna jag påtalade) skulle åtgärdas vid nästa städtillfälle. Döm om min förvåning när det fortfarande fanns smulor mellan soffkuddarna efter den städningen! Efter det sades abonnemanget upp.
  • 2019-12-18 Spontant omdöme
    Är du på jakt efter ett pålitligt städbolag så kan du sluta leta nu! Vi har varit kund i fem-sex år och är mer än nöjda. Varför? Det är alltid en och samma person som städar hemma hos oss. De har låg personalomsättning – vi har bytt städare två gånger tror jag, pga föräldraledighet. Kontakten med Hjälp Hemma fungerar utmärkt. Snabba svar och de hör alltid av sig från kontoret om städaren är försenad. När vår städare behöver ha vikarie t ex vid semester, får vi alltid pdf med bild och namn e-postat till oss, på den som ersätter. Vi är också väldigt nöjda med städningen, rent, snyggt och vår städare gör ofta det lilla extra om hon har tid. För oss är det viktigt att städarna har kollektivavtal också. Superbra!
  • 2019-11-17 Spontant omdöme
    Vi har använt Hjälp Hemma nu i drygt 3 år, och jag har bara gott att säga om dem! Vi har en ordinarie städare (Ewa, som är fantastisk på alla sätt och vis), men de gånger en vikarie har behövts har det kommunicerats i god tid och de bifogar alltid information om vem som kommer. De gånger vi själva har behövt boka om har det aldrig varit något problem, och vår handläggare David är både trevlig och snabb på att svara. Stort plus också för att alla anställda har kollektivavtal. Stort tack för att ni är så bra och lätta att ha att göra med!
  • 2019-10-10 Spontant omdöme
    Det är så snyggt och prydligt när de varit hos oss. Jag kan verkligen rekommendera dem.
  • 2019-10-10 Spontant omdöme
    Bra städning och bra kommunikation via appen.
  • 2019-09-18 Spontant omdöme
    not the best cleaning.
  • 2019-09-09 Spontant omdöme
    Snabb och smidig kommunikation. Väldigt lyhörda och alltid bra städat. Jag rekommenderar varmt Hjälp Hemma.
  • 2019-09-02 Spontant omdöme
    Kommer punktligt och gör ett jättefint jobb med det lilla extra! Jag rekommenderar varmt Hjälp hemma!
    2019-09-01 Spontant omdöme
    Underbart städföretag, hade två jättetrevliga tjejer i förra veckan som gjorde ett kanonjobb på storstädningen !
    Snabb och bra kundkontakt.
    Deras app är toppenbra!
  • 2019-08-30 Spontant omdöme
    Duktig städare som alltid kommer i tid. Städabonnemang som funkar smidigt och problemfritt. Rekommenderas!
  • 2019-06-18 Spontant omdöme
    Så bra, trevlig personal kommer i tid och flexibel firma!
  • 2019-05-29 Spontant omdöme
    Haft dom i över 2 år nu, supernöjd varje gång!
    Kan varmt rekommendera.