HL Service AB

HL Service AB

En del av Autoexperten www.autoexperten.se
  • Badge2025
4.7

Välkommen till HL Service – din Autoexperten Bilverkstad i Hillerstorp! Vi servar och lagar alla bilar oavsett märke, modell och drivlina. Vi hjälper dig med bland annat bilservice, reparationer, felsökning, AC-service, bromsservice och däckservice (däckbyte, däckhotell, hjulinställning, däckförsärking och däckmontering. Vi...

35 omdömen om HL Service AB

Bernt Rune Sigvard J

Bra bemötande från början till slut, toppen med ett prisförslag rean från början.

Svar från HL Service AB

Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!  Mvh Autoexperten

Oskar Erik T
Skrev om HL Service AB

Trevligt och professionellt bemötande.

Svar från HL Service AB

Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Autoexperten

Ulf Michael L
Skrev om HL Service AB

Bra service och snabb hjälp när problem uppstår. Trevliga killar!

Svar från HL Service AB

Tack! Vi strävar alltid efter högsta kvalitet och det värmer att det märks. Med vänliga hälsningar Autoexperten

Sofie Astrid Kristi B

Väldigt trevliga och tålmodiga!

Svar från HL Service AB

Stort tack för ditt fina omdöme, det betyder mycket för oss! Med vänliga hälsningar Autoexperten

Sven Patrik M
Skrev om HL Service AB

Blev väl mottagen och allt gjordes som överenskommelse

Svar från HL Service AB

Tack för din recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss. Mvh Autoexperten

Emma Linnéa J
Skrev om HL Service AB

Superbra service och snabba på att ta emot och hjälpa till med det som behövs

Svar från HL Service AB

Härligt att du är nöjd, det är precis så vi vill att det ska kännas. Med vänliga hälsningar Autoexperten

Magnus Bo Gunnar F
Skrev om HL Service AB

Trevligt bemötande och snabb tid vid service av bilen

Svar från HL Service AB

Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen! Mvh Autoexperten

Jonas R
Skrev om HL Service AB

Jag har fått en service tid för min bil snabbt. Kontakt var bra och kompetent.

Svar från HL Service AB

Vi blir så glada av att läsa din feedback, tack för att du delar med dig! Med vänliga hälsningar Autoexperten

Daniel Joacim B
Skrev om HL Service AB

Snabb och professionell service inkl rådgivning vid bokning av tid.

Svar från HL Service AB

Tack för din feedback! Vi är glada att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Autoexperten

Emil Karl Johan F

Kanonbra service och mottagande

Svar från HL Service AB

Din recension gjorde vår dag, tack för att du valde oss! Med vänliga hälsningar Autoexperten

Hans Christer Bert G

Både Samuel och Simon är duktiga och serviceminded. HL har investerat i modern utrustning, vilket gör att kan serva och reparera min bil på ett förtroendegivande sätt. De är vänliga och trevliga och har ett fint bemötande.

Svar från HL Service AB

Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Mvh Autoexperten

John Nathanael D
Skrev om HL Service AB

Tycker de är duktiga och hjälpsamma och de upplevs som ärliga vilke är guld värt när man inte kan så mycket om bilar.

Svar från HL Service AB

Vi är jätteglada att du är nöjd, varmt tack för din återkoppling.  Med vänliga hälsningar Autoexperten

Margit Britt-Marie E

Mycket trevligt bemötande. Fick hjälp meddetsamma att byta en lampa på bilen,fast dom hade ganska mycket att göra.Första gången jag var där,men inte sista,om bilen skulle krångla.Fantastiska killar

Svar från HL Service AB

Tack så mycket! Du är alltid välkommen tillbaka till oss.  Med vänliga hälsningar Autoexperten

Per Harald Natanael A

Bra mottagande bra service. Suveränt bra att ni ringer innan ni gör något och säger vad det kommer att kosta. Också jätte bra att ni skicka ett SMS när bilen är klar. Så jag är jätte nöjd med allt. Kul att ni vill satsa i Hillerstorp!

Mats Lennart Stefa I

Bra service alltid tillmötesgående trevligt bemötande fina pojkar

Svar från HL Service AB

Tusen tack! Vi uppskattar att du väljer oss som din verkstad och hoppas att vi ses igen.

Anna P
Skrev om HL Service AB

Jag fick oljan, filtret samt kupéfiltret bytta. Jag är nöjd med servicen och hur snabbt arbetet utfördes. Det enda är att priset är lite högt. I övrigt är jag mycket nöjd. Tack för ett väl utfört arbete!

Svar från HL Service AB

Vi uppskattar ditt omdöme och tar med oss din feedback framåt.

Karl Niklas A
Skrev om HL Service AB

Alltid bra service i toppklass.

Sven Oscar C
Skrev om HL Service AB

Fantastisk bemötande och proffsigt. Alltid nöjd efter min kontakt med dem

Härligt att höra! Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen. Mvh Autoexperten

Cohn Tonie Emil B
Skrev om HL Service AB

Super trevliga! Verkar vara väldigt kompetenta 👍 De enda som gör att de inte blir full pott är att de tog rätt lång tid att få bilen lagad

Svar från HL Service AB

Härligt att du haft en bra upplevelse. Vi strävar alltid efter att du som kund är nöjd med ditt verkstadsbesök. Mvh Autoexperten

Per Åke Brian E
Skrev om HL Service AB

Härliga killar snabb och bästa service

Jonas Christian T
Skrev om HL Service AB

Proffsigt bemötande, löser allt åt kunden.

Aina B
Skrev om HL Service AB

Jag blev mycket väl bemött. Och bilen blev ren och fin..

Simon Viktor Reide H

Mycket bra, flexibel och snabb service!

Svar från HL Service AB

Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Vänligen Autoexperten.

Åsa Carina F
Skrev om HL Service AB

Dom lyckades lösa ett problem med min bil på kort tid och på ett utmärkt sätt. höll vad dom lovat. Ett mycket gott kundbemötande.

Svar från HL Service AB

Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med Vänlig Hälsning Autoexperten

Hans Tomas N
Skrev om HL Service AB

Bara bra! Men man skulle kanske svarat efter några veckor, för att säkerställa att allt är som det skall vara. Så att säga enligt serviceplan!

Andreas H
Skrev om HL Service AB

Trevliga, kompetenta och serviminded.

Tack så mycket! Du är alltid välkommen tillbaka till oss. Vänligen Autoexperten

SIMON H

Hjälpsamma Bra service med god kunskap! Alltid bra service

Charlotta Maria T
Skrev om HL Service AB

Vår bil startade plötsligt inte. Vi fick snabb hjälp och väldigt bra service. De kom snabbt fram till vad som var fel med bilen och kunde åtgärda problemet med mycket god kvalitet. Vi är supernöjda!

Svar från HL Service AB

Tack för ditt fina betyg och ditt förtroende! Varmt välkommen tillbaka när det att dags att boka ditt nästa verkstadsbesök. Med vänliga hälsningar Autoexperten

Elbeawal A
Skrev om HL Service AB

Positivt mottagande med bra service, ställer alltid upp o gör ett väldigt bra jobb. Toppklass

Jan-Erik Barney P
Skrev om HL Service AB

Kunnig personal, bra helhet, bra service,.

Svar från HL Service AB

Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Hälsningar, Autoexperten

Bengt Ingemar Olof I

Bra bemötande Levde upp till förväntningarna Bra information gällande servicen

Svar från HL Service AB

Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Vänliga hälsningar från verkstan

Agne H
Skrev om HL Service AB

Trasigt torkarblad beställde leverans å montering omgående bättre än så blir det inte bästa tänkbara service.lycka till

Svar från HL Service AB

Tack för ditt omdöme och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Vänliga hälsningar från verkstan

Henrik Gustav S
Skrev om HL Service AB

Snabb service, ärliga och tillmötesgående

Svar från HL Service AB

Tack för din feedback! Vi är glada att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Välkommen tillbaka! Vänliga hälsningar från oss på verkstan

Westbo Elteknik A
Skrev om HL Service AB

Allt fungerade bra, trevligt bemötande.

Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Hälsningar Verkstan

Ann-Sofi S
Skrev om HL Service AB

Väldigt kundvänliga, hade också tagit kort på vad som var fel under bilen. Uppskattas av en novis.

Svar från HL Service AB

Vi uppskattar din återkoppling och är så glada att du är nöjd. Med Vänlig Hälsning vi i verkstan