HOME OF ESS
BRING THAT HOTEL FEELING HOME!
Home of ESS är en sprillans ny online-destination, där du kan ta med dig den underbara hotellkänslan hem! Här hoppas vi att du kan hitta allt det som vi älskar från våra destinationer; möbler, dekoration, fashion, sängar, tips och trix.
För 11 år sedan startade vi en samling resmål; destinationer man som gäst vill återkomma till, igen och igen! På Home of ESS vill vi att du ska hitta allt det vi älskar från våra destinationer; möbler, dekoration, fashion, sängar, tips och trix. Vi vill tillfredsställa dina cravings 24/7. #wegotyoucovered
Hoppas vi ses!
Hoppas vi ses!
Utmärkelser
392 omdömen om HOME OF ESS
Sedan starten hos Reco 2022
skrev om HOME OF ESS
Köpte en morgonrock som dessvärre hade fabrikationsfel. Skickade ett mail med bild, fick snabbt svar att de löser det och 2 dagar senare hade jag en ny. Fantastiskt snabbt o trevligt bemötande
skrev om HOME OF ESS
Mycket snabb leverans och doftsprayen som jag beställde luktar ljuvligt
skrev om HOME OF ESS
Snabbt, enkelt och vänligt. Uppfyllde mina förväntningar och lite till.
skrev om HOME OF ESS
jag beställde på hemsidan och det gick väldigt smidigt och varorna levererades inom två dagar, väldigt nöjd!
Hej Helene,
HOME OF ESS
Tack så mycket för att du delar din positiva upplevelse med oss. Det gläder oss att höra att din beställning gick smidigt och att varorna levererades inom två dagar. Vi strävar alltid efter att ge en högkvalitativ och snabb service till våra kunder. Om du har några fler frågor eller behöver hjälp i framtiden är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka. :) -
skrev om HOME OF ESS
Köpte hotellkudde, örngott och en jättefin porslinsburk på rea. Fina grejer! Bra kvalitet.
skrev om HOME OF ESS
Smidig beställning och snabb leverans. Fina glas som kändes billigare än de var.
skrev om HOME OF ESS
Fantastiskt var precis som jag tycker
skrev om HOME OF ESS
Fin hemsida, snabb leverans, smidigt
skrev om HOME OF ESS
Köpte en ostkupa. Snabb och smidig leverans, ostkupan stämde med bilderna och var av bra kvalitet.
skrev om HOME OF ESS
Fina produkter som helt motsvarade mina förväntningar. Snabb och smidig leverans! 👍🏻😊
skrev om HOME OF ESS
Snabb leverans,köpte badrock som skulle vara M/L
kändes som XL gick i retur
Varför finns det ej i small.?
Köpte kuddar 50x90 Mycket nöjd med dessa -
skrev om HOME OF ESS
Snabb leverans och välpackat paket. Utmärkt
skrev om HOME OF ESS
Köpte Idyll saltscrub, är mycket nöjd. Motsvarade mina förväntningar. Mycket snabb leverans. Enkel och bra hemsida.
10/10 poäng. -
skrev om HOME OF ESS
Mycket vänligt bemötande. Kommer defenitivt att handla där flera ggr. MVH Inger R 😊😊 Köpte en bordslampa bubbel den är jättefin
skrev om HOME OF ESS
Snabb leverans! Och väl inpackat (glas).
skrev om HOME OF ESS
Bra kvalitet, snabb leverans och roliga bekräftelse som verkligen sticker ut 🙂
skrev om HOME OF ESS
Väldigt snabb leverans. Toppen fin lampa jag köpte. Kommer att beställa mer därifrån.
skrev om HOME OF ESS
Supernöjd med mina varor. Snabb leverans.
skrev om HOME OF ESS
Snabb leverans. Tydlig kommunikation. Sköna kuddar.
skrev om HOME OF ESS
Great selection, easy to use website and very fast delivery
skrev om HOME OF ESS
Enkelt att beställa. Snabb och tydlig återkoppling. Snabb leverans. Bra förpackning.
Nöjd med mina varor😊
Har köpt GT glas som är lite för stora men fina ändå. Köpt även kuddar, fantastiskt sköna!Hej! Tack för ditt fina omdöme, vad glada vi blir utav att höra att du är nöjd med dina varor från oss! GT-glasen brukar vi även köra som Aperol-glas på våra destinationer inom ESS Group, även mycket uppskattat med massa is och god lemonad som svalkar. Varmt välkommen tillbaka till vår online-destination.
skrev om HOME OF ESS
Bara bra, så mycket fina saker..återkommer att göra flera inköp.
skrev om HOME OF ESS
Riktigt fint och stylish schackbräde.
skrev om HOME OF ESS
Har inte så mycket erfarenhet. Har bara handlat en gång. Smidig affär och produkten var ok men doften försvinner alldeles för snabbt!
Hej Camilla,
HOME OF ESS
Tack för att du valde att handla hos oss och för att du delade din feedback med oss. Vi är ledsna att höra att doften inte höll så länge som du hade hoppats på. Vi uppskattar din åsikt och kommer att ta detta i beaktning när vi fortsätter att förbättra våra produkter. Tack igen för att du valde Home of ESS. :) -
skrev om HOME OF ESS
Min produkt motsvarade inte mina förväntningar när jag fick den men kontaktade kundservice och fick snabbt en ny skickad till mig. Jag är supernöjd med min handgjorda stråväska.
Det är fantastiskt att höra att du är nöjd med din nya handgjorda stråväska från Home of ESS! Vi är glada över att ha kunnat hjälpa dig att lösa problemet och att du nu har en stråväska som motsvarar dina förväntningar. Vi på Home of ESS är engagerade i att erbjuda högkvalitativa produkter och en överlägsen kundupplevelse, så det är glädjande att höra att du har haft en positiv upplevelse med vår kundservice. Tack för att du valde Home of ESS och vi ser fram emot att fortsätta att leverera högkvalitativa produkter och service till dig i framtiden. Vänliga hälsningar,
skrev om HOME OF ESS
Besviken på produkten. Skärmen är dåligt sydd och sitter inte på foten bra- sne hela tiden.
Hej Linda, tack för att du kontaktade oss och vi är ledsna att höra att du inte är nöjd med produkten. Vi på Home of ESS strävar alltid efter att erbjuda högkvalitativa produkter och en överlägsen kundupplevelse, så det är beklagligt att produkten inte levde upp till dina förväntningar. Vi vill gärna hjälpa till att lösa problemet och ta reda på vad som har gått fel med skärmen och foten. Vänligen kontakta oss direkt på helpme@homeofess.com så att vi kan erbjuda dig en lämplig lösning. Tack igen för att du valde Home of ESS och vi ser fram emot att höra från dig snart. Vänliga hälsningar,
Väldigt bra kundservice & snabb leverans! 👌🏼😃
skrev om HOME OF ESS
Mycket snabb leverans! Väldigt sköna kuddar och täcke. Full pott!
skrev om HOME OF ESS
Utmärkta varor, samt snabb leverans. Det kallar jag service!
Hej!
Jag beställde 6 stycken whiskeyglas som jag skulle ge som present. Fick istället 6 vattenglas. Riktigt dåligt att man inte fick det man hade beställt. Som tur var så tyckte presentmottagaren om vattenglasen. Kostnaden var även densamma. Därför returnerade jag aldrig paketet. Men det kan vara bra att känna till att jag fick fel vara.
Vänliga hälsningar,
Kübra CoskunHej Kubra,
HOME OF ESS
Tusen tack för att du meddelar oss och givetvis ska man inte få fel vara vid beställning.
Det ber vi såklart om ursäkt för. Härligt att mottagaren blev nöjd efter omständigheterna.
Om mottagaren ändrar sig, kontakta gärna oss på helpme@homeofess.com så hjälper vi er mer än gärna.
Ha en fin dag! :) -
skrev om HOME OF ESS
Köpte plastglas till husbilen som är mycket vackra. Tog tre dagar från beställning till leverans.
skrev om HOME OF ESS
Jag blev fantastiskt bemött av er häromveckan. Frågade efter era kuddar om de var till försäljning, och joo home of ess hade dem. Toppenbra för mig!
skrev om HOME OF ESS
Jag gjorde mitt första köp från ESS. Blev imponerad på hur trevligoch rolig kommunikationen med ESS är. Anledning till att jag handlade var en kampanj
skrev om HOME OF ESS
Helt sönderspammad med mail efter köp.
skrev om HOME OF ESS
Ett glas var feltillverkat, kontaktade Home of Ess och dom skickade ett nytt paket direkt.
Det kallar jag service !! -
+ snabb leverans
+ grymma kuddar
- snygg shoppingkasse i bra storlek men lite kladdigt tryck. -
skrev om HOME OF ESS
Beställde 2täcken och kuddar som hotellet Jacyz hade, när vi var på väg hem från hotellvistelser i Göteborg.
Dagen efter låg dom hos post ombudet. Snabba ryck, de gillar jag. -
skrev om HOME OF ESS
Rolig hemsida som passar till studentpresenter
skrev om HOME OF ESS
Fantastisk!! Kan ikke bli bedre:)
skrev om HOME OF ESS
Leveransen var snabb. Jag är nöjd med produkterna som jag beställde.
skrev om HOME OF ESS
Lätt o enkelt att handla hos er och perfekt att man kan använda Klarna
skrev om HOME OF ESS
Har bott på flera av deras hotell -> toppen! Utfinn och urtrevlig personal!
Köpte glas mm och fick det efter bara några dagar -> toppen det oxå!! -
skrev om HOME OF ESS
Snabb leverans. Mycket välpackad låda.
Varan lika vacker som på bild.
Bara nöjd.😘 -
skrev om HOME OF ESS
Snabb leverans trevlig och hjälpsam support
Jag fått jätte snygga grejer är så nöjd -
skrev om HOME OF ESS
Fin produkt, snabb leverans och trevlig förpackning.
skrev om HOME OF ESS
De beställda varorna motsvarande inte mina förväntningar så det blev retur. Bra köp upplevelse annars, snabb servis och trevlig personal.
skrev om HOME OF ESS
Bra service snabb leverans och bra produkter
skrev om HOME OF ESS
Bra upplevelse och snabb leverans
. Blev bra bemött!
. Blev dem förväntningar jag hade tänkt.
. Bra service och snabb leverans.
Mycket nöjd med allt! -
skrev om HOME OF ESS
Snabb återkoppling på chatten. Snabb leverans!