Hudsalongen
4.8 i betyg av av
142 omdömen
Välkommen till vår härliga hudvårdssalong på Regeringsgatan i Stockholm. Här kan du njuta av många olika behandlingar och köpa högkvalitativa hudvårdsprodukter.
Vi är alla diplomerade hudterapeuter och erbjuder dig att välja bland olika ansiktsbehandlingar inkl. hudanalys, radiovågsbehandling med NBE 500 och andra skönhetsbehandlingar. Hårborttagning med vax eller epilering, pedikyr och AHA-behandling erbjuder vi också, bland mycket annat.
De produkter vi använder vid behandling kan du även köpa i vår butik. I vårt sortiment finns märken som Exuviance, Artdeco och Evy m.fl. och du samlar poäng på alla köp.
Boka en tid och låt oss hjälpa dig till ditt vackraste jag!
Boka en tid och låt oss hjälpa dig till ditt vackraste jag!
Är det här ditt företag?
Uppdatera ditt företagLäs vad 142 kunder tycker om Hudsalongen
skrev om Hudsalongen
Tyckte bemötandet var kanon. Och plus i kanten att det fanns lediga tider utanför jobbtider. Jag gjorde en ansiktsbehandling som jag var väldigt nöjd med. Tjejen som gjorde behandlingen var jätte trevlig och pushade inte på mig massa produkter utan gav rekommendationer när jag själv tog initiativ till det.
skrev om Hudsalongen
En underbart skön ansiktsbehandling och mycket snyggt nyplockade ögonbryn. Fantastiskt proffsigt utfört av Frida Fagerlund, kommer definitivt tillbaka.
skrev om Hudsalongen
Trevlig personal och kunnande.
skrev om Hudsalongen
Fantastiskt trevligt bemötande, kunnig och duktig personal.Hudsalong i fräscha lokaler med fantastiskt trevlig och kunnig och personal.Man blir verkligen ompysslad med värme och behandlingar med fint resultat.Rekomenderar varmt.
skrev om Hudsalongen
Trevligt och engagerande möte, nöjd medmin behandling! Bra produkter!
skrev om Hudsalongen
Både behandlingar och produkter är av högsta kvalitet!
skrev om Hudsalongen
Glad och trevlig personal som gör ryggvaxning till en trots allt härlig och glad tillställning.
skrev om Hudsalongen
Skickliga terapeuter och vänligt bemötande.
skrev om Hudsalongen
Jätteduktiga och kompetenta terapeuter. Fantastiskt resultat!
skrev om Hudsalongen
Trevligt bemötande av all personal
skrev om Hudsalongen
Hittills har jag aldrig blivit besviken eller dåligt bemött när jag varit hos Hudsalongen. Vilket är anledningen att jag kommit tillbaka år efter år. Finns ingen anledning att leta upp en ny salong. Personalen är både proffsig och trevlig.
skrev om Hudsalongen
Jag är stamkund här när det gäller fotvård och blir alltid väl omhändertagen på ett proffsigt sätt.
Jag trivs helt enkelt på Hudsalongen. -
skrev om Hudsalongen
Ända sedan första gången jag besökte Hudsalongen för att få en guldmask har jag blivit väl omhändertagen. Brukar göra ansiktsbehandling och pedikyr. De produkter jag köpt är från Exuviance. Hälsningar Ragnhild
skrev om Hudsalongen
Varmt mottagande! Proffsiga, kunniga och de gör superbra behandlingar. I like👌
skrev om Hudsalongen
Jättebra service, bra produkter och extremt kompetent personal. Jag har aldrig fått så bra resultat som på Hudsalongen.
skrev om Hudsalongen
Mycket professionell och trevlig personal. Bra och avkopplande ansiktsbehandling i behaglig miljö.
skrev om Hudsalongen
Har gått i många år på Hudsalongen . Ett ställe jag gärna rekommenderar .
Fantastisk personal . Duktiga , servicen är alltid på topp, vänliga .
Jag är mycket förtjust i Hudsalongen -
skrev om Hudsalongen
Trevligt och lungt. Behandlingen var bra och avslappnat. Produkter är jag nöjd med.
skrev om Hudsalongen
Går på hudbehandlingar och köper mina produkter här. Supertrevlig personal, kan varmt rekommendera!
skrev om Hudsalongen
Behandlingen fick avbrytas flera gånger pga att behandlaren måste ta hand om kunder som kom till butiken. Det kändes inte bra så jag går inte tillbaka och rekomenderar inte hudsalongen till någon.
skrev om Hudsalongen
Rörigt bemötande, en mycket osäker hudterapeut som helst bara ville ge ansiktsmassage och annars knappt vågade ta på mitt ansikte. Tömde typ en por fast jag bett om extra portömning. I slutet ville hon sälja på mig produkter för tusentalskronor. Kändes oseriöst och art jag betalade dyra pengar för en behandling som gjorde noll. Rekommenderas ej.
skrev om Hudsalongen
Alltid ett vänligt och proffsigt bemötande. Har inte gjort speciellt mycket mer än att färga fransar och bryn på senare tid.
Provade på att träna på hudsalongen när det fanns en "skakplatta" och det var spännande och givande. -
skrev om Hudsalongen
Alltid trevlig och snabb service!
skrev om Hudsalongen
Jättebra salong! Rent, proffsigt och trevligt!
skrev om Hudsalongen
Jätte fin bemötande och blev jätte nöjd med min ansiktsbehandling.
skrev om Hudsalongen
Rent, fräsch, professionellt - smidigt att boka tid via Internet!
skrev om Hudsalongen
Jättebra och Anna är så trevlig
Fin och mysig salong mitt i stan
Återkommer gärna
Sammanfattning
SUPER -
skrev om Hudsalongen
Bra service - professionellt bemötande och en avslappnad upplevelse!
skrev om Hudsalongen
Jag är supernöjd med Hudsalongen. Alltid trevligt bemötande från dom som jobbar där och bra utförda behandlingar. Kan varmt rekommenderas!
skrev om Hudsalongen
Allt var bra, dock inget WOW.Bemötandet: jätte bra,
själva tjänsten helt ok men är van med mycket bättre. -
skrev om Hudsalongen
Jag är mycket nöjd med mitt besök på Hudsalongen. Professionell behandling och vänligt bemötande.
skrev om Hudsalongen
Jag har alltid fått ett lugnt, professionellt och ändå personligt bemötande på Hudsalongen genom åren. Jag har gjort ansiktsbehandlingar och alltid varit jättenöjd. Brukar varmt rekommendera Hudsalongen till vänner och bekanta.
Toppensalong, rekommenderas varmt!!
skrev om Hudsalongen
Klassisk ansiktsbehandling med färgning av ögonbryn. Mycket bra bemötande och toppennöjd med min behandling.
skrev om Hudsalongen
Mycket duktig och kunnig personal
skrev om Hudsalongen
Jag är väldigt nöjd med min AHA behandling. Julia som jag går till är väldigt proffsig och kunnig. Rekommenderar salongen!
skrev om Hudsalongen
Trevligt och proffessionellt bemötande! Jag har fått hjälp med hårborttagning, ögonbrynfärg och form, samt köpt hudvårdsprodukter.
skrev om Hudsalongen
Proffsig hudterapeut och mysig salong. Rekommenderar verkligen!
skrev om Hudsalongen
Superbra! Frida Strömberg som jag hade var otroligt kunnig och hjälpte mig få jättefin hy.
skrev om Hudsalongen
Fantastiskt! Jenny är fantastisk :-)
skrev om Hudsalongen
Bra service, trevligt bemötande, bra behandling
skrev om Hudsalongen
Jag tycker att personalen hade lite dåligt kundfokus när jag kom in. Stod bakom kassan och snicksnackade medan jag väntade på att få sätt igång med min behandling. När vi väl började så var det mycket fokus på att sälja produkter och väldigt lite fokus på hur jag själv upplever min hud etc. Dvs kändes inte som att hon utgick från mig och mina behov så mycket, tyvärr.
skrev om Hudsalongen
Bra behandlingar och proffsigt bemötande. Alltid trevlig hjälpsam och serviceminded inställning från personalen.
skrev om Hudsalongen
Jag är jättenöjd med servicen
Väl omhändertagen. Jätte härlig salong
skrev om Hudsalongen
Hjälpsam, vänlig och kunnig personal som har gjort underverk för min hy! Rekommenderas varmt!
skrev om Hudsalongen
Proffsigt o fräscht, bra bemötande.
Negativt att inte ha specialerbjudanden o extrapriser på behandlingar mm -
skrev om Hudsalongen
Mkt trevligt och hjälpsamt bemötande, bra bokningsmöjligheter både över webben och telefon. Bra hudbehandlingar och bra produkter med Excuviance.
skrev om Hudsalongen
Lite undanskymt läge vilket skapar en lugnare atmosfär än i de intilliggande kvarteren. Bra och trevlig service till rimliga priser. Detta är ett ställe att återkommma till.
skrev om Hudsalongen
Jag har regelbundet gått hos Hudsalongen för ansiktsbehandling och vaxning av halva ben.