Mycket trevligt och proffsigt bemötande. Frida var väldigt engagerad och lyssnade av våra önskemål gällande försäljningen av vår fastighet. Jag kan varmt rekommendera henne till nya försäljningsuppdrag.
Frida Svahn
Frida Svahn är mäklare på HusmanHagberg Ängelholm
.Frida Svahn har varit registrerad mäklare sedan 2021-11. Frida Svahn har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-01 och har fått 48 omdömen med ett betyg på 4.8. Frida Svahn har haft 37 försäljningar sen 2022-12 och har tillfrågat 89% av sina kunder efter omdömen.
2022-12 - 2023-11
48 omdömen om Frida Svahn
Hej Erik och tack för den varma rekommendationen. Hoppas vi snart kan göra affärer igen.
Framåt och proffsig! jag har bara bra saker att säga om Frida. Hon levererade verkligen, precis som hon lovat. Kände mig trygg med henne genom hela försäljningen. Kan varmt rekommendera henne!
Tack Camilla! Så kul att kunna hjälpa dig i både sälj och köpprocessen. Vi kommer säkert stöta på varandra igen.
Smidigt och proffsigt bemötande. Enkel att ha o göra med.
Tack Olivia för de fina orden. Lycka till i det nya huset!
Hon jobbar målmedvetet och inkännande. Hon är också mycket kommunikativ och situationspassad. Trevlig och lättsam.
Hej Håkan och tack! Så kul att det gick bra både i köp och säljprocessen.
En erfaren mäklare som med stor entusiasm och glädje hjälpte oss att både köpa och sälja hus i Ängelholm/Båstadområdet. Rekommenderar skarpt att anlita Frida vid framtida köp eller försäljning av bostad.
Hej Roger och tack så mycket för de fina orden och den varma rekommendationen. Lycka till i det nya huset.
Kan verkligen rekommendera Frida som mäklare vid försäljning Hon vet vad hon gör och lätt att få tag på vid frågor mm. Alltid positiv och glad.
Hej Agneta! Tack för de fina orden, vi har haft bra samtal från början till slut och jag är glad att ha kunnat hjälpa er både sälj och köp.
Mycket proffsig och engagerad samt positiv. Hjälpsam och tydlig i hela processen.
Hej Jonas! Tack för de fina orden och hoppas ni kommer trivas i er nya bostad.
Snabb och smidig visning som passade oss perfekt i när vi hade hittat en möjlighet att komma ner till Skåne. Resulterade i ett köp!
Hej Zackarias! Tack för fina orden! Jag tror ni kommer supertrivas i er nya bostad!
Frida Svahn utförde sitt uppdrag på ett förtroendeingivande och trevligt sätt. Vänligen Siw och Olof Holmqvist
Hej Siv och Olof! Stort tack för de fina orden!
Proffessionell och engagerad mäklare. Väldigt trevlig och lätt att nå om det uppstod problem eller frågor. Vi är mycket nöjda med Frida som vår mäklare och även Husman Hagberg i sin helhet.
Hej Conny! Tack för de fina orden! Hoppas ni trivs i er nya bostad. Hör av er när ni är redo för nästa köp.