Marc Albrecht

Marc Albrecht

4.9 / 5 baserat på 108 omdömen

Marc Albrecht är mäklare på HusmanHagberg Bjuv/Åstorp

.

Marc Albrecht har varit registrerad mäklare sedan 2019-07. Marc Albrecht har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-08 och har fått 108 omdömen med ett betyg på 4.9. Marc Albrecht har haft 20 försäljningar sen 2022-12 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

Vad är det bästa med att jobba som mäklare?
Att vara med i livets största privataffärer och kunna skapa en trygghet för alla inblandade parter och att träffa på så mycket människor i så olika situationer och perioder i livet.

Varför ska jag välja dig när jag ska göra en bostadsaffär?
Du ska välja mig för att jag inte nöjer mig, jag göra alltid mitt yttersta och jobbar utefter mina kunders önskemål för att inte bara möta förväntningarna utan överträffa dem.

Hur skulle du beskriva dig själv som mäklare?
Jag är en ung mäklare som är väldigt hungrig. Jag har inga begränsningar gällande arbetstid eller när mina kunder ”får” kontakta mig. Jag älskar att göra affärer och det som driver mig mest är när mina kunder pratar gott om mig efter affären, det är ett kvitto på min prestation som ger mig en kick och ett leende på läpparna varje gång.

Vilket är ditt bästa mäklarminne?
Jag hade en affär som efter besiktning gick åter. Alla parter var besvikna och det låg en rätt stor press på mig eftersom säljaren hade köpt en ny bostad redan. Eftersom ingen kom överens blev alla ganska besvikna. Det som gjorde mig lycklig är att köparna hörde av sig och sa att de är fruktansvärt nöjda med hur jag har skött situationen trots att utfallet blev till deras besvikelse. De lovade mig att jag ska få sälja deras bostad när de hittar något annat. Säljaren blev jättenöjd då jag hittade en annan köpare en dag senare.

Vad gör du helst på fritiden?
Tränar, reser gärna och eftersom jag är en mycket social person träffar jag gärna människor, tur att jag får göra det varje dag i mitt yrke med.

Hur ser din drömbostad ut?
Oj.. Det finns för mycket att välja mellan. Alla bostäder har sin charm, jag kan inte välja bara sådär, det får min bättre hälft nog göra.

Vad vet vi inte om dig?
Jag fullständigt älskar matlagning, därför kan jag ibland bli nästintill lyrisk när jag kommer in till en bostad med ett välplanerat och fint kök.
  • 98%

    Andel tillfrågade kunder

  • 20

    Försäljningar

    2022-12 - 2023-11

Skriv ett omdöme

108 omdömen om Marc Albrecht

Sedan starten hos Reco 2019
Branko Aleksandar N
Köpte sin lägenhet med hjälp av Marc Albrecht en del av HusmanHagberg Bjuv/Åstorp
Åstorp

Mycket bra bemötande och återkoppling.

Mohammad Amad K
Sålde en tomt med hjälp av Marc Albrecht en del av HusmanHagberg Bjuv/Åstorp
Ekeby

Otroligt duktig mäklare med gott bemötande och är professionell i alla lägen, som dessutom arbetar in i det sista. Vi är otroligt nöjda med hela säljprocessen.

Vlasta M
Köpte sitt hus med hjälp av Marc Albrecht en del av HusmanHagberg Bjuv/Åstorp
Gunnarstorp

Smidig affär, vänlig bemötande och behjälplig mäklare.

Britt Carina E
Köpte sitt hus med hjälp av Marc Albrecht en del av HusmanHagberg Bjuv/Åstorp
Bjuv

Det känns väldigt bra med en stabil mäklare, det är Marc. Att göra en livsomvändande handling, som att köpa eller sälja hus kräver många beslut och då finns Marc där. Känner mig trygg med honom som samarbetspartner

Alexander M
Sålde sitt hus med hjälp av Marc Albrecht en del av HusmanHagberg Bjuv/Åstorp
Bjuv

Underbar mäklare. Hjälpsam och kvick. Kan sitt jobb och gör det utförligt för bästa möjliga service. Starkt rekommenderar jag Marc.

Margit Annika Charlotta H

En fantastiskt trevlig, informativ och tillmötesgående mäklare. Hade kunskap om fastigheten och tog även snabbt reda på svar på våra frågor. Allt plus.

0
Bli först att gilla detta omdöme!
Stötande innehåll
Välj anledning:
Dela
Ted S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Marc Albrecht en del av HusmanHagberg Bjuv/Åstorp
Bjuv

Från en första säljare av lägenhet så blev jag verkligen bemött utav Mark på ett helt oerhört bra sätt. Rak på sak, inget att vänta på vi lägger upp den direkt som kommande. Var en av grejerna som Mark sa direkt. Snabb & smidig affär som verkligen inte är lätt i dessa tider! Rekommenderas starkt.

Martin Jonas L
Sålde sitt hus med hjälp av Marc Albrecht en del av HusmanHagberg Bjuv/Åstorp
Gunnarstorp

Bra bemötande och en mycket duktig mäklare.

Sofie D
Sålde sin lägenhet med hjälp av Marc Albrecht en del av HusmanHagberg Bjuv/Åstorp
Hyllinge

Jag fick förtroende för Marc från första stund, kändes oerhört tryggt att ha honom som mäklare. Han är kompetent, professionell, pålitlig och har hjärtat på rätta stället. Husförsäljningen gick snabbt och smidigt och han var alltid tillgänglig att svara på mina frågor och funderingar. Jag kan varmt rekommendera Marc, bästa mäklaren jag träffat på!

Svar från Marc Albrecht

Tack för dessa oerhört fina orden Sofie! Det var ett nöje att hjälpa dig med din bostadsförsäljning och önskar dig lycka till med din nya bostad! 😊

Rickard B
Sålde sitt hus med hjälp av Marc Albrecht en del av HusmanHagberg Bjuv/Åstorp
Bjuv

Vi blev väl bemötta av Marc, som framstod som kunnig och kompetent. Vilket var vad vi behövde, då vi aldrig sålt hus tidigare. Vi förväntade oss att få vår fastighet såld och Marc levde upp till de förväntningarna. Han vägledde oss genom hela processen och vi upplevde det som att han alltid var tillgänglig. Vi är väldigt nöjda med vår kontakt med Marc och HusmanHagberg i Bjuv.

Svar från Marc Albrecht

Stort tack för det fina omdömet Rickard och stort lycka till framöver. 😊