Väldigt nöjd med försäljningen. Saga är kunnig, trevlig och hjälpsam! Hon såg till att allt flöt på smidigt och snabbt. Skulle utan tvivel anlita henne igen.
Saga Nilsson
Saga Nilsson är mäklare på HusmanHagberg Enskede
.Saga Nilsson har varit registrerad mäklare sedan 2019-02. Saga Nilsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-03 och har fått 146 omdömen med ett betyg på 4.9. Saga Nilsson har haft 12 försäljningar sen 2022-10 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.
Jag kan inte komma på ett roligare jobb! Jag få åka runt i det området jag vuxit upp i och bli hembjuden till alla som bor här idag och får se deras hem vilket är väldigt roligt. Trevliga möten, höra olika livssituationer, hålla visningar, få igång budgivningar, försäljningar och rekommendationer är bara några av alla bitar i mitt jobb som ger mig energi och gör mig glad!
Hur skulle du beskriva dig själv som mäklare?
Jag är en noggrann och lyhörd mäklare som gärna lär känna mina kunder! Jag engagerar mig till 100% i varje affär och vill att säljare som köpare ska vara nöjd med mitt jobb och min service!
Vilket är ditt bästa mäklarminne?
Jag har ett roligt minne redan från samma dag som jag fick min registrering och blev färdigutbildad fastighetsmäklare. Jag hade ett möte inbokat med en kollega. Jag bestämde mig för att hålla i det då jag väntat länge på att få köra igång! Jag gick dit och mötet gick väldigt bra, så pass bra att ägaren ville skriva på med mig på en gång. Jag skulle ta fram och gå igenom uppdragsavtalen, men det viktigaste att ha med sig hade jag glömt. De låg kvar i skrivaren… det löste sig ändå med att åka tillbaka nästa dag och han fick skriva under. Jag var lite för glad helt enkelt! Lärde mig också att inte glömma avtalen den hårda vägen.
Vad gör du helst på fritiden?
Jag äter gärna god mat, helst med vänner och familj. Tycker om att resa, vare sig det är kortare eller längre sträckor. I vardagen vill jag även hinna med att träna några gånger i veckan!
Hur ser din drömbostad ut?
Det står emellan en sekelskifteslägenhet eller sekelskifteshus men det får gärna finnas en eller två kakelugnar, vara högt i tak, stilrent renoverat kök med sällskapsyta för stora middagar. Egen uteplats eller tomt med sol hela dagen. Jag bor idag bara några minuter från vårt kontor i Enskede idag, trivs väldigt bra i området så bor gärna kvar här omkring. Vet att det finns en del guldkorn här i närheten.
2022-10 - 2023-09
146 omdömen om Saga Nilsson
Vad härligt att höra!! Jättekul att jag fick hjälpa er, tack för så gott samarbete. Lycka till i letandet nu :)
Saga var mycket trevlig, tillmötesgående och effektiv. Som köpare kände jag mig trygg med henne och uppskattade hennes sätt att kommunicera.
Tack så mycket för din rekommendation Sofia och så trevligt bemötande! Grattis igen till er fina lägenhet!
Väldigt proffsig och hjälpsam mäklare. Rekommenderar varmt.
Tack så mycket Yann! Så roligt att jag fick hjälpa er igen, hoppas ni trivs bra i nya lägenheten!
Saga är en mycket trevlig, lugn o proffsig mäklare. Uppdaterade oss regelbundet vad som var på gång. Hon lyckades trots nedgång på marknaden snabbt sälja vår lägenhet till ett pris över vår förväntan. Vi kan varmt rekommendera henne.
Tack så mycket för rekommendation (samt chokladen igen som jag redan börjar nalla på) och ett fint samarbete med er! Var ju super att ni fick till ett nytt badrum. Vi hörs om allt framåt, ha en härlig jul innan dess!
Inget att klaga på. Mycket trevlig.
Skönt att höra det! Tack för att jag fick hjälpa er med försäljningen och grattis till nya huset!
Kommunikativ, kunnig om marknaden och mycket trevlig
Härligt att höra! Tack för rekommendation och ett enkelt samarbete med er. Roligt att det både blev försäljning och köp under bara några timmar, det var ju målet! :)
Generellt bra bemött och trevlig vid visning av bostaden. Mäklaren står såklart på säljarens sida, men påtryckningar av att skriva på upplevdes vid ett par tillfällen som för högt.
Härligt att höra! Jag står alltid emellan, är både på säljare och köpares sida för att det ska bli som bra som möjligt åt båda håll. Hoppas ni ändå känner att ni fick den tiden och de antal visningar ni behövde och grattis igen till en superfin lägenhet! Hörs vidare om tillträdet framöver :)
Trots en tuffare marknad så var Saga väldigt lugn och proffsig rakt igenom hela processen. Vi kan varmt rekommendera Saga!
Tack så mycket för din rekommendation Emma och att jag fick hjälpa er med försäljningen! Verkligen en tuffare marknad just nu men till slut så fick vi ihop det och snart kan ni flytta in i ert nya fina hus!
Trots en tuff marknad och ett ganska så svalt intresse så ville inte Saga ge upp och vi gick i mål med ett slutpris som är bra! Snabb och bra på att återkoppla, vilket uppskattats mycket! :)
Tack för din rekommendation Cassandra! Man får ha lite tålamod just nu men till slut går det alltid! Det var roligt att hjälpa dig, hoppas ni får några fina sista dagar i Spanien nu så hörs vi! :)
Vi är supernöjda med vår mäklare Saga och hur smidigt allting har gått.
Håller med, gick väldigt smidigt men såklart tack vare er också :) Tack så mycket för rekommendationen!!