Linda Eriksson
Linda Eriksson är mäklare på HusmanHagberg Gällivare
.Linda Eriksson har varit registrerad mäklare sedan 2018-10. Linda Eriksson har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-01 och har fått 125 omdömen med ett betyg på 4.8. Linda Eriksson har haft 15 försäljningar sen 2022-01 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2022-01 - 2022-04
Läs vad 125 Läs vad Linda Eriksson
sålde sin lägenhet med hjälp av Linda Eriksson en del av HusmanHagberg Gällivare
Bra bemött och fortlöpande info. Hade inga speciella förväntningar, försäljningen har utfallit till belåtenhet. Rekommenderas.
köpte sin lägenhet med hjälp av Linda Eriksson en del av HusmanHagberg Gällivare
Linda har varit både proffsig och påläst. Utöver det har hon varit engagerad och beredd att göra "det lilla extra". Hon har ett väldigt fint bemötande och jag har känt mig väldigt trygg i vår kontakt. Linda är en riktig stjärna som jag varmt rekommenderar 🌟.
❤️❤️❤️🌹🌹🌹 Mycket duktig och positivt mäklare.
Jag är jättenöjd med allt. -
Super trevlig och bra att ha och göra med, kommer välja Linda för alla framtida affärer. Vi hade inga förväntningar eftersom det va första gången vi gjorde något sånt här, men det blev så bra det bara kunde. Vi är super nöjda!
Jag tycker att allt var professionellt rakt igenom bra förklarat bra hanterat,
sålde sitt hus med hjälp av Linda Eriksson en del av HusmanHagberg Gällivare
Bra bemötande.
Allting flöt på jättebra, bra kommunikation och en snabb försäljning.
Vi är jättenöjda. -
sålde sitt hus med hjälp av Linda Eriksson en del av HusmanHagberg Gällivare
Mycket tillmötesgående. Kunnig och mycket effektiv. Vi blev verkligen förtjusta i henne. Det måste vara svårt att hitta en bättre mäklare.
Nu återstår deklarationen som hon skall fixa. Hoppas att hon ka ligitimera alla våra kostnader för renovering som vi gjort. -
Jag har bara gott att säga om min upplevelse av bemötande och varmt engagemang vid visning och sedan köpet av bostad. Allt var mycket smidigt och Linda var till stor hjälp för att jag skulle få köpet genomfört. Stort Tack!
köpte sitt hus med hjälp av Linda Eriksson en del av HusmanHagberg Gällivare
Bra bemötande och god kontakt under budgivningen. Snabba svar vid frågor och genuin vilja att hjälpa till.
köpte sitt hus med hjälp av Linda Eriksson en del av HusmanHagberg Gällivare
Proffesionellt och trevligt bemötande, väldigt kommunikativ. Flexibel och förstående.