Malin Hagberg är mäklare på HusmanHagberg Gävle

Malin Hagberg har varit registrerad mäklare sedan 1997-07. Malin Hagberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-02 och har fått 85 omdömen med ett betyg på 5.0. Malin Hagberg har haft 29 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.

Varför ska jag välja dig när jag ska göra en bostadsaffär?
Jag sätter alltid kunden i fokus. En bostadsaffär är en av de största och viktigaste händelserna i livet och varje affär och kund är unik. Det gäller att vara lyhörd, engagerad, driven och passionerad. Jag har lång erfarenhet med mina 31 år i branschen och har jobbat i både uppåtgående som nedåtgående marknad. 2018 blev jag utsedd av Reco som Sveriges mest rekommenderade mäklare och den utmärkelsen är jag mycket stolt och glad över. Det är ett kvitto på mina goda kundrelationer och det hjälper mig att utvärdera mitt arbete så att jag hela tiden utvecklas som mäklare och är ett stöd för köpare och säljare att hitta rätt mäklare.

Vad gör du helst på fritiden?
Nästan all min fritid tillbringas med familjen på diverse fritidsaktiviteter såsom innebandy- och fotbollsträningar och matcher med sonen och ridning med ena dottern. Jag älskar att resa och har en stor passion för god mat och dryck.

Hur ser din drömbostad ut?
Min drömbostad ligger vackert belägen vid en liten havsvik med insynsskyddat läge. En nybyggd 1-plansvilla på ca 100 med ryggåstak och stora fönsterpartier. Ett härligt altandäck som sträcker sig ner mot strandkanten och där kommer jag att sitta och njuta av utsikten tidiga mornar med en stor kopp kaffe.

Vad vet vi inte om dig?
Jag har tillhört Norrlandseliten i bordtennis under många aktiva år. Därav min utpräglade ”vinnarskalle” och driv. Jag är bokstavligen van att ha många bollar i luften 😊

2022-03 - 2023-02

85 omdömen om Malin Hagberg

Sedan starten hos Reco 2019
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Malin Hagberg en del av HusmanHagberg Gävle
    2023-03-10 Verifierad kund
    Proffsigt, duktigt, socialt , kunnigt, mänskligt och otroligt serviceinriktad
    • Sätra
    2023-03-10 Verifierad kund
    Malin Hagberg är en kunnig och erfaren mäklare. Hon har dessutom gott omdöme och en fantastisk social kompetens, vilket är en stor tillgång i yrket. Hon lägger vikt vid goda relationer både till köpare och säljare.
    • Söder
    2023-02-23 Verifierad kund
    Man kände sig omhändertagen av Malin. Hon är engagerad och kunnig och svarar snabbt på alla frågor man har.
    • Söder
    2023-02-21 Verifierad kund
    Otroligt trevlig och kändes så genuin. Var med på snabba puckar som jag önskade.
    Hon överträffade mina förväntningar.
    Tack Denice för dom fina orden. Ja, snabba puckar blev det och jag är så glad att Ni båda parter känner Er nöjda. Lycka till! Malin Malin Hagberg
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Malin Hagberg en del av HusmanHagberg Gävle
    • Olsbacka/Fjärran Höjder
    2022-12-26 Verifierad kund
    Malin bemötte mig mycket proffsigt. Hon gav mig goda råd och tips både vid visning, prisbild, och vid försäljningen av min lägenhet. Malin var lätt att få kontakt med och återkopplade snabbt. Hon har varit ett stort stöd vid försäljningen av min lägenhet.
    Tack snälla Christina. Så roligt att återigen få förtroendet att hjälpa dig med försäljning. Ses snart igen/Malin Malin Hagberg
    • Centralt
    2022-12-08 Verifierad kund
    Jag tycker att Malin är en driven och framåt person. Som man har lätt att prata med. Har koll på vad hon säljer. Väldigt trevlig.
    Lucas, en fröjd att få göra affär med dig. Tänkt vilken fantastiskt fin lägenhet du köpt som ditt första boende. Grattis//Malin Malin Hagberg
    • Centralt
    2022-12-07 Verifierad kund
    Så lång text orkar jag inte skriva men gillar Malin
    Du är rolig du Stefan, förstår att du syftar på föregående rekommendation och jag är så glad att du tog tid att skriva en rad ändå. Jag gillar Er med och snart ses vi igen :)

Väl mött/Malin
  • Bibigul S
    sålde sin lägenhet med hjälp av Malin Hagberg en del av HusmanHagberg Gävle
    2022-12-01 Verifierad kund
    Vi har upplevt att Malin har varit väldigt professionell och hade god bemötande från början. Försäljningen av den nuvarande sålt bostaden har inte varit våran första upplevelse med henne, utan hon har också hjälpt oss mycket med både köp och sälj. Under hela denna resa har hon varit en utrolig och en väldigt positiv människa, som har hjälpt oss att gå igenom en massa trubbel med både köp och försäljning av lägenheten. Hennes personlighet får mig alltid att ha ett leende på ansiktet, vilket är viktigt med tanken på all stress man går igenom under bland annat visningarna. Bemötandet har alltid varit på topp. Våra förväntningar var på en duktig och professionell mäklare, vilka hon har uppnått utan problem. Vi hoppas på att kunna samarbeta med henne igen, med andra fastigheter vi kommer att behöva hantera.
    Bibbi :) En sån kärleksförklaring. Så glad att allt löste sig till slut. Du är fantastiskt. Tack för allt. Kram Malin Malin Hagberg
  • Mikael S
    köpte sin lägenhet med hjälp av Malin Hagberg en del av HusmanHagberg Gävle
    2022-11-24 Verifierad kund
    Rolig, trevlig men framför allt påläst och oerhört kunnig.

Malin har en oerhörd förmåga att göra paragraftext lättförståelig.
    Micke, så roligt att få hjälpa dig med en till bostadsaffär och säljaren är så glad att det var just Du som köpte lägenheten och tusen tack för att du tagit dig tid att skriva en sån fin rekommendation. Kram Malin Malin Hagberg
  • Lisa L
    sålde sin lägenhet med hjälp av Malin Hagberg en del av HusmanHagberg Gävle
    • Sätra
    2022-11-03 Verifierad kund
    VÄRLDENS BÄSTA MÄKLARE!!!
    Omhändertagande, DUKTIG, rolig och helt klart rätt person på rätt plats!
    Tack snälla Lisa för dom värmande orden och för att jag återigen fått äran att hjälpa till med bostadsaffärer. Kram Malin Malin Hagberg