Emil Andersson
Emil Andersson är mäklare på HusmanHagberg Göteborg Centrum
.Emil Andersson har varit registrerad mäklare sedan 2019-03. Emil Andersson har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-07 och har fått 68 omdömen med ett betyg på 4.9. Emil Andersson har haft 28 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
68 omdömen om Emil Andersson
Sedan starten hos Reco 2019
köpte sin lägenhet med hjälp av Emil Andersson en del av HusmanHagberg Göteborg Centrum
Lätt att få tag i, transparent genom hela säljprocessen och väldigt trevlig att ha att göra med.
sålde sin lägenhet med hjälp av Emil Andersson en del av HusmanHagberg Göteborg Centrum
Emil som mäklare är supertrevlig, jordnära, rak och enkel. Vi slapp högtravande tal om procentuella försäljningar i området etc…Han kan säkert göra det - men han känner av kunden - vilket såklart är en av hans många styrkor som mäklare.
Han höll oss uppdaterade under hela processen och gjorde bra analyser av såväl omvärldesläget som potentiella köpare.
Han höll en rak och ärlig dialog - med vårt mål i sikte - och har dessutom bra humor!
Enkel att nå och Trevlig som få :).
Vi har bara positivt att säga! -
Trevlig kunnig perfect väl mötande vaken ungman
Påläst på objektet.
Lugn och saklig
Hjälpsam och flexibel -
Jag blev mycket väl bemött. Min upplevelse är att det var väldigt enkelt och Emil känns pålitlig och hjälpsam.
Bra mäklare som gav snabb återkoppling.lyssnade på säljaren och hade en positiv inställning.
Trevlig, extremt kommunikativ och engagerad!
Bra och trevligt bemötande. Informativ gällande mina frågor om bostaden.
Emil sålde min lägenhet i augusti 2022. Grym mäklare om du ska sälja i Göteborgs innerstad. Seriös, tillgänglig, tålamodig och genuint trevlig. En go göteborgare som jag kommer anlita igen. Världsklass 5/5!
Uppfyllde de förväntningar man hade