Hampus Berglund

Hampus Berglund

Hampus Berglund är mäklare på HusmanHagberg Göteborg Centrum

Hampus Berglund har varit registrerad mäklare sedan 2017-04. Hampus Berglund har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-01 och har fått 139 omdömen med ett betyg på 4.9. Hampus Berglund har haft 10 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2022-09 - 2023-08

139 omdömen om Hampus Berglund

Sedan starten hos Reco 2020
Sofia Cecilia R
Sålde sin lägenhet med hjälp av Hampus Berglund en del av HusmanHagberg Göteborg Centrum
Johanneberg

Professionell och mycket bra guidat genom säljprocessen. Extra viktigt nu när marknaden är lite mer svårsåld!

Svar från Hampus Berglund

Stort tack för förtroendet att hjälpa dig med din bostadsförsäljning!

Nils E
Köpte sin lägenhet med hjälp av Hampus Berglund en del av HusmanHagberg Göteborg Centrum
Norra Guldheden

Extremt bra professionellt bemötande. Kunde mycket fakta om bostaden och var snabb på att svara på frågor. Mycket hjälpsam vid kontraktskrivningen, där han gick igenom allt på ett lugnt och tydligt sätt.

Johanna W
Johanneberg

Vi fick känslan att Hampus verkligen ville det bästa för oss och gav genuina råd kring vår försäljning. Det var en öppen dialog med fokus på att skapa förutsättningarna för att nå vårt mål, vilket vi gjorde inom 4 dagar efter att vi släppt annonsen! Själv är jag ganska allergisk mot folk som är för säljiga men Hampus ingav verkligen den genuina känslan att han jobbade för oss och med oss och förde en öppen dialog där vi kände oss väldigt omhändertagna. Vi rekommenderar verkligen Hampus till andra - han kan marknaden, han...

Svar från Hampus Berglund

Stort tack för rekommendationen och förtroendet att hjälpa er med er försäljning. Vill även skicka med ett stort lycka till med det som väntar framöver 😃💫🍼🏡

Basem Samir K
Fredriksdal / Johanneberg

Fantastisk mäklare! Professionell och personlig service som överträffade mina förväntningar. Hampus visade genuint intresse för mina behov och förstod mina önskemål. Expertis och skicklighet i förhandlingarna ledde till mitt drömlägenhetsköp. Jag kan varmt rekommendera Hampus för alla som letar efter en enastående köpupplevelse. Han höll mig informerad genom hela processen, lyssnade på mina åsikter och säkrade ett fördelaktigt pris för lägenheten. Tack vare Hampus har jag nu min drömboende och är mycket nöjd som kund....

Sofia M
Fredriksdal / Johanneberg

Kunnig, hjälpsam och trevlig. Vi är jättenöjda med vår mäklare!

Sofie S
Vasastaden

Jag har fått väldigt bra bemötande och känner stort förtroende för Hampus, när de gäller de stora beslut som skall fattas. Han är kunnig och var hela tiden tillgänglig och noga med att delge mig information.

Camilla S
Vasastaden

trygg, förtroendeingivande och lugn

Anders Gösta L
Gårda

Mycket kunning, trevlig och engagerad mäklare som höll oss kontinuerligt uppdaterade och som på ett för oss smidigt sätt genomförde hela processen.

Oskar D
Kålltorp

Hampus var saklig, effektiv och hade bra koll på marknaden. Han lyckades sälja min lägenhet även om marknaden inte är optimal för tillfället. Jag skulle recommender honom till en vän.

Svar från Hampus Berglund

Tack för förtroendet att hjälpa dig med din bostadsaffär. Lycka till framöver och tack för rekommendationen!

Daniel M
Gårda

Engagerad och lyhörd mäklare som försöker göra allt för kundens bästa. Kan varmt rekommendera Hampus!