Olivia Wilson
Olivia Wilson är mäklare på HusmanHagberg Göteborg Centrum
.Olivia Wilson har varit registrerad mäklare sedan 2020-04. Olivia Wilson har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-09 och har fått 4 omdömen med ett betyg på 4.3. Olivia Wilson har haft 2 försäljningar sen 2020-09 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2020-09 - 2020-12
Läs vad 4 Läs vad Olivia Wilson
2020-10-02Verifierad kund
Köpare till central trea. Trevligt och tillmötesgående, fixade snabbt uppgifter som behövdes till banken.
köpte sin lägenhet med hjälp av Olivia Wilson en del av HusmanHagberg Göteborg Centrum -
2020-10-02Verifierad kund
Sålt lägenhet om ca 81m2 3rok 5:vån inom stampenområdet. Fick bra bemötande vid första kontakt än om lite osäkert/intryck. Vid möte irl bättre.
Förväntningarna på arbetet uppfylldes. Lägenheten blev såld och vi fick vad vi hade önskat och lite mer därtill. Handläggeriet gick snabbt och smidigt. Upplever även att köparna var nöjda.sålde sin lägenhet med hjälp av Olivia Wilson en del av HusmanHagberg Göteborg CentrumTusen tack för ditt fina omdöme John! Tack för förtroendet, det har varit ett rent nöje att få hjälpa er! Vi ses igen på tillträdet!
Olivia Wilson
2020-10-02Verifierad kund
Väldigt trevlig och kunnig. Hon skötte allting på ett proffsig sätt.
2020-09-14Verifierad kund
Trevlig, kunnig och hjälpsam.